El-ladcykel til dig i Odense

El-ladcykel til dig i Odense: Har du som så mange andre også overvejet at skifte bilen ud med noget mere miljøvenligt og bekvemt? Så er en ladcykel nok noget for dig!

FREMTIDEN ER LADCYKLEN

Allerede i dag har rigtigt mange storbyfamilier taget ladcyklen til sig. I hovedstaden har hver fjerde børnefamilie faktisk allerede en ladcykel. Alting tyder på, at tendensen kun fortsætter - så hop med på vognen allerede nu!

MOTION OG FRISK LUFT

Både dig og børnene - eller din hund oplever byen på en helt ny måde i en el-ladcykel. Med en elmotor får du hjælp til at klare de stejle bakker gennem byen, men får alligevel motion uden at få alt for meget sved på panden!

PARKÉR HVOR DU VIL

Parkering er for eksempel både let tilgængeligt og gratis! El-ladcyklen er for mange blevet et praktisk alternativ til en bil nummer to i husstanden. Der er derfor masser af åbenlyse fordele ved en elektrisk ladcykel, hvis du bor i Odense.

Eftersyn og garanti - så kommer vi til dig!

Som netbutik er det vigtigt for os, at vi alligevel kan være nærværende, og derfor har vi en mobil cykelsmed på Fyn. Han tager sig af serviceeftersyn og reparationer, hvis der skulle opstå problemer i garantiperioden. Du kan også bestille serviceeftersyn via vores hjemmeside.

Vores udvalg af familievenlige el-ladcykler

Tryg-logo på el-ladcykler.dk

Tryg-forsikring på din nye ladcykel

Køber du en forsikringsgodkendt CSI- Abus- eller Axa lås til fastmontering sammen med din el-ladcykel, så kan du gratis tilvælge selvrisikoeliminering og mobilitetsforsikring. Det betyder i praksis, at du kan tage en taxa, hvis din cykel går i stå ude i byen et sted! Du kan også tilkøbe en udvidet forsikring, som gælder tyveri, hærværk, aldersafskrivning og all-risk. 

Håndsamlet kvalitet

Alle vores ladcykler bliver gennemgået af uddannede cykelsmede på vores værksted i Esbjerg. Det er også her, vi selv samler Wildenburg-cyklerne fra bunden. De øvrige mærker gennemgås og afprøves her, inden de bliver sendt ud til kunderne. Det er også derfor, vi er i stand til at imødekomme specialopgaver og modifikationer på de forskellige el-ladcykler, så den bliver helt som ønsket. Hvis du køber en ladcykel hos os, køber du ikke bare en hyldevare. 

Du kan ikke gå en tur i Odense i dag uden at se en el-ladcykel. Det er naturligvis en tendens, som vi bifalder, da det både er sundere for miljøet, omgivelserne og cyklisten.

Med den stigende mængde biler, der gennem de seneste par årtier er kommet ind i bykernerne, er det rigtigt dejligt at se, at tendensen nu går den anden vej, og at flere og flere virksomheder og familier kan se en god fidus i en el-ladcykel som deres daglige transportmiddel.

En ladcykel med el gør da også livet meget mere praktisk. Du skal ikke lede forgæves efter parkeringspladser, eller sidde i lange bilkøer inde foran banegårdscentret eller andre steder. Samtidigt kan du komme helt ind i gågaderne med din ladcykel, og du kan have masser af varer eller oppakning i ladet. De fleste ladcykler har plads til fire børn fordelt på to bænke – og til dagplejere og institutioner findes der også ladcykler, der kan have op til seks børn i ladet.

Hvilken el-ladcykel skal jeg vælge?

Der er sådan set frit valg. Vi har solgt masser af forskellige el-ladcykler til odenseanerne igennem årene, og alle vores cykler er udstyrede med stærke motorer. Vil man have det bedste af det bedste, og har man budgettet til det, så kan man med fordel kigge på vores Cargobike of Sweden Delight– eller Johnny Loco-ladcykler med centermotor og masser af udstyr og gadgets. Skal man – som de fleste – bare have en stabil ladcykel, der er mere end god nok til dagligdagen, så kan man kigge på en Wildenburg, som er den mest prisbillige el-ladcykel, vi forhandler.

Alt afhængigt af dine børns alder skal du muligvis bruge forskellige sæder eller hynder til din el-ladcykel. Vi har Danmarks største udvalg af udstyr, så du kan køre med børn lige fra nyfødte til og opad. Har du en autostol i bilen, kan du ved hjælp af et isofix-beslag nemt og bekvemt bruge den i din ladcykel. Vi fører også de hollandske Melia-stole (0-9 mdr. og 7-18 mdr.) i tre forskellige udgaver, samt blandt andet den populære hyndestol til de lidt større børn.

El-ladcykler.dk er eneforhandler af en række brands i Danmark, og vi har naturligvis også forhandling af kendte mærker som Abus (cykelhjelme og låse), Axa (låse), Bikefinder (gps-sporing), Sandini (prisvindende nakkestøtte) samt Shimano, Tektro, Bafang og mange andre mærker. Vi producerer også selv en række udstyrsartikler, som du kan finde her på hjemmesiden.  

Melia-stol i Wildenburg el-ladcykel