Nakkestøtte – specielt udviklet til brug i ladcykler og cykeltrailere

De fleste forældre kender problemet. Ladcyklen er udstyret efter bedste evne med barnesæde eller måske en autostol, som barnet kan sidde i. Hvis barnet falder i søvn under cykelturen, begynder hovedet pludseligt at hænge og dingle!

Det problem havde to tyske mødre i hvert fald, så de gik sammen om at udvikle en nakkestøtte, der var lidt mere gennemtænkt, end hvad der hidtil havde været på markedet.

Sandini Sleepfix nakkestøtte til ladcykel

EN UNIK LØSNING

Sandini SleepFix BIKE, nakkestøtten, eller sovepuden, med en blid støttefunktion, er specielt udviklet til ladcyklen, cykeltraileren eller barnesædet, og gør det muligt for dit barn at sove afslappet på farten. Det har reflekterende stroper for mere sikkerhed i trafikken samt Outlast-stofbetræk til behagelig varmeregulering på varme sommerdage. Ikke for varmt – ikke for koldt – men lige tilpas.

FUNKTIONALITET
De to bløde pudehalvdele er lukket foran med en lille velcrospids. Halsområdet forbliver frit, da barnet stadigvæk kan vippe hovedet fremad som med konventionelle nakkepuder. Man kan montere SleepFix’en på to måder: Den direkte fastgørelse af puderne og varianten med stropper, som muliggør universel fastgørelse til en række forskellige sædekonstruktioner.

TESTET AF VIRKELIGHEDEN
SleepFix blev oprindeligt udviklet af mødre for deres børn og har etableret sig som et ideelt og meget efterspurgt stykke tilbehør på markedet.

PRISVINDENDE
SleepFix BIKE er GULDPRISVINDER for EUROBIKE AWARD 2018 i kategorien ”Tilbehør”, og har også ved tre lejligheder vundet en ”German Design Award” for deres innovative produkter og design.

FORDELENE – KAN BRUGES ÅRET RUNDT
– Fra den første tur i cykelsædet!
– Høj fleksibilitet: Forskellige monteringsmuligheder
– Outlast temperaturkompenserende materiale
– Reflekterende stropper
– Vaskes op til 30 ° C og velegnet til tørretumbler
– Designet i Tyskland, fremstillet i EU
– Fås i to farvevarianter: Antracit og limegrøn

Sandini Sleepfix nakkestøtte til ladcykel

Om Sandini:

Sandini blev grundlagt i 2000 og er en familievirksomhed fra Senden i Bayern, der tilbyder komfortable sove- og rejsepuder over hele verden. For forretnings- og ferierejsende i alle aldre tilbyder Sandini en omfattende portefølje af individuelle nakkepuder til sikker, afslappet søvn og afslapning – i bilen, på flyet, på toget, på bussen, på hotellet eller derhjemme.
SANDINI GmbH er en førende leverandør af højkvalitets og innovative sovepuder, nakkepuder og rejsepuder. De er de uundværlige ledsagere til førsteklasses søvn og afslapning, når du rejser.

El-ladcykler.dk er eksklusiv forhandler af Sandini BIKE i Danmark, og vi forventer os meget af produktet, som vi har oplevet massiv efterspørgsel på.

I en introduktionsperiode sælger vi nakkestøtten for blot 349 kroner – du kan læse mere og købe produktet ved at klikke her.

admin