10,4 Ah Yose Electric Batteri til el-ladcykel

10,4 Ah Batteri til el-ladcykel, som passer til blandt andet Wildenburg Classic/Hydraulic og en lang række andre el-cykler på det danske marked. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt.

kr. 2.995,00

Ikke på lager

10,4 Ah Yose Electric Batteri til el-ladcykel

EAN: N/A Varenummer WB401004 Kategorier ,

Beskrivelse

10,4 Ah Batteri li-ion til el-ladcykel, som passer til blandt andet Wildenburg Classic/Hydraulic og en lang række andre el-cykler på det danske marked. Batteriet er naturligvis CE-godkendt.

El-ladcykler tilbyder helt ekstraordinært hele 12 måneders batterigaranti, foruden de to års reklamationsret. Garantien er et udtryk for vores høje kvalitetsniveau på battericellerne. Mange andre batteriudbydere tilbyder desværre ikke garanti, på grund af for lavt kvalitetsniveau i battericellerne.

Vi anvender kun mærkevareceller fra f.eks. Samsung, LG, Sanik eller lign. Forvent i øvrigt en batterilevetid på ca. 600 – 900 opladninger. Batteriet leveres i spændet 8,7 – 9ah med samme kørselsevne.

Vores batterier at altid at den højeste kvalitet. Vi udvælger nøje battericelle leverandørerne ud fra den holdning at batterier købt hos os skal holde i lang tid. Vi ønsker ligeledes, at vores kunder køber et batteri der yder en høj effekt altid – det vil sige både køre mange kilometer samt lever maximal effekt til motoren når bruger ønsker en høj hastighed. Yderligere skal batterierne kunne leverer høj effekten både i kolde og varme vejrperioder.

Batteriet giver op til 55 kilometers kørsel.

Oplader og eventuelt batterikasse købes separat.

Kan du nøjes med et lidt mindre batteri, så kan du finde et 9 Ah-batteri her – eller et større 13 Ah-batteri her.

Dansk Cykelsalg er som ansvarlig og miljøbevist virksomhed naturligvis medlem af DPA-systemet (Danish Producer Responsibility). Se mere her: https://www.dpa-system.dk/da/DPA

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse 30 × 40 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10,4 Ah Yose Electric Batteri til el-ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *