fbpx

El-ladcykler.dk

10,4 Ah Yose Electric Batteri til el-ladcykel

EAN: N/A Varenummer (SKU): WB401004 Kategorier: ,

DKK 2.598,00

10,4 Ah Batteri til el-ladcykel, som passer til blandt andet Wildenburg Classic/Hydraulic og en lang række andre el-cykler på det danske marked. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt.

Loading...

10,4 Ah Batteri li-ion til el-ladcykel, som passer til blandt andet Wildenburg Classic/Hydraulic og en lang række andre el-cykler på det danske marked. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt.

Oplader og eventuel batterikasse købes separat.

Kan du nøjes med et lidt mindre batteri, så kan du finde et 9 Ah-batteri her.

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER

Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

Vægt5 kg
Størrelse30 × 40 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10,4 Ah Yose Electric Batteri til el-ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vis delbetaling
×
Delbetaling
238 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.598 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 238 kr. Samlede kreditomkostninger 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.848 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 18,74%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv