fbpx

El-ladcykler.dk

Abus-logo

Abus Amparo 485 LH-ringlås

DKK 249,00

Abus Amparo 485-ringlås til montering i gevind på bagstellet. Ekstra stor model, som er Varefakta-mærket og forsikringsgodkendt. Der følger to nøgler, universalskruer til montering i stellet og låsebevis med til låsen.

Denne forsikringsgodkendte Abus Amparo 485 LH-ringlås passer blandt andet til Johnny Loco- og Cargobike of Sweden-cyklerne, som vi sælger hos El-ladcykler.dk

Abus Amparo er en Varefakta-mærket og solid ringlås, der sørger for, at cyklen er godt sikret, når den ikke er i brug. Vi anbefaler dog altid, at du kombinerer denne fastmonterede lås med en kraftig kædelås. Så undgår du, at cyklen kan løftes og fjernes, selvom den er låst. Se vores udvalg af kædelåse her.

Mange forsikringsselskaber kræver også, at der udover en kædelås, er en fastmonteret ringlås på din cykel.

Abus Amparo 485 LH har en høj, såkaldt, nedbrydningstid, som er en test af den tid, det tager, at skære låsecylinderen over. Det skyldes det materiale, den er fremstillet i, og tykkelsen af selve låsecylinderen. Således scorer denne lås 8 ud af 15 på Abus’ egen sikkerhedsskala, hvilket betyder, at det giver en ekstra god tyveribeskyttelse, og er meget for en ringlås.

 

Nem montering af Abus Amparo 485 LH-ringlås

Sæt Abus Amparo 485 LH-ringlåsen på cyklen vha. de medfølgende universalskruer.

Hos El-ladcykler.dk anbefaler vi låsen til Cargobike of Sweden– og Johnny Loco-cyklerne. Abus Amparo 485 LH er den kraftigste fastmontérbare lås, man kan få til disse cykler, og derfor kan du købe den her hos os.

Bemærk at Abus Amparo 485 LH monteres med medfølgende universalskruer direkte i gevindet. Låsen har to “søstre” med modelnavnene LH/SP, som monteres med beslag og CL, som monteres med strips. Vælger du at købe din Abus Amparo til din Cargobike of Sweden eller Johnny Loco hos en anden forhandler, så vær opmærksom på dette!

Husk at smøre låsen jævnligt, evt. med låsespray fra Abus, så du sikrer dig, at den holder bedst muligt.

Specifikationer

  • Slidstærk ringlås
  • Sikkerhedsniveau: 8/15
  • Indvendigt mål: 100 x 60mm
  • Specialhærdet stål
  • Varefakta-mærket
  • Forsikringsgodkendt
  • To nøgler medfølger
  • Låsebevis medfølger

Læs evt. mere på Abus’ hjemmeside.

Brand

ABUS - German Tech Security

360 graders sikkerhed ABUS (August Bremicker und Söhne) er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet! Siden er virksomheden vokset kraftigt og består nu af tre divisioner, der dækker over alt fra cykelhjelme over låsecylindre til videoovervågning. Sikring i Fart er produkter inden for især to-hjulsbranchen (cykler, motorcykler og scootere). Den gode følelse af sikkerhed - i hele verden I dag har ABUS salgsmæssig succes over hele verden med produkter, som alle udspringer af grundidéen omkring sikkerhed. Som tysk kvalitetsproducent fokuserer vi på, at vores produkter er pålidelige og har lang levetid, samtidig med, at de er nemme at betjene.
Abus-logo
Vægt1 kg
Størrelse20 × 20 × 5 cm
Type

Fastmontérbar ringlås

Montering

Direkte i stel vha. medfølgende skruer

Cylinder

8,5 mm. diameter

Materiale

Hærdet stål

Farve

Sort

Varefaktamærket

Ja

Forsikringsgodkendt

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Abus Amparo 485 LH-ringlås”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart