Abus Scraper 3.0 Cykelhjelm

Abus Scraper 3.0 Cykelhjelm: EN HJELM, DER PASSER ENHVER LEJLIGHED: Livsstilsatleter sætter deres lid til hard shell-hjelme, som er robuste og ser sporty ud.

kr. 489,00

Abus Scraper 3.0 Cykelhjelm

EAN: N/A Varenummer Ikke mulig Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Abus Scraper 3.0 Cykelhjelm: EN HJELM, DER PASSER ENHVER LEJLIGHED

Livsstilsatleter sætter deres lid til hard shell-hjelme, som er robuste og ser sporty ud.

Scraper 3.0 overbeviser sportsentusiaster hele vejen rundt. Den ser ikke bare cool ud som hard shell-hjelm – den er samtidig særdeles egnet til enhver form for action-fyldt fritidsaktivitet.

Abus Scraper 3.0 Cykelhjelm føler sig lige så godt hjemme på cyklen som op og ned ad halfpipe skaterrampen og beskytter såvel BMX-køreren som longboard-entusiasten med den samme grad af pålidelighed. Og med vinterkittet, der fås som ekstratilbehør, kan du bevæge dig ud i al slags vejr.

Med sine mange luftindgange og luftudgange samt de talrige indstillingsmuligheder, der tilpasser Scraper 3.0 til ethvert hoved i nogle få nemme trin, sikrer det intelligente ventilationssystem den størst mulige komfort.

Se vores andre hjelme ved at klikke her.

Abus Scraper 3.0 Cykelhjelms egenskaber:

  • Scraper 3.0 er den seneste opdatering af vores populære skaterhjelm. Her får du god beskyttelse i et enkelt og kompakt design.
  • Høj grad af synlighed på grund af kraftige reflekser
  • Plads til hestehalen: Hjelmen er velegnet til fletninger/hestehaler
  • Forced Air Cooling Technology: Avanceret ventilationssystem til et optimalt klima for hovedet
  • God ventilation med 4 luftindgange og 4 luftudgange
  • Størrelsesjustering ved hjælp af en halvring fremstillet af særlig slidstærk og let formbar plastik til optimal stabilitet og formtilpasning
  • Zoom Ace Urban: System til finjustering med handy justeringshjul til skræddersyet pasform

Brand

ABUS - German Tech Security

360 graders sikkerhed ABUS (August Bremicker und Söhne) er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet! Siden er virksomheden vokset kraftigt og består nu af tre divisioner, der dækker over alt fra cykelhjelme over låsecylindre til videoovervågning. Sikring i Fart er produkter inden for især to-hjulsbranchen (cykler, motorcykler og scootere). Den gode følelse af sikkerhed - i hele verden I dag har ABUS salgsmæssig succes over hele verden med produkter, som alle udspringer af grundidéen omkring sikkerhed. Som tysk kvalitetsproducent fokuserer vi på, at vores produkter er pålidelige og har lang levetid, samtidig med, at de er nemme at betjene.
Abus-logo

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 35 × 25 × 25 cm
Farve

Polar Matt, Signal Orange, Velvet Black

Størrelse

Medium, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Abus Scraper 3.0 Cykelhjelm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *