Axa Newton NT110-kædelås 110 x 5,5 cm.

Meget kraftig kædelås fra hollandske Axa. Med led på hele 9,5 cm i diameter har låsen en utrolig lang nedbrydningstid, og er derfor et perfekt supplement til din ringlås.

kr. 249,00

Ikke på lager

Axa Newton NT110-kædelås 110 x 5,5 cm.

EAN: N/A Varenummer 190-010 Kategorier , Mærker , , ,

Beskrivelse

Meget kraftig kædelås fra hollandske Axa.

Med led på hele 5,5 cm i diameter har låsen en utrolig lang nedbrydningstid, og er derfor et perfekt supplement til din ringlås.

AXA Newton NT110 er en kæde til daglig brug, yderst velegnet til kort til midtvejs parkering eller mens den bruges som en anden lås til din cykel. Kæden er lavet af hærdede stålkæder, der er utrolig modstandsdygtig.

Newton NT110 bruger et integreret låsehus med automatisk klik i. Det betyder, at du ikke behøver at dreje nøglen for at lukke låsen.

Newton leveres som standard med 2 nøgler, men hvis du vil bestille en ekstra nøgle, er den internationale online nøgletjeneste tilgængelig for dig.

Denne kæde viser smarte detaljer i rustfrit stål, som er prikken over i’et på hver cykel. Den stærke polyesterhylse sikrer, at din cykel ikke bliver beskadiget.

Newton-kæden er nøgledrevet og 110 cm lang.

Sikkerhedsbeskrivelse
Sikkerhedsniveau 7
Hærdet stålkæde
Skærekraft op til 35 kN

Komfortbeskrivelse
Stærk polyesterhylse for at overvinde skader
Integreret låsehus med automatisk klik
International online nøgletjeneste
Detaljer i rustfrit stål

Teknisk beskrivelse
Længde 110 cm
Diameter skaft Ø 5,5 mm
Symmetrisk nøgle til let åbning

Har du mistet dine nøgler, kan nye bestilles på nedenstående link:
https://keyservice.axasecurity.com/da-DK

Brand

Axa Bike Security

Axa Bike Security

AXA - 115 ÅRS ERFARING MED SIKKERHED Siden 1905 har Axa gjort alt for at beskytte cyklister og deres cykler optimalt. Som en ægte cykelfan, ved vi nøjagtigt, hvad cyklister har brug for at ramme vejen på en sikker og selvsikker måde. Vores udviklere omdanner de nyeste præferencer og udviklinger til brugervenlige, bæredygtige produkter. Takket være vores egne produktionsfaciliteter i Europa kan vi altid garantere ensartet høj kvalitet. På denne måde bidrager AXA til sikkerheden og glæden for den voksende verdensomspændende gruppe af mennesker, der omfavner cyklen som et sundt og bæredygtigt transportmiddel. Axa har fabrikker i både Polen, Frankrig og i hjemlandet Holland.

Yderligere information

Vægt 0,81 kg
Størrelse 110 × 570 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Axa Newton NT110-kædelås 110 x 5,5 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *