AXA Newton NTC 95/5,5-kædelås m. kode (sort)

Forsikringsgodkendt og meget kraftig kædelås fra hollandske Axa.

Med led på hele 9,5 cm i diameter har låsen en utrolig lang nedbrydningstid, og er derfor et perfekt supplement til din ringlås.

kr. 279,00

AXA Newton NTC 95/5,5-kædelås m. kode (sort)

EAN: N/A Varenummer 590-009 Kategorier , Mærker , , ,

Beskrivelse

Forsikringsgodkendt og meget kraftig kædelås fra hollandske Axa.

Med led på hele 5,5 cm i diameter har låsen en utrolig lang nedbrydningstid, og er derfor et perfekt supplement til din ringlås.

AXA Newton NTC95 er en kæde til daglig brug, yderst velegnet til kort til midtvejs parkering eller mens den bruges som en anden lås til din cykel. Kæden er lavet af hærdede stålkæder, der giver god skærekraft. Newton NTC95 bruger et integreret låsehus med automatisk klik i. Den firecifrede kode kan indstilles til din personlige fordel. Denne kæde viser smarte detaljer i rustfrit stål, som er prikken over i’et på hver cykel. Den stærke polyesterhylse sikrer, at din cykel ikke bliver beskadiget. Newton-kæden er kodedrevet og 95 cm lang. Sikkerhedsbeskrivelse Sikkerhedsniveau 8 Hærdet stålkæde Skærekraft op til 35 kN Komfort beskrivelse Stærk polyesterhylse for at overvinde skader Integreret låsehus med automatisk klik 4-cifret personlig kode Detaljer i rustfrit stål Teknisk beskrivelse Længde 95 cm Diameter skaft Ø 5,5 mm

Har du mistet dine nøgler, kan nye bestilles på nedenstående link:
https://keyservice.axasecurity.com/da-DK

Brand

Axa Bike Security

Axa Bike Security

AXA - 115 ÅRS ERFARING MED SIKKERHED Siden 1905 har Axa gjort alt for at beskytte cyklister og deres cykler optimalt. Som en ægte cykelfan, ved vi nøjagtigt, hvad cyklister har brug for at ramme vejen på en sikker og selvsikker måde. Vores udviklere omdanner de nyeste præferencer og udviklinger til brugervenlige, bæredygtige produkter. Takket være vores egne produktionsfaciliteter i Europa kan vi altid garantere ensartet høj kvalitet. På denne måde bidrager AXA til sikkerheden og glæden for den voksende verdensomspændende gruppe af mennesker, der omfavner cyklen som et sundt og bæredygtigt transportmiddel. Axa har fabrikker i både Polen, Frankrig og i hjemlandet Holland.

Yderligere information

Vægt 0,81 kg
Størrelse 110 × 570 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AXA Newton NTC 95/5,5-kædelås m. kode (sort)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *