fbpx

El-ladcykler.dk

Cargobike Café Electric Hydraulic El-ladcykel

DKK 29.995,00

Cargobike Café Electric El-ladcyklen giver uendelig mange muligheder for at udvikle din virksomhed. Den lader dig være der, hvor dine kunder er, og du kan finde plads på de steder, du synes er bedst!

Loading...

Café Electric giver uendelig mange muligheder for at udvikle din virksomhed. Den lader dig være der, hvor dine kunder er, og du kan finde plads på de steder, du synes er bedst!

OBS: Denne ladcykel hjemtages på bestilling. Kontakt os derfor i god tid, hvis du skal bruge en Cargobike Café!

Et udpluk af virksomheder, som benytter denne model, er eventvirksomheder, torvehandlere, caféer, politikere, der fører valgkamp, bagerier, street food, butikker og virksomheder, som udstiller på messer.

Café Electric hjælper dig ikke bare med at være synlig, men den giver dig også mulighed for let gøre din virksomhed mere mobil.

Ladcyklen er konstrueret i robuste og holdbare materialer, som garanterer din virksomhed et driftssikkert arbejdsredskab.

Leveres med hydrauliske skivebremser bagpå og foran samt vedligeholdelsesfri Bafang-motor på hele 45Nm.

Kassen er udstyret med forskellige smarte rum og skuffer beregnet til både salg og opbevaring.

Vandafvisende garagecover og markise er inkluderet i prisen.

BEMÆRK! Tilbehør såsom kaffemaskiner, køleskabe osv. er ikke inkluderet. Som kunde sørger du for at udstyre din cykel efter dine behov. Vi sælger ikke enheder af denne art.

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL

CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

Vægt60 kg
Størrelse240 × 86 × 120 cm
Forbremser

Hydraulisk skivebremse

Bagbremse

Hydraulisk skivebremse

Fælge

Aluminiumsfælge med dobbelt bund

Lys/lygter

LED-lys både for og bag

Reflekser

Ja, efter lovgivningen

Distance

Op til 50 kilometer på en opladning afhængig af ydre forhold som vejr, tærren og lastevægt

Motor

Bafang Elektrisk motor på 250W, 45Nm

Batteri

36V, 13 ah Li-ion LG-batteri – tyverisikret med lås (der medfølger to nøgler)

Ringeklokke

Ja, er monteret

Længde på cykel med frontdæksel foldet ud

250 centimeter

Styremodul

Bafang

Sadel

Quick-release for hurtig højdejustering

Gear

6 udvendige Shimano Tourney SIS-gear

Stel

Sort pulverlakeret ramme i Hi-ten stål

Egenvægt

150 kilo

Garanti

Fem års garanti på stelbrud. Se i øvrigt vores generelle bestemmelser.

Trinbræt til indstigning

Ja, på begge sider

Dæk

Punkteringshæmmende Kenda-dæk for og bag

Lås

Købes separat

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cargobike Café Electric Hydraulic El-ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vælg øvrigt tilbehør

Markér det ekstra tilbehør, du har brug for. Et garagecover er en god idé, hvis din cykel parkeres udenfor det meste af året. Et isofix-beslag er til dig, som har en autostol fra bilen, du vil montere i din ladcykel.

Kaleche inkl. stænger

Garagecover

Bagagebærer

Vælg fastmonteret stellås og forsikring

Vi anbefaler, at du tilkøber en forsikringsgodkendt ringlås, som passer til din cykel. OBS!: Selvom du godt kan forhindre tyveri udelukkende ved brug af en kædelås, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har en fastmonteret lås på din cykel. Priserne er inklusiv montering.

GRATIS Tryg Basis-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Vi giver dig gratis et halvt års mobilitetsforsikring og selvrisikoeliminering med, når du køber en ny ladcykel.

Udvidet TRYG-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Du kan tilkøbe plus-modulet, og forlænge forsikringen billigt, når den udløber. Du kan tegne dig for enten 12 eller 24 måneder.

Bikefinder Cykelalarm og GPS-tracker

Måske verdens bedste cykelalarm og gps-tracker, som du via en app kan spore i hele Europa. Du har mulighed for at tilvælge abonnement med inkluderet Tryg-forsikring. Dette tegner du selv via Bikefinders hjemmeside, når du har modtaget selve enheden. Selve sporingsenheden gemmes inde i cyklens stel, så en eventuel tyv ikke kan se den og fjerne den.

Vælg kædelås

Herudover kan det være en rigtig god idé at supplere med en kraftig kædelås i en god kvalitet, så du kan låse din ladcykel fast til fx et cykelstativ.

Isofix-beslag

Vælg Melia-barnesæde

Melia-sæderne er blevet utroligt populære – og med god grund. Et Melia-sæde er løsningen, hvis du ikke har en isofix-autostol, du kan bruge i din ladcykel. De fås i størrelserne 0-9 og 7-18 måneder alt afhængigt af, om du opgraderer til Plus-modellen med ekstra indlæg.

Opgradér til Melia Comfort Plus (KUN VED KØB AF MELIA-SÆDE)

Når du opgraderer fra Melia Comfort til Plus får du to ekstra indlæg med til din stol. Udover, at dette styrker komforten for barnet, så bevirker indsatsen også, at barnet allerede kan begynde at sidde i stolen et par måneder tidligere end ellers.

Hyndestol (2-3 år)

En hyndestol er det perfekte overgangssæde fra autostol eller Melia-sæde, når barnet skal begynde at sidde selv. Barnet sidder ret op, men har stadigvæk god og ekstra blød støtte til både ryg og arme.

Luksushynder

Skulderpuder til sikkerhedsseler

Skal vi montere udstyret for dig?

Vis delbetaling
×
Delbetaling
743 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 29.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 743 kr. Samlede kreditomkostninger 5.652 kr. Samlet tilbagebetaling 35.647 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,09%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv