fbpx

El-ladcykler.dk

Cargobike of Sweden Classic Hydraulic

DKK 23.995,00

Sveriges bedst sælgende kassecykel siden 2007 – nu med hydrauliske bremser både foran og bagpå samt stort batteri og anti-tilt samt styrdæmpning. Se yderligere beskrivelse længere nede på denne side.

Levering: Fra den 20. juni. Begrænset antal. Bestil allerede nu for at sikre din plads i køen – vi trækker først betalingen ved levering.

Loading...

Levering: Fra den 20. juni. Begrænset antal. Bestil allerede nu for at sikre din plads i køen – vi trækker først betalingen ved levering.

Klassisk kasseformet ladcykel med hydraulisk skivebremse foran og bag og vedligeholdelsesfri 250w Bafang-motor på 45Nm. Med anti-tilt og styrdæmpning for sikker kørsel. Et praktisk transportmiddel for familier, virksomheder eller børnehaver med plads til op til 4 børn.

Ønskes mere plads til eksempelvis godstransport kan bænkene let foldes sammen. En af bænkene fungerer også som en smart, låsbar opbevaringsskuffe.

Den elektriske motor drives af vores solide standard 13Ah-batteri (LG-celler). Så behøver du ikke selv bruge så mange kræfter på stejle bakker, i modvind eller hvis ladet er fyldt. Valget af hjælpeniveau foretages med et enkelt tryk på en knap. Du kan nemt oplade batteriet ved at tage det med indenfor og anvende en almindelig stikkontakt.

Som standard medfølger for- og baglygter, oplader, bænke, seler og 13Ah-batteri med oplader samt hydrauliske skivebremser bagpå og foran. Du får også et cover, som dækker selve ladkassen.

Du er velkommen til at købe tilbehør såsom kaleche, lås og garagecover for at beskytte hele cyklen under opbevaring, alarmer for ekstra tyveribeskyttelse eller hynder til børn at sidde lidt mere behageligt i kassen.

(OBS: Stellås og kaleche, som ses på billedet, er ikke inkluderet, men kan tilkøbes.)

Levering: Fra den 20. juni. Begrænset antal. Bestil allerede nu for at sikre din plads i køen – vi trækker først betalingen ved levering.

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL

CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

Vægt50 kg
Størrelse210 × 86 × 115 cm
ELEKTRISK MOTOR

250 watts børsteløs motor fra Bafang (8fun), 45 Nm

BATTERI

Li-ion, 36V, 13Ah med indbygget baglys. Aftagelig med lås.

RÆKKEVIDDE

Op til 55 kilometer (Anslået rækkevidde. Afhænger af belastning, vind og muskelkraft)

GEAR

6 gears Shimano-SiS Tourney

FORBREMSER

Hydrauliske skivebremser med parkeringsbremse

BAGBREMSE

Hydraulisk skivebremse

STØDDÆMPER

Ja, og bevægeligt bagstel (anti-tilt) for bedre balance

FORHJUL

20 tommer

BAGHJUL

24 tommer

DÆK

Punkteringshæmmende

FÆLGE

Dobbeltbundede aluminiumsfælge

FARVE

Sort ramme og mat sort kasse

LADKASSE

10 mm lakeret marine krydsfiner, opbevaring under bagsædet og foldesæde foran, trin til lettere at komme ind og ud

MAKS BELASTNING

100 kg i kasse + 100 kg fører

KASSENS INDRE DIMENSIONER

Længde 91,5 cm Bredde 61,5 cm Højde 49,5 cm

STEL

Sort pulverlakeret stel i Hi-ten-stål

REFLEKSER

Ja, efter lovgivningen

SADEL

Sort med quick-release for hurtig højdejustering

STYR

Justerbart 115-130cm, polstret styr

CERTIFIKATER

TÜV-, SGS- og CE-mærket

GARANTI

1 år på alle løsdele (gælder ikke sliddele. Se garantibetingelser), 5 års stelgaranti

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cargobike of Sweden Classic Hydraulic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vælg øvrigt tilbehør

Markér det ekstra tilbehør, du har brug for. Et garagecover er en god idé, hvis din cykel parkeres udenfor det meste af året. Et isofix-beslag er til dig, som har en autostol fra bilen, du vil montere i din ladcykel.

Kaleche inkl. stænger

Garagecover

Bagagebærer

Vælg fastmonteret stellås og forsikring

Vi anbefaler, at du tilkøber en forsikringsgodkendt ringlås, som passer til din cykel. OBS!: Selvom du godt kan forhindre tyveri udelukkende ved brug af en kædelås, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har en fastmonteret lås på din cykel. Priserne er inklusiv montering.

GRATIS Tryg Basis-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Vi giver dig gratis et halvt års mobilitetsforsikring og selvrisikoeliminering med, når du køber en ny ladcykel.

Udvidet TRYG-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Du kan tilkøbe plus-modulet, og forlænge forsikringen billigt, når den udløber. Du kan tegne dig for enten 12 eller 24 måneder.

Bikefinder Cykelalarm og GPS-tracker

Måske verdens bedste cykelalarm og gps-tracker, som du via en app kan spore i hele Europa. Du har mulighed for at tilvælge abonnement med inkluderet Tryg-forsikring. Dette tegner du selv via Bikefinders hjemmeside, når du har modtaget selve enheden. Selve sporingsenheden gemmes inde i cyklens stel, så en eventuel tyv ikke kan se den og fjerne den.

Vælg kædelås

Herudover kan det være en rigtig god idé at supplere med en kraftig kædelås i en god kvalitet, så du kan låse din ladcykel fast til fx et cykelstativ.

Isofix-beslag

Vælg Melia-barnesæde

Melia-sæderne er blevet utroligt populære – og med god grund. Et Melia-sæde er løsningen, hvis du ikke har en isofix-autostol, du kan bruge i din ladcykel. De fås i størrelserne 0-9 og 7-18 måneder alt afhængigt af, om du opgraderer til Plus-modellen med ekstra indlæg.

Opgradér til Melia Comfort Plus (KUN VED KØB AF MELIA-SÆDE)

Når du opgraderer fra Melia Comfort til Plus får du to ekstra indlæg med til din stol. Udover, at dette styrker komforten for barnet, så bevirker indsatsen også, at barnet allerede kan begynde at sidde i stolen et par måneder tidligere end ellers.

Hyndestol (2-3 år)

En hyndestol er det perfekte overgangssæde fra autostol eller Melia-sæde, når barnet skal begynde at sidde selv. Barnet sidder ret op, men har stadigvæk god og ekstra blød støtte til både ryg og arme.

Luksushynder

Skulderpuder til sikkerhedsseler

Skal vi montere udstyret for dig?

Vis delbetaling
×
Delbetaling
614 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 23.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 614 kr. Samlede kreditomkostninger 5.472 kr. Samlet tilbagebetaling 29.467 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,97%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv