fbpx

El-ladcykler.dk

Cargobike Delight Premium El-ladcykel

DKK 29.399,00

Premium ladcykel med stærk centermotor. Bygget af top-komponenter og med masser af ekstra-udstyr. Kort sagt; en top-model, designet og udviklet af Sveriges ældste ladcykelproducent, Cargobike of Sweden.

Leveres 100 % monteret og køreklar til din hoveddør.

Levering fra cirka 1. juli 2022. Begrænset parti, så bestil allerede i dag! (Vi trækker ikke betalingen, før vi har afsendt din cykel)

Se også vores præsentationsside af cyklen her.

Loading...

Levering fra cirka 1. juli 2022. Begrænset parti, så bestil allerede i dag! (Vi trækker ikke betalingen, før vi har afsendt din cykel)

Cargobike Delight Premium El-ladcykel med opgraderet version med nyt indvendigt gearsystem og batteri på hele 16 Ampere!

Se også vores præsentationsside af cyklen her. (Fotos viser sidste års model)

Cargobike Delight Premium El-ladcykel er den nyeste model fra Cargobike of Sweden med top-komponenter i meget høj kvalitet til en uovertruffen pris.

Vi vil gå så vidt som til at sige, at det er den absolut stærkeste cykel, man kan få til prisen.

Cargobike Delight har hydrauliske skivebremser for og bag. Belysning med automatisk belysning både for og bag, stærk centermotor på 250 Watt med fuld 80Nm. 16 Ah batteri fra Samsung/LG, bænke og bælte til 4 børn, USB-opladning på styret, styredæmpning, 8 gear (indvendige navgear), aluminiumsramme og stellås. Denne ladcykel har naturligvis også anti-tilt-funktion samt styrdæmpning. (se mere: specifikation nedenfor).

Kaleche tilpasset 4 børn samt garagecover, lås og bagagebærer fås som ekstraudstyr. Bemærk, at kalechen på produktbilledet skal købes som tilbehør.

Ønsker mere plads til andre ting, er bænken let at folde op. En af bænkene fungerer også som en smart, låsbar opbevaringskasse og batterilagring.

Med centermotoren på hele 80Nm bliver bakker, modvind eller tunge belastninger til en leg at forcere.

Du kan nemt tage det låsbare batteri med dig og oplade det i et almindeligt stikkontakt.

Denne el-ladcykel er designet, samlet og udviklet af Sveriges største og ældste leverandør af ladcykler, Cargobike of Sweden. Producenten har næsten 15 års erfaring. Derfor ved de om nogen, hvad det til tider barske, skandinaviske klima kræver af en elektrisk ladcykel.

Cargobike Delight leverer kort sagt alt, hvad du kan ønske dig fra en sikker cykel. Den er udelukkende bygget af komponenter i et førsteklasses design og med funktioner ud over det sædvanlige.

2022-serien er opgraderet med nyt gearsystem og stærkere batteri på hele 16 Ah, og fås i fire modeller: Premium (alm. kasse). Dog (med frontlåge), Box (forhøjet kasse med låg) samt Kinder (til seks børn).

Leveres 100 % monteret og køreklar til din hoveddør for kun DKK 599,- (ikke-brofaste øer dog 1.198,-).

Levering fra cirka 1. juli 2022. Begrænset parti, så bestil allerede i dag! (Vi trækker ikke betalingen, før vi har afsendt din cykel)

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL

CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

Vægt60 kg
Størrelse215 × 83 × 110 cm
Motor

250 Watt , Bafang centermotor 80Nm

Gearsystem

8-trins navgear, NEXUS C6000-serien

Batteri

16 Ah , Samsung/LG , 36 Volt , Li-Ion

Rækkevidde

Op til 60 km estimeret rækkevidde. Afhænger af belastning, overflade, dæktryk, vind og muskelkraft.

Styresystem

Bafang-display og fjernkontrol med USB-opladning på styret

Maksimal belastning

100 kilo i kasse samt 100 kilo fører

Forbremser

Dobbelt hydraulisk Tektro Auriga Twin HD525-bremse

Bagbremse

Hydraulisk Tektro-bremse

Kassens indvendige mål

Længde 91,5 cm Bredde 61,5 cm Højde 49,5 cm

Frontlad

10 mm lakeret marinekrydsfiner, sammenklappeligt forsæde, opbevaring til batteri under sæde, plads til 4 børn

Håndbremse

Ja, med parkeringsbremser

Forhjul

24 tommer

Baghjul

26 tommer

Lygter

LED-bagbelysning, Dual LED-front, Integreret for- og bagbelysning

Reflekser

Ja, efter lovgivningen

Dæk

24 "x 2,15 forhjul , 26" x 2,15 baghjul, punkteringshæmmende

Fælge

Dobbeltbundede aluminiumsfælge

Farve

Pulverlakeret, sort

Stel

Aluminiumsstel og hi-ten-stål-ramme foran

Sadel

Med quickrelease for hurtig og nem højdejustering

Støddæmper

Ja

Seler/bælter

4 trepunktsseler (er monteret)

Styr

Justerbar 115-130cm, polstret styr

Kaleche og regnslag

Medfølger ikke. Kan tilkøbes som ekstraudstyr

Bagagebærer

Medfølger ikke. Fås som ekstraudstyr

Certifikater

CE, EPAC

Garanti

1 år på alle løse dele (gælder ikke sliddele. Se garantibetingelser) , 5 års stelgaranti

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cargobike Delight Premium El-ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vælg øvrigt tilbehør

Markér det ekstra tilbehør, du har brug for. Et garagecover er en god idé, hvis din cykel parkeres udenfor det meste af året. Et isofix-beslag er til dig, som har en autostol fra bilen, du vil montere i din ladcykel.

Kaleche inkl. stænger

Garagecover

Bagagebærer

Vælg fastmonteret stellås og forsikring

Vi anbefaler, at du tilkøber en forsikringsgodkendt ringlås, som passer til din cykel. OBS!: Selvom du godt kan forhindre tyveri udelukkende ved brug af en kædelås, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har en fastmonteret lås på din cykel. Priserne er inklusiv montering.

GRATIS Tryg Basis-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Vi giver dig gratis et halvt års mobilitetsforsikring og selvrisikoeliminering med, når du køber en ny ladcykel.

Udvidet TRYG-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Du kan tilkøbe plus-modulet, og forlænge forsikringen billigt, når den udløber. Du kan tegne dig for enten 12 eller 24 måneder.

Bikefinder Cykelalarm og GPS-tracker

Måske verdens bedste cykelalarm og gps-tracker, som du via en app kan spore i hele Europa. Du har mulighed for at tilvælge abonnement med inkluderet Tryg-forsikring. Dette tegner du selv via Bikefinders hjemmeside, når du har modtaget selve enheden. Selve sporingsenheden gemmes inde i cyklens stel, så en eventuel tyv ikke kan se den og fjerne den.

Vælg kædelås

Herudover kan det være en rigtig god idé at supplere med en kraftig kædelås i en god kvalitet, så du kan låse din ladcykel fast til fx et cykelstativ.

Isofix-beslag

Vælg Melia-barnesæde

Melia-sæderne er blevet utroligt populære – og med god grund. Et Melia-sæde er løsningen, hvis du ikke har en isofix-autostol, du kan bruge i din ladcykel. De fås i størrelserne 0-9 og 7-18 måneder alt afhængigt af, om du opgraderer til Plus-modellen med ekstra indlæg.

Opgradér til Melia Comfort Plus (KUN VED KØB AF MELIA-SÆDE)

Når du opgraderer fra Melia Comfort til Plus får du to ekstra indlæg med til din stol. Udover, at dette styrker komforten for barnet, så bevirker indsatsen også, at barnet allerede kan begynde at sidde i stolen et par måneder tidligere end ellers.

Hyndestol (2-3 år)

En hyndestol er det perfekte overgangssæde fra autostol eller Melia-sæde, når barnet skal begynde at sidde selv. Barnet sidder ret op, men har stadigvæk god og ekstra blød støtte til både ryg og arme.

Luksushynder

Skulderpuder til sikkerhedsseler

Skal vi montere udstyret for dig?

Vis delbetaling
×
Delbetaling
730 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 29.399 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 730 kr. Samlede kreditomkostninger 5.634 kr. Samlet tilbagebetaling 35.033 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,24%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv