fbpx

El-ladcykler.dk

Cargobike Flex Dog El-ladcykel

EAN: N/A Varenummer (SKU): COS001-003-004 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

DKK 25.995,00

Cargobike Flex Dog El-ladcykel er til dig, som gerne vil have en premium-ladcykel uden at skulle have den helt store pengepung frem. Kom først i køen, og bestil allerede nu denne nyskabende el-ladcykel.

PRE-SEASON-TILBUD: SPAR NETOP NU 1.000 KR.!

Levering fra cirka 1. maj 2022. Begrænset parti, så bestil allerede i dag!

Loading...

PRE-SEASON-TILBUD: SPAR NETOP NU 1.000 KR.!

Levering fra cirka 1. maj 2022. Begrænset parti, så bestil allerede i dag!

Cargobike Flex Dog El-ladcykel er til dig, som gerne vil have en premium-ladcykel uden at skulle have den helt store pengepung frem. Flex Dog adskiller sig fra Flex ved at have en gennemsigtig frontlåge, som gør den særdeles velegnet til dig med et stor hund.

Cargobike Flex Dog El-ladcykel er bygget på Cargobike of Swedens dyreste ladcykel, Delight, men ligger prismæssigt tættere på den billigere Cargobike Classic.

Samtidigt har Cargobike Flex Dog et par store nyheder at byde på. Blandt andet gør magnesiumfælgene, at knækkede eger er en saga blot! Designmæssigt bryder denne nye el-ladcykel generelt med traditionerne for kassecykler. Du får også både stort Samsung/LG-batteri på hele 16Ah, anti-tilt-funktion og pulverlakeret alustel.

Til forskel fra den dyrere Delight-model er motoren på Cargobike Flex Dog placeret i baghjulet, selvom stellet og kassens udformning til forveksling ligner. Alle tre hjul er udstyret med hydrauliske skivebremser fra Tektro.

 

Cargobike Flex Dog El-ladcykel: Masser af udstyr for pengene

Den nyudviklede frontkasse, som er ens på Cargobike Delight og Cargobike Flex El-ladcykel har en rundere form, som giver en blødere fremtoning. Der sidder 2 faste bænke i kassen, hvor den ene har indbygget lås for sikker opbevaring på turen.

På alle fire bænkpladser er der som standard monteret trepunktsseler, og som ekstraudstyr kan du tilkøbe en stor og rummelig kaleche i vandafvisende teltdug, som fuldender cyklens look.

Generelt består Cargobike Flex af de bedste, velkendte komponenter, som automatisk LED-lys. 7-trins Shimano SIS-gear med Revoshift og  hydrauliske Tektro-skivebremser. Du får også et Samsung/LG-batteri på hele 16Ah med en rækkevidde på helt op til 70 kilometer samt punkteringshæmmende dæk på de tre store hjul. (24 tommer foran og 26 tommer bagpå). Desuden får du i displayet på styret også usb-opladning til din telefon.

Vil du gerne se mere til topmodellen, Cargobike of Sweden Delight, som Cargobike Flex er baseret på – så klik her.

Kom først i køen, og bestil allerede nu denne nyskabende el-ladcykel til intropris!

OBS: Hunden på billederne medfølger ikke 🙂

PRE-SEASON-TILBUD: SPAR NETOP NU 1.000 KR.!

Levering fra cirka 1. maj 2022. Begrænset parti, så bestil allerede i dag!

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.
Vægt60 kg
Størrelse215 × 83 × 110 cm
EL-MOTOR

250 Watt navmotor

BATTERI

Samsung/LG , 16 Ah , 36 Volt , Li-Ion

DISTANCE

Op til 60-70 km estimeret rækkevidde pr. opladning. Afhænger af belastning, overflade, dæktryk, vind og egenindsats.

ANTI-TILT

Ja, støddæmpende vippende bagstel

FORBREMSE

Hydraulisk Tektro Auriga Twin med parkeringsbremse

BAGBREMSE

Tektro Aries hydraulisk skivebremse

FORHJUL

24 tommer

BAGHJUL

26 tommer

FOR- OG BAGLYS

Automatisk belysning – Dual LED front

DÆK

24 "x 2,15 forhjul , 26" x 2,15 bagdæk , punkteringsbeskyttet

FÆLGE

Magnesium-legering helguutna

FARVE

Pulverlakeret , sort

KALECHE

Fås som ekstraudstyr. Er IKKE inkluderet i prisen

LADKASSE

Låsbar opbevaring, 10 mm lakeret krydsfiner, Plads til 4 børn

MAX BELASTNING

100 kilo i kassen + 100 kilo fører

LADKASSENS INDRE DIMENSIONER

Længde 91,5 cm Bredde 61,5 cm Højde 49,5 cm

BAGAGEBÆRER

Ja, er monteret

STELMATERIALE

Aluminiumsramme bagpå og Hi-ten-stål foran

REFLEKSER

Ja, efter lovgivningen

SADEL

Læderlook med quick-release

SELER

4 trepunktsseler

STYR

Justerbar 115-130 cm , polstret styr

GEAR

Shimano 7-trins

SKÆRM

USB -opladning i display

GARANTI

1 år på alle løse dele (gælder ikke sliddele. Se garantibetingelser) , 5 års stelgaranti

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cargobike Flex Dog El-ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vælg øvrigt tilbehør

Markér det ekstra tilbehør, du har brug for. Et garagecover er en god idé, hvis din cykel parkeres udenfor det meste af året. Et isofix-beslag er til dig, som har en autostol fra bilen, du vil montere i din ladcykel.

Kaleche inkl. stænger

Garagecover

Bagagebærer

Vælg fastmonteret stellås og forsikring

Vi anbefaler, at du tilkøber en forsikringsgodkendt ringlås, som passer til din cykel. OBS!: Selvom du godt kan forhindre tyveri udelukkende ved brug af en kædelås, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har en fastmonteret lås på din cykel. Priserne er inklusiv montering.

GRATIS Tryg Basis-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Vi giver dig gratis et halvt års mobilitetsforsikring og selvrisikoeliminering med, når du køber en ny ladcykel.

Udvidet TRYG-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Du kan tilkøbe plus-modulet, og forlænge forsikringen billigt, når den udløber. Du kan tegne dig for enten 12 eller 24 måneder.

Bikefinder Cykelalarm og GPS-tracker

Måske verdens bedste cykelalarm og gps-tracker, som du via en app kan spore i hele Europa. Du har mulighed for at tilvælge abonnement med inkluderet Tryg-forsikring. Dette tegner du selv via Bikefinders hjemmeside, når du har modtaget selve enheden. Selve sporingsenheden gemmes inde i cyklens stel, så en eventuel tyv ikke kan se den og fjerne den.

Vælg kædelås

Herudover kan det være en rigtig god idé at supplere med en kraftig kædelås i en god kvalitet, så du kan låse din ladcykel fast til fx et cykelstativ.

Isofix-beslag

Vælg Melia-barnesæde

Melia-sæderne er blevet utroligt populære – og med god grund. Et Melia-sæde er løsningen, hvis du ikke har en isofix-autostol, du kan bruge i din ladcykel. De fås i størrelserne 0-9 og 7-18 måneder alt afhængigt af, om du opgraderer til Plus-modellen med ekstra indlæg.

Opgradér til Melia Comfort Plus (KUN VED KØB AF MELIA-SÆDE)

Når du opgraderer fra Melia Comfort til Plus får du to ekstra indlæg med til din stol. Udover, at dette styrker komforten for barnet, så bevirker indsatsen også, at barnet allerede kan begynde at sidde i stolen et par måneder tidligere end ellers.

Hyndestol (2-3 år)

En hyndestol er det perfekte overgangssæde fra autostol eller Melia-sæde, når barnet skal begynde at sidde selv. Barnet sidder ret op, men har stadigvæk god og ekstra blød støtte til både ryg og arme.

Luksushynder

Skulderpuder til sikkerhedsseler

Skal vi montere udstyret for dig?

Vis finansiering
×
Delbetaling
657 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 25.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 657 kr. Samlede kreditomkostninger 5.532 kr. Samlet tilbagebetaling 31.527 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,25%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Shopping Cart