Cargobike Delivery Budcykel

(1 kundeanmeldelse)

kr. 23.499,00

Kort om produktet

Den moderne budcykel til storbyen er en Cargobike Delivery 2-wheel. Den er oprindeligt udviklet til en stor, international takeaway-kæde, men har mange andre anvendelsesmuligheder.

Leveringstid pt: Cirka to uger.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:

Vælg fastmonteret stellås og forsikring

Vi anbefaler, at du tilkøber en forsikringsgodkendt ringlås, som passer til din cykel. OBS!: Selvom du godt kan forhindre tyveri udelukkende ved brug af en kædelås, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har en fastmonteret lås på din cykel. Priserne er inklusiv montering.

Ingen ABUS Amparo LH485-ringlås (forsikringsgodkendt og Varefakta-mærket) inkl. montering +kr. 299,00

Vi giver dig gratis et halvt års mobilitetsforsikring og selvrisikoeliminering med, når du køber en ny ladcykel.

Ingen GRATIS Basis-modul 6. mdr. Mobilitetsforsikring og Selvrisikoeliminering (6 mdr.) KUN ved køb af lås kr. 0,00

Du kan tilkøbe plus-modulet, og forlænge forsikringen billigt, når den udløber. Du kan tegne dig for enten 12 eller 24 måneder.

Ingen Plus-modul 12 mdr. dækker Basis + hærværk, tyverig, all-risk og dækning af aldersafskrivning +kr. 799,00 Plus-modul 24 mdr. dækker Basis + hærværk, tyverig, pludselige skader og dækning af aldersafskrivning +kr. 1.599,00

Bikefinder Cykelalarm og GPS-tracker

Måske verdens bedste cykelalarm og gps-tracker, som du via en app kan spore i hele Europa. Du har mulighed for at tilvælge abonnement med inkluderet Tryg-forsikring. Dette tegner du selv via Bikefinders hjemmeside, når du har modtaget selve enheden. Selve sporingsenheden gemmes inde i cyklens stel, så en eventuel tyv ikke kan se den og fjerne den.

Ingen Bikefinder Cykelalarm og GPS-tracker +kr. 1.099,00

Vælg kædelås

Herudover kan det være en rigtig god idé at supplere med en kraftig kædelås i en god kvalitet, så du kan låse din ladcykel fast til fx et cykelstativ.

Ingen Axa Linq100-kædelås med nøgle (forsikringsgodkendt og Varefakta-mærket) 1.000 x 9,5 mm. +kr. 449,00 Axa Newton NT110-kædelås med nøgle 1.100 x 5,5 mm. +kr. 269,00 Axa Absolute CS90-kædelås med kode 900 x 5 mm. +kr. 279,00 Axa Newton NT85-kædelås med nøgle 850 x 5,5 mm. +kr. 249,00

Barnestol

Ingen Toddler-barnestol til montering på bagagebærer +kr. 599,00

Garagecover

Ingen Garagecover/Heldækkende regnslag, standard +kr. 499,00 Garagecover/Heldækkende regnslag, premium +kr. 749,00

Skal vi montere udstyret for dig?

Ingen Montering af tilkøbt udstyr +kr. 249,00

Beskrivelse

Den moderne budcykel til storbyen er en Cargobike Delivery 2-wheel. Den er oprindeligt udviklet til en stor, international takeaway-kæde, men har mange andre anvendelsesmuligheder.

Den fungerer også fint for dig, som bare vil have en cool hverdagscykel med stærk centermotor og stort batteri.

Cargobike Delivery 2-wheel er en perfekt, moderne budcykel til transport af varer, mad, værktøjer eller andre ting. Det kan være til enten pizzabudet, vinduespudseren eller viceværten. Den har nemlig mulighed for montering af fx termokasse til mad eller værktøjskasse både på frontladet og bagagebæreren. 

250 W Bafang-centermotoren med hele 80 Nm og hydraulisk bremse foran og tromlebremse bagpå, gør denne cykel både stærk, hurtig og sikker. Det store 13Ah-batteri sørger for en rækkevidde på cirka 60 kilometer, så man kan komme vidt omkring på en enkelt opladning.

Universel budcykel som kan bruges af enhver

En budcykel anvendes ofte af mere end én person. Derfor har vi bygget den, så den passer til de fleste – uanset højde. Cargobike Delivery 2-wheel har lav indstigning, så ingen har problemer med at svinge benet over den.

Samtidigt er cyklen udstyret med quick-release på sadelstangen, så den hurtigt kan justeres op og ned uden brug af værktøj

Den primære godsposition er på frontladet, og cyklens dimensioner er beregnet ud fra dette, så den med sit lave forhjul og aflange stel virker robust, og bevarer det korrekte tyngdepunkt.

En budcykel kører som regel rigtigt mange kilometer om dagen (og året), og skal derfor være så vedligeholdelsesfri som muligt. Derfor er Cargobike Delivery 2-wheel udstyret med nogle af markedets bedste komponenter, som fx den meget stærke Bafang-centermotor, indvendige navgear fra Shimano og punkteringshæmmende dæk fra Kenda.

Forskellige låse, frontlad og bagagebærer fås som standardtilbehør, og vi er behjælpelige med at udforme transportkasser og udsmykning/foliering af cyklen, så den samtidigt bliver en kørende reklame for dit brand i bybilledet.

Leveringstid pt: Cirka to uger.

Yderligere information

Vægt 30 kg
Størrelse 200 × 65 × 110 cm
Ladstørrelse

Front B40cm x L50cm
Bag 45cm x 18cm + Adapter 40cm x 50cm inkluderet.
Isolerede kasser til madleverancer fås som tilbehør B53xL53xH30

Batteri

13Ah 36V LG-celler med indbygget baglys

Rækkevidde pr. opladning

Cirka 60 kilometer afhængigt af ydre forhold

Motor

Bafang maxdrive centermotor, 250W, 80Nm

Hastighed

Max motorhjælp op til 25 km/t efter lovgivningen

Display

Bafang med USB-opladning til fx mobiltelefon

Gear

7 indvendige Shimano-navgear

Hjulstørrelse

20 tommer forhjul og 26 tommer baghjul

Dæk

Kenda punkteringshæmmende
Bag 26 × 1,95. Fram 20 × 1,95

Bremser

Hydraulisk Tektro-skivebremse på forhjulet. Tromlebremse på baghjulet.

Stel

Pulverlakeret mat sort aluminiumsstel

Sadel

Quickrelease for hurtig højdejustering

Styr

Justerbart

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

1 anmeldelse af Cargobike Delivery Budcykel

  1. kunde (verificeret ejer)

    Fin service
    Lækker cykel

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *