fbpx

El-ladcykler.dk

El-ladcykel Wildenburg Nordic

EAN: N/A Varenummer (SKU): WB001015 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Helt nyudviklet el-ladcykel med plads til fire børn og smart kalechesystem. Denne Wildenburg Nordic har farvedisplay, integreret LED-lys både for og bag samt bremselys, anti-tilt samt hydrauliske skivebremser på forhjulene. Der medfølger et let aftageligt kalechesystem. Desuden er den pulverlakeret, og har batteriet indbygget i ladkassen under bænken. Denne Wildenburg Nordic er idéen for dig, der vil have en ladcykel med premium-elementer til under 20.000 kroner.

Klassisk el-ladcykel til hele familien, som er fremstillet i EU. Inden den forlader vores værksted, er den afprøvet og gennemtestet af vores erfarne cykelsmede.

Stor udstyrspakke, som følger med i prisen:

  • To træbænke (en er opklappelig)
  • Fire sæt y-seler
  • Oplader
  • Integreret LED-baglygte og -forlygter
  • 10,4 Ah-batteri – integreret i ladkassen
  • CST punkteringshæmmende dæk
  • Bengal hydrauliske bremser foran
  • 7 gears Shimano SIS-tourney-system
  • Kaleche – høj med sideindgange
  • Anti-tilt

OBS: Midlertidigt udsolgt. Nye ordrer leveres fra cirka 5. juli 2022! Bestil allerede nu for at sikre din plads i køen – vi trækker først betalingen, når cyklen er klar til afsendelse.

Loading...

Youtube-screenshot

Se video med kundereference (klik her)

En sikker ladcykel for hele familien

Denne Wildenburg Nordic El-ladcykel er et suverænt valg til prisen. Med premium-elementer til en uovertruffen pris!

Denne ladcykel udmærker sig ved at have anti-tilt, der giver en langt højere sikkerhed i sving, da balancen føles langt mere naturlig end på andre ladcykler.

Vil du have en el-ladcykel med styrdæmpere, så se vores Wildenburg Nordic PLUS (klik her).

Den dobbelte styrdæmper er den eneste forskel på Nordic og Nordic Plus, og kan være en god idé for de mindre erfarne ladcykelførere, da det giver bedre modstand i styrbøjlen under kørsel.

NÅR DU VIL KØRE LANGT PÅ LITEREN

Det, der gør din ladcykel til en el-ladcykel er mange forskellige ting. Motoren, styremodulet og al elektronikken kan dog være ligegyldigt uden de fornødne hestekræfter. Og det er jo ikke meningen, at det skal være ren rugbrødmotor, når du nu har købt en elektrisk ladcykel med hjælpemotor.

Det er et 48V, 10,4ah li-ion-batteri, som sidder på cyklen. Batteriet er naturligvis CE-mærket, og er beskyttet mod vind og vejr. El-ladcyklen er i øvrigt EPAC-certificeret.

Du kan med et enkelt klik afmontere batteriet, og tage det med indenfor, men du kan også lade det op via en strømindgang bag på ladkassen.

SKIVEBREMSER – NÅR DU VIL TRÆFFE DET SIKRESTE VALG!

Med den vægt, man kan have på sin el-ladcykel, synes vi, det er et must at kunne stole på sine bremser. Skivebremser (disc-brakes) er det dyre valg, men til gengæld også det sikreste. Skivebremsen sidder inde i selve navet på de to forhjul, og er derfor lige pålidelig, uanset om det regner eller er tørvejr.

Mange billigere (lad-)cykler på det danske marked er udstyret med de mindre pålidelige V-bremser med bremseklodser, som hurtigt bliver slidte, og dermed vil bremse skævt.

NÅR DU VIL HAVE STYR PÅ DIN CYKEL…

Wildenburg-cyklerne er udstyret med et styremodul med farvedisplay, som kan give dig lige nøjagtigt den hjælp fra motoren, som du vil have. Du vælger nemt mellem assistance i fem niveauer og tre modes; ECO, Sport og City. Motoren justerer herefter automatisk ydeevne og tophastighed.

Som standard er hjælpefunktionen indstillet til en maksimal hastighed på 25 km/t, da lovgivningen siger, at du ikke må køre hurtigere.

Styremodulet har blandt mange andre funktioner også “walk-assist” eller “gå-funktion”, som hjælper dig, hvis du skal trække cyklen. Herfra tænder du også det integrerede for- og baglys.

Du får naturligvis en dansk manual med til dit styremodul, så du selv kan indstille det efter dine præferencer. Fjernbetjeningen sidder adskilt fra selve styremodulet, så du også kan nå det, når du trækker cyklen.

Din cykel er gearet med Shimano SIS-Tourney 7 med Revoshift, som i samspil med motoren sørger for en trinvis, men glidende overgang fra et gear til det næste.

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER

Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

Vægt55 kg
Størrelse230 × 89 × 110 cm
Lasteevne

100 kilo i kassen + 100 kilo fører

Kassens dimensioner

94 × 66 × 60 centimeter

Forbremser

Bengal hydrauliske skivebremser med parkeringsbremse

Bagbremse

Wuxing fælgbremse

Fælge

Aluminiumsfælge med dobbelt bund

Lys/lygter

Fastmonteret LED-lys, som tændes og slukkes fra styret. Lygterne får strøm fra cyklens batteri.

Reflekser

Ja, efter lovgivningen. Foran, bagpå, hele vejen rundt om kalechen.

Distance

Op til 40-55 kilometer på en opladning afhængig af ydre forhold som vejr, tærren og lastevægt

Børstefri motor

Elektrostyret motor på 250 watt, 48 volts spænding

Batteri

48V, 10,4 ah Li-on batteri – integreret i ladkassen.

Ringeklokke

Ja, er monteret

Bundmåtte

Fås som tilkøb

Styremodul

Farvedisplay med sensor

Kaleche

Høj skråkaleche med "vinduer" og sideindgang og kraftig lynlås.

Gear

7 udvendige Shimano Tourney SIS-gear. Revoshift.

Stel

Kraftigt aluminiumsstel med anti-tilt

Lakering

Pulverlakeret, mat-sort

Trinbræt til indstigning

Ja, på begge sider

Certificeringer

EPAC og CE

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “El-ladcykel Wildenburg Nordic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ProductQuantity

Bundle Total: DKK15,999.00

Vis delbetaling
×
Delbetaling
517 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 15.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 517 kr. Samlede kreditomkostninger 2.604 kr. Samlet tilbagebetaling 18.603 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,54%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv