Premium Garagecover til ladcykel (Heldækkende Regnslag)

(4 kundeanmeldelser)

kr. 399,00

Kort om produktet

Regnslag i ekstra tyk kvalitet til beskyttelse af din el-ladcykel. Afvisende overfor regn og vind, og en god idé hvis din cykel primært står udendørs. OBS: PASSER IKKE TIL WILDENBURG NORDIC/ADVENTURE, da disse cykeltyper er 25 cm. længere!

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:

Beskrivelse

Regnslag i ekstra tyk kvalitet til beskyttelse af din el-ladcykel. Afvisende overfor regn og vind, og en god idé, hvis din cykel primært står udendørs.
Regnslaget leveres i en lille praktisk taske, som du kan bruge igen og igen.
Passer til Wildenburg Classic, Cargobike of Sweden, og langt de fleste andre ladcykler og el-scootere på det danske marked. OBS: PASSER IKKE TIL WILDENBURG NORDIC-SERIEN, da denne cykeltype er 25 cm. længere! Se i stedet vores Premium Garagecover XL.
Dette luksus-regnslag leveres i en praktisk stofpose med snorelukning. Dermed fylder det ikke så meget, og du kan let pakke det sammen og lægge det væk, når det ikke bruges.
Der er naturligvis elastiksyning hele vejen rundt, så coveret sætter sig helt tæt ind til stellet på din ladcykel, uanset mærke.
Du kan med fordel imprægnere garagecoveret for ekstra modstandsdygtighed over for vind og vejr.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse 205 × 100 × 150 cm
Størrelse sammenfoldet

40 x 30 x 30

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

El-ladcykler

El-ladcykler

LADCYKLER TIL ALLE El-ladcykler.dk har en ambition om at sælge el-ladcykler til ethvert behov og enhver pengepung. Vi har både prisvenlige modeller, og mere raffinerede cykler. Herudover producerer El-ladcykler.dk også sin egen serie af tilbehør til ladcykler.
El-ladcykler.dk-logo

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

4 anmeldelser af Premium Garagecover til ladcykel (Heldækkende Regnslag)

 1. Ole

  Rigtig god kvalitet. Nemt håndterbart. God pasform – også til min Siigar Bike.

 2. Sandra

  Den er tyk i stoffet, det er virkligt god kvalitet.
  Tak for en god og tyk kaleche som holder vandet ude, tror den er lavet i noget gummi materiale. vores sidste kaleche var så tynd den gik i stykker i Blæsvejret. Den her kan ikke flyve nogle steder.

 3. Nicklas (verificeret ejer)

  Fint produkt

 4. Roshan Dsouza (verificeret ejer)

  The Cargo Bike Cycle cover is very strong

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

EAN: N/A Varenummer COS301001 Kategori Mærker , , , , , , ,