fbpx

El-ladcykler.dk

Regnslag til ladcykel

Premium Garagecover (Heldækkende Regnslag)

DKK 749,00

Regnslag i ekstra tyk kvalitet til beskyttelse af din el-ladcykel. Afvigende overfor regn og vind, og en god idé hvis din cykel primært står udendørs.

Leveringstid: Cirka 4 uger!

(1 kundeanmeldelse)

Tilgængelig på restordre

Tilgængelig på restordre

Leveringstid: Cirka 4 uger!
Regnslag i ekstra tyk kvalitet til beskyttelse af din el-ladcykel. Afvigende overfor regn og vind, og en god idé, hvis din cykel primært står udendørs.
Regnslaget leveres i en lille praktisk taske, som du kan bruge igen og igen.
Passer til Wildenburg, CargoBike of Sweden, CargoKid, AM Ladcykler, X-Zite, Milo, Christiania Bikes og mange andre traditionelle kassecykler.
Dette luksus-regnslag leveres i en praktisk stofpose med snorelukning. Dermed fylder det ikke så meget, og du kan let pakke det sammen og lægge det væk, når det ikke bruges.Dr
Der er naturligvis elastiksyning hele vejen rundt, så coveret sætter sig helt tæt ind til stellet på din ladcykel, uanset mærke.
Leveringstid: Cirka 4 uger!

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.
Vægt1.5 kg
Størrelse35 × 40 × 80 cm

1 anmeldelse af Premium Garagecover (Heldækkende Regnslag)

  1. Sandra

    Den er tyk i stoffet, det er virkligt god kvalitet.
    Tak for en god og tyk kaleche som holder vandet ude, tror den er lavet i noget gummi materiale. vores sidste kaleche var så tynd den gik i stykker i Blæsvejret. Den her kan ikke flyve nogle steder.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Premium Garagecover (Heldækkende Regnslag)

Del på facebook
Del på email
Del på twitter
Del på linkedin

Tilgængelig på restordre

Shopping Cart