Tilbud

Isofix-beslag

Fastspænd din autostol – som i en bil. Kan også bruges til cykler af andre mærker.

(2 kundeanmeldelser)

DKK 575,00 DKK 399,00

57 på lager

Beskrivelse

Wildenburg har som de første i Europa udviklet et særligt beslag til montering på bundpladen i din el-ladcykel, som er særligt velegnet til familier med helt små børn. Det giver nemlig mulighed for at fastspænde din ISOfix-autostol akkurat som i en bil.

For de fleste forældre skaber det samtidig tryghed, at kunne se barnet foran sig, frem for at have det siddende bagpå i en barnestol.

Med et ISOfix-beslag kan du lynhurtigt “klikke” din autostol fast i ladcyklen. Beslaget fås kun hos Wildenburg Cykler, men kan også monteres i cykler af andre mærker.

Beslaget er fremstillet i Danmark, og er blevet rustbeskyttet ved zinkbehandling og efterfølgende spraymalet i sort højglans. Det skulle derfor gerne holde i rigtigt mange år.

Der medfølger 3 x bolte, skruer og spændskiver samt en manual. Du skal selv kunne bore tre små huller med et 6 mm-bor, hvis ikke du vil have monteret beslaget ved køb af cykel. Læs mere her.

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 45 × 5 × 5 cm

2 anmeldelser af Isofix-beslag

  1. Zzzz

    Lækker cykel til en skarp pris
    TAK
    el-ladcykler.dk

  2. Dorit Klok

    Lækkert beslag.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *