Tilbud

Johnny Loco Electric Avenue Unisex Elcykel

Johnny Loco Electric Avenue Unisex Elcykel er hverken en herre- eller damecykel, men kan på grund af cyklens unikke design anvendes af enhver. I hvert fald enhver med sans for kvalitet, passion for skønhed og blik for detaljen.

kr. 25.000,00

Ikke på lager

Johnny Loco Electric Avenue Unisex Elcykel

EAN: N/A Varenummer CEC-1614-EA-01 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Johnny Loco Electric Avenue Unisex Elcykel er hverken en herre- eller damecykel, men kan på grund af cyklens unikke design anvendes af enhver. I hvert fald enhver med sans for kvalitet, passion for skønhed og blik for detaljen.

Den hollandske Johnny Loco Electric Avenue er et godt eksempel på, at en kraftig og stærk elcykel sagtens kan være smuk og stilren på en og samme tid! Et specialdesignet stel sammensat af elementer af høj kvalitet er nøglen til cykling med meget sjov, komfort og hastighed.

Denne cykel ligger i den dyre ende af prisskalaen, hvilket naturligvis afspejles i materialevalg, komponenter, design og generel kvalitet.

Hvis du vil have det bedste af det bedste, og en stilren elcykel, som man ikke ser hver dag – så er denne Johnny Loco et rigtigt godt bud.

Johnny Loco Electric Avenue Unisex Elcykel: Fuld af fristelser

Shimano® STEPS-systemet tager dig hvor som helst du vil på din Johnny Loco Electric Avenue Elcykel. Bakkerne flader ud, og vinden er ikke længere din fjende. Kom hurtigt frem, og brug tiden på at nyde nuet.

Den lækre cykel leveres med fastmonteret, forsikringsgodkendt Abus-lås, kulfiber-remtræk i stedet for den traditionelle kæde, ringklokke samt for- og baglys, som du tænder og slukker fra displayet.

Shimano Nexus 7-gearsystemet klarer i samspil med den kraftige centermotor på 250 Watt en smidig cykeloplevelse, der bakkes op af kvalitetsbatteriet på hele 11 Ampere, som har en rækkevidde pr. opladning på op til 50 kilometer.

For den største sikkerhed, er der naturligvis monteret hydrauliske skivebremser både for og bag, og dækkene er punkteringshæmmende Schwalbe-dæk. De bedste på markedet!

Læs de fulde specifikationer længere nede på siden. For at fuldende looket kan du tilkøbe blandt andet frontlad og bagagebærer, som matcher cyklens stilrene, sorte farve: Piano Black.

Johnny Loco Electric Avenues leveres samlet og køreklar til din hoveddør inden for få hverdage. Der ydes desuden hele ti års garanti på stelbrud.

Brand

Johnny Loco

Johnny Loco

Johnny Loco er ladcyklens svar på en Rolls Royce. Vi har hjembragt den fra ladcyklens andet hjemland, Holland, hvor cyklen med dens markante udseende længe har vakt opsigt i gaderne. Johnny Loco er et livsstilsmærke, som laver mange andre fede cykler, og desuden også brillestel og håndledsure, som føres ved udvalgte forhandlere i hele Europa.

Yderligere information

Vægt 26 kg
Størrelse 187 × 57 × 110 cm
Farve

Piano Black (Blank sort)

Stelmateriale

Pulverlakeret stålstel

Stelstørrelse

54

Remtræk

Gates® Carbon Drive Belt

Gear

Shimano Nexus 7-speed

Motor

Centermotor på 250 Watt med support op til 25 km/t

Batteri

Li-ion / 11Ah / 36V / 418Wh med distance på op til 50 kilometer pr opladning.

Elektrisk system

Shimano STEPS E6000-system

Display

Shimano baggrundsbelyst med høj kontrast.

For- og bagbremser

Hydrauliske skivebremser

Sadel

Brun læder med dobbelt affjedring

Styr

Håndtag i brun læderlook, rulleskifter samt fjernkontrol

Hjul-/dækstørrelse

28" x 2.0

Dæk

Schwalbe Big Ben (Kevlar Guard puncture protection) med refleksbånd

For- og bagskærm

Piano Black (Blank sort)

Fjernbetjening

Monteret på venstre side af styret

Ringklokke

Ja, er monteret

For- og baglygter

LED, er monteret. Batterier medfølger. Kan tændes og slukkes fra displayet

Lås

Forsikringsgodkendt Abus Amparo-ringlås medfølger (er monteret)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Johnny Loco Electric Avenue Unisex Elcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *