Luksus-kaleche 2.0 til Johnny Loco

Denne nye luksus-kaleche til Johnny Loco Cargo Cruiser sikrer din dyrebareste last mod vind og vejr, men bevarer udkigsmulighederne for de små.

kr. 3.999,00

Tilgængelig på restordre

Vis delbetaling
×
Delbetaling
365 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.999 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 365 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.374 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,24%. Der er fortrydelsesret.

Luksus-kaleche 2.0 til Johnny Loco

EAN: N/A Varenummer MPP-20-RC-03 Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Denne luksus-kaleche til Johnny Loco Cargo Cruiser sikrer din dyrebareste last mod vind og vejr, men bevarer udkigsmulighederne for de små.

Rain Cover Deluxe 2.0 er en helt ny og videreudviklet luksus-kaleche til din Johnny Loco Cargo Cruiser. Leveres med et beslag, stropper og elastikker for at sikre, at kalechen/regnslaget bliver på plads, som det skal.

Når du første gang har installeret kalechen, er den utroligt let at betjene i det daglige. Betrækket har lynlåse på begge sider for at åbne og rulle sidevinduerne op.

Forbedr din (E-) Cargo Cruiser med dette luksusprodukt og tag din dyrebare last med på alle dine eventyr. Ideel beskyttelse mod vind og regn, og holder dine børn eller varer i kassen tørre.

  • Materiale: UV-resistent nylon med belægning + gennemsigtige vinduer
  • Farve: Sort & gennemsigtig
  • Inkl. Fastgørelsesbånd, beslag og elastiske stropper
  • Bøjlen er monteret i midten af ​​aluminiumskassen
  • Passer til Cargo Cruiser & E-Cargo Cruiser (5.0, 5.1 og 5.2)

Brand

Johnny Loco

Johnny Loco

Johnny Loco er ladcyklens svar på en Rolls Royce. Vi har hjembragt den fra ladcyklens andet hjemland, Holland, hvor cyklen med dens markante udseende længe har vakt opsigt i gaderne. Johnny Loco er et livsstilsmærke, som laver mange andre fede cykler, og desuden også brillestel og håndledsure, som føres ved udvalgte forhandlere i hele Europa.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 40 × 40 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus-kaleche 2.0 til Johnny Loco”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *