fbpx

El-ladcykler.dk

Melia hovedstøtte

Melia Baby hovedstøtte/indlæg

DKK 279,00

Dette produkt bruges til de mindre børn, for hvem barnesædet stadig er for stort. Det forhindrer hovedet i at have for meget bevægelsesfrihed i Melia-stolen.

Dette produkt bruges til de mindre børn, for hvem barnesædet stadig er for stort. Det forhindrer hovedet i at have for meget bevægelsesfrihed i Melia-stolen, og støtter på den måde barnet, som ikke risikerer at “tabe hovedet”.

Bemærk venligst:
Du vil kun modtage selve indlægget ved bestilling af dette produkt. Produktet skal bruges i kombination med Melia-stol 0-9 eller 7-18 måneder, som du kan finde ved at klike her.

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Baby hovedstøtte/indlæg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Melia Baby hovedstøtte/indlæg

Del på facebook
Del på email
Del på twitter
Del på linkedin
EAN: N/A Varenummer 201010 Kategorier ,
Shopping Cart