Melia Comfort Babyindsats (2-9 md.)

kr. 499,00

Kort om produktet

Denne Melia Comfort Babyindsats (2-9 md.) med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen fra 2 til cirka 9 måneder.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:
Her kan du vælge relevant tilbehør. Tryk på produktfotoet for at læse mere om det.
Melia monteringsbeslag til 3-punktssele
kr. 199,00
Skulderpudesæt til seler i ladcykel. Kan også bruges til Melia-seler.
kr. 75,00
Hvis du ønsker et andet antal af en bestemt vare, kan du ændre antallet senere, i Kurven.

Beskrivelse

Dette Melia Comfort Babyindsats (2-9 md.) med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen fra 2 til cirka 9 måneder. Sædet har et blødt polsterindlæg, og findes i tre forskellige udgaver; brun læder, hvid plys eller sort mesh. Materialet på den sorte og brune udgave gør, at sædet kan bruges i al slags vejr, og er let at rengøre. På den hvide version kan betrækket tages af, og vaskes i maskine.

Hvis man skal have børn i den alder med i en ladcykel, er det nærmest et must med et Melia Comfort Brun Læder (2-9 md.). Senere bør man anvende den større model, der hedder 9-18 måneder. Først når børnene bliver lidt ældre, kan de sidde selv, og her kan en hyndestol (klik og se nærmere) være en rigtig god idé som overgangsstol. Herefter kan børnene begynde at sidde selv på træbænken i ladcyklen.

Melia Comfort-børnesæderne giver dit barn ekstra beskyttelse, og den rette støtte til hoved og ryg. Især hvis du tilføjer Plus-indlægget, der kan tilkøbes dette produkt.

Universalsæde

Melia-barnesæderne er i de senere år blevet utroligt populære blandt ladcykelejere. De er nemme og bekvemme, og kan let af- og påmonteres. Der findes forskellige udgaver af sæderne; Basis, Comfort og Plus.

Her hos El-ladcykler.dk fører vi alle udgaverne i 0-9 måneder og 7-18 måneder. De fås i Brun Læderlook, Sort Mesh og White Sheep. Comfort adskiller sig fra Basis ved at have et ekstra skumindlæg, og plus udmærker sig ved at have et ekstra indlæg til både hoved/nakke og krop. Dette indlæg kan du også senere tilkøbe, så din Comfort-stol bliver til en Plus-udgave. Når du vælger en Plus-udgave kan stolene i øvrigt anvendes lidt tidligere end ellers.

Ekstra info

Alt afhængigt af din ladcykel skal du muligvis bruge et monteringsbeslag. Det beslag, du kan tilvælge og tilkøbe hos os, passer til fx Wildenburg Classic/Hydraulic og en lang række andre el-cykler på det danske marked.

admin

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 40 × 40 × 60 cm
Farve på Melia-sæde

Brun Læder, Hvid Plys, Sort Mesh

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort Babyindsats (2-9 md.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

EAN: 8717677871469 Varenummer S1001- Kategori Mærker , , ,