Melia Comfort Babyindsats (9-18 md.) til Ladcykel

kr. 649,00kr. 699,00

Kort om produktet

Denne Melia Comfort Babyindsats (9-18 md.) med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen fra 9 til cirka 18 måneder.

Læs mere om sædet og se specifikationer længere nede på siden.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:
Vælg evt. ekstra tilbehør.
Melia monteringsbeslag til 3-punktssele
kr. 199,00
Selesamler til brug i ladcykel eller andre børnesæder med trepunktssele
kr. 59,00
Skulderpudesæt til seler i ladcykel. Kan også bruges til Melia-seler.
kr. 75,00
Du kan justere antallet i Kurven.

Beskrivelse

Denne Melia Comfort Babyindsats (9-18 md.) med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen fra 9 til cirka 18 måneder.

Hvis man skal have børn i den alder med i en ladcykel, er det nærmest et must med en Melia Comfort Babyindsats (9-18 md.). Først når børnene bliver lidt ældre, kan de sidde selv, og her kan en hyndestol (klik og se nærmere) være en rigtig god idé som overgangsstol. Herefter kan børnene begynde at sidde selv på træbænken i ladcyklen.

Melia Comfort-børnesæderne giver dit barn ekstra beskyttelse, og den rette støtte til hoved og ryg. Især hvis du tilføjer Plus-indlægget, der kan tilkøbes dette produkt.

Universalsæde

Melia-barnesæderne er i de senere år blevet utroligt populære blandt ladcykelejere. De er nemme og bekvemme, og kan let af- og påmonteres. Der findes forskellige udgaver af sæderne; Basis, Comfort og Plus.

Her hos El-ladcykler.dk fører vi Comfort- og Plus-udgaverne i 0-9 måneder og 7-18 måneder. De fås i Brun Læderlook, Sort Mesh og White Sheep. Comfort adskiller sig fra Basis ved at have et ekstra skumindlæg, og Plus udmærker sig ved at have et ekstra indlæg til både hoved/nakke og krop. Dette indlæg kan du også senere tilkøbe, så din Comfort-stol bliver til en Plus-udgave. Når du vælger en Plus-udgave kan stolene i øvrigt anvendes lidt tidligere end ellers.

Ekstra info

Denne barnestol er lavet i styrofoam og dækket i et aftageligt betræk. Du kan også få sædet i imiteret lammeskind og brunt læderlook, eller sort mesh-materiale. Mesh-materialet gør, at sædet kan bruges i al slags vejr, og officielt hedder sædet da også “4 Seasons”.

Alt afhængigt af din ladcykel skal du muligvis bruge et monteringsbeslag. Det beslag, du kan tilvælge og tilkøbe hos os, passer til fx Wildenburg Classic/Hydraulic, Cargobike of Swedens modeller, og en lang række andre el-cykler på det danske marked.

Obs: Skulderpuder, som ses på billedet, er tilkøb og er således ikke med i prisen.

admin

Yderligere information

Vægt 0,9 kg
Størrelse 28 × 65 × 65 cm
Farve på Melia-sæde

Brun Læder, Hvid Plys, Sort Mesh

Producent

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort Babyindsats (9-18 md.) til Ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ikke på lager

EAN: N/A Varenummer S1002- Kategori Mærker , ,

Du kunne også være interesseret i...