Melia Comfort Brun Læder (7-18 md.)

DKK 1.349,00 DKK 1.249,00

Dette Melia Comfort-børnesæde i brunt læderlook er specielt lavet til børn i alderen fra 7 til cirka 18 måneder.

Melia Comfort Brun Læder (7-18 md.)

Del på facebook
Del på email
Del på twitter
Del på linkedin
Varenummer 201006 Kategorier ,

Beskrivelse

Dette Melia Comfort Brun Læder (7-18 md.)-børnesæde i brunt læderlook er specielt lavet til børn i alderen fra 7 til cirka 18 måneder.

Hvis man skal have børn i den alder med i en ladcykel, er det nærmest et must med et Melia Comfort Brun Læder (7-18 md.). Først når børnene bliver lidt ældre, kan de sidde selv, og her kan en hyndestol (klik og se nærmere) være en rigtig god idé som overgangsstol. Herefter kan børnene begynde at sidde selv på træbænken i ladcyklen.

Melia Comfort-børnesæderne giver dit barn ekstra beskyttelse, og den rette støtte til hoved og ryg. Især hvis du tilføjer Plus-indlægget, der kan tilkøbes dette produkt.

Universalsæde

Melia-barnesæderne er i de senere år blevet utroligt populære blandt ladcykelejere. De er nemme og bekvemme, og kan let af- og påmonteres. Der findes forskellige udgaver af sæderne; Basis, Comfort og Plus.

Her hos El-ladcykler.dk fører vi Comfort- og Plus-udgaverne i 0-9 måneder og 7-18 måneder. De fås i Brun Læderlook, Sort Mesh og White Sheep. Comfort adskiller sig fra Basis ved at have et ekstra skumindlæg, og plus udmærker sig ved at have et ekstra indlæg til både hoved/nakke og krop. Dette indlæg kan du også senere tilkøbe, så din Comfort-stol bliver til en Plus-udgave.

Ekstra info

Denne barnestol er lavet i styrofoam og dækket i et blødt bomuldsbetræk i en mørk nuance. Du kan også få sædet i imiteret lammeskind og sort mesh, som vi også forhandler (se øvrige modeller her).

Alt afhængigt af din ladcykel skal du muligvis bruge et monteringsbeslag. Det beslag, du kan tilvælge og tilkøbe hos os, passer til fx Wildenburg, Cargobike of Sweden, Amladcykler, Bellabike, Boxbike og visse Babboe-ladcykler.

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.

Yderligere information

Størrelse 28 × 65 × 65 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort Brun Læder (7-18 md.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *