Tilbud

Melia Comfort med monteringssæt (7-18 md.)

Denne barnestol specielt lavet til børn fra 8 måneder til cirka 18 måneder, og giver barnet lidt mere komfort end basismodellen.

kr. 1.199,00

Du kunne også være interesseret i...

Melia Comfort med monteringssæt (7-18 md.)

EAN: N/A Varenummer 201004 Kategorier ,

Beskrivelse

Dette barnesæde specielt lavet til børn fra 7 måneder til ca. 18 måneder. Når børn i denne alder sidder i en cykeltrailer, synker de ofte sammen eller sidder meget skævt. Deres ryg er ikke stærk nok til at kunne sidde ret op. Denne stol er specielt lavet til at afhjælpe dette. Barnet sidder godt beskyttet i denne stol og får den rette støtte til hoved og ryg.

Ekstra info
Denne barnestol er lavet i styrofoam og dækket med et blødt imiteret lammeskind i plysstof (bomuld). Du kan også få sædet i en mørk nuance, som vi også forhandler (klik her).

I dette kombinationstilbud får du også montagesæt med, som passer til Wildenburg El-ladcykel Classic.

Overvej i øvrigt om dit barn har brug for ekstra hovedstøtte. Vi forhandler også en særlig indsats til det formål.

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo

Yderligere information

Størrelse 28 × 65 × 65 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort med monteringssæt (7-18 md.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *