fbpx

El-ladcykler.dk

Melia Comfort-pakke (0-9 md)

EAN: N/A Varenummer (SKU): 201003 Kategorier: , Tags: , , , ,

DKK 1.300,00

Pakken indeholder stol, ekstra-indsats og monteringsbeslag. Kan bruges til helt små børn fra 0 til 9 måneder.

Loading...

Pakken indeholder stol, ekstra-indsats og monteringsbeslag. Kan bruges til helt små børn fra 0 til 9 måneder.

Melia Babyindsats fra 0-9 måneder, også kaldet børneindsats til cykeltrailere og ladcykler, i blødt, imiteret lammeskind. Ifølge mange forældre den eneste rigtige børneindsats til cykeltrailere og ladcykler med 3-punktssele og siddebeskyttelse.

Passer perfekt til Wildenburg El-ladcykel Classic samt andre ladcykler med trækasse. I denne pakkeløsning medfølger også beslag til montering samt en ekstra nakkestøtte for større komfort for barnet. Foruden at indsatsen yder en ekstra god støtte, og reducerer vibrationer fra kørslen, så holder det imiterede lammeskind den lille dejlig varm, så han eller hun ikke bliver kold i cyklen eller traileren.

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo
Vægt1 kg
Størrelse20 × 30 × 50 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort-pakke (0-9 md)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

Du kunne også være interesseret i...

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart