Melia Comfort Plus Babysæde med pudeindlæg (0-9 md.) til ladcykel

kr. 899,00

Kort om produktet

Dette Melia Comfort Plus Børnesæde (0-9 md.) med trepunktssele og ekstra pudeindlæg er specielt lavet til børn i alderen nyfødt til cirka 9 måneder.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:
Her kan du vælge relevant tilbehør til din nye el-ladcykel. Tryk på produktfotoet for at læse mere om det.
Melia monteringsbeslag til 3-punktssele
kr. 199,00
Skulderpuder for ekstra komfort til Melia. 
kr. 139,00
Skulderpudesæt til seler i ladcykel. Kan også bruges til Melia-seler.
kr. 75,00
Melia regnslag
1 × Regnslag til Melia-stol

Ikke på lager

kr. 269,00
Hvis du ønsker flere af en vare - fx hyndestole eller skulderpuder - kan du ændre antallet senere, i Kurven.

Beskrivelse

Dette Melia Comfort Plus (0-9 md.)-børnesæde med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen fra fødslen til cirka 9 måneder. Materialet gør, at sædet kan bruges i al slags vejr, og er let at rengøre.

Hvis man skal have børn i den alder med i en ladcykel, er det nærmest et must med et Melia Comfort Plus Babysæde (0-9 md.). Senere bør man anvende den større model, der hedder 9-18 måneder. Først når børnene bliver lidt ældre, kan de sidde selv, og her kan en hyndestol (klik og se nærmere) være en rigtig god idé som overgangsstol. Herefter kan børnene begynde at sidde selv på træbænken i ladcyklen.

Melia Comfort-børnesæderne giver dit barn ekstra beskyttelse, og den rette støtte til hoved og ryg. Især hvis du vælger denne Plus-udgave med det ekstra pudesæt.

Universalsæde

Melia-barnesæderne er i de senere år blevet utroligt populære blandt ladcykelejere. De er nemme og bekvemme, og kan let af- og påmonteres. Der findes forskellige udgaver af sæderne; Basis, Comfort og Plus.

Her hos El-ladcykler.dk fører vi Comfort- og Plus-udgaverne i 0-9 måneder og 7-18 måneder. De fås i Brun Læderlook, Sort Mesh og White Sheep. Comfort adskiller sig fra Basis ved at have et ekstra skumindlæg, og plus udmærker sig ved at have et ekstra indlæg til både hoved/nakke og krop. Dette indlæg kan du også senere tilkøbe, så din Comfort-stol bliver til en Plus-udgave. Når du vælger en Plus-udgave kan stolene i øvrigt anvendes lidt tidligere end ellers, så de kommer til at hedde 0 til 9 og 7 til 18 i stedet for 2 til 9 og 9 til 18.

Ekstra info

Denne barnestol er lavet i styrofoam og dækket i materiale af imiteret læder, hvidt plys eller sort mesh – alt efter udgaven, du vælger. Der medfølger desuden pudeindlæg i matchende farve og materiale.

Alt afhængigt af din ladcykel skal du muligvis bruge et monteringsbeslag. Det beslag, du kan tilvælge og tilkøbe hos os, passer til fx Wildenburg Nordic og en lang række andre el-cykler på det danske marked.

Yderligere information

Vægt 0,7 kg
Størrelse 40 × 28 × 60 cm
Farve på Melia-sæde

Brun Læder, Hvid Plys, Sort Mesh

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort Plus Babysæde med pudeindlæg (0-9 md.) til ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

EAN: 8717677871476 Varenummer S1001lr Kategori Mærker , , ,