Melia Comfort Plus (0-9 md.)

Dette Melia Comfort Plus Brun Læder (0-9 md.)-børnesæde med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen nyfødt til cirka 9 måneder.

kr. 799,00

Beslag til montering i trækassecykel med trepunktsseler

Hvis din stol ofte står utildækket udendørs, kan det være en god idé med et regndækken.

Melia Comfort Plus (0-9 md.)

EAN: 8717677871476 Varenummer S1001lrbplus Kategori Mærker , , ,

Beskrivelse

Dette Melia Comfort Plus (0-9 md.)-børnesæde med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen fra fødslen til cirka 9 måneder. Materialet gør, at sædet kan bruges i al slags vejr, og er let at rengøre.

Hvis man skal have børn i den alder med i en ladcykel, er det nærmest et must med et Melia Comfort Plus Brun (0-9 md.). Senere bør man anvende den større model, der hedder 9-18 måneder. Først når børnene bliver lidt ældre, kan de sidde selv, og her kan en hyndestol (klik og se nærmere) være en rigtig god idé som overgangsstol. Herefter kan børnene begynde at sidde selv på træbænken i ladcyklen.

Melia Comfort-børnesæderne giver dit barn ekstra beskyttelse, og den rette støtte til hoved og ryg. Især hvis du vælger denne Plus-udgave med det ekstra pudesæt.

Universalsæde

Melia-barnesæderne er i de senere år blevet utroligt populære blandt ladcykelejere. De er nemme og bekvemme, og kan let af- og påmonteres. Der findes forskellige udgaver af sæderne; Basis, Comfort og Plus.

Her hos El-ladcykler.dk fører vi Comfort- og Plus-udgaverne i 0-9 måneder og 7-18 måneder. De fås i Brun Læderlook, Sort Mesh og White Sheep. Comfort adskiller sig fra Basis ved at have et ekstra skumindlæg, og plus udmærker sig ved at have et ekstra indlæg til både hoved/nakke og krop. Dette indlæg kan du også senere tilkøbe, så din Comfort-stol bliver til en Plus-udgave. Når du vælger en Plus-udgave kan stolene i øvrigt anvendes lidt tidligere end ellers, så de kommer til at hedde 0 til 9 og 7 til 18 i stedet for 2 til 9 og 9 til 18.

Ekstra info

Denne barnestol er lavet i styrofoam og dækket i materiale af imiteret læder, hvidt plys eller sort mesh – alt efter udgaven, du vælger.

Alt afhængigt af din ladcykel skal du muligvis bruge et monteringsbeslag. Det beslag, du kan tilvælge og tilkøbe hos os, passer til fx Wildenburg Nordic og en lang række andre el-cykler på det danske marked.

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 40 × 40 × 60 cm
Farve

Brunt Læderlook, Sort Mesh, White Sheep

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort Plus (0-9 md.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *