Melia Comfort Plus Babyindsats (7-18 mdr.)

(1 kundeanmeldelse)

kr. 799,00

Kort om produktet

Dette Melia Comfort Plus (9-18 md.)-børnesæde i brunt læderlook, hvid plys eller sort mesh er specielt lavet til børn i alderen fra 9 til cirka 18 måneder. Plus-modellen adskiller sig fra Comfort ved at have et ekstra komfortabelt pudeindlæg, i matchende farve.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:
Vælg evt. ekstra tilbehør
Melia monteringsbeslag til 3-punktssele
kr. 199,00
Skulderpudesæt til seler i ladcykel. Kan også bruges til Melia-seler.
kr. 75,00
Selesamler til brug i ladcykel eller andre børnesæder med trepunktssele
kr. 59,00
Du kan ændre på antallet af den enkelte vare på siden \"Kurv\".

Beskrivelse

Dette Melia Comfort Plus (9-18 md.)-børnesæde i brunt læderlook, hvid plys eller sort mesh er specielt lavet til børn i alderen fra 9 til cirka 18 måneder. Plus-modellen adskiller sig fra Comfort ved at have et ekstra komfortabelt pudeindlæg, i matchende farve.

Hvis man skal have børn i den alder med i en ladcykel, er det nærmest et must med et Melia-sæde (7-18 md.). Først når børnene bliver lidt ældre, kan de sidde selv, og her kan en hyndestol (klik og se nærmere) være en rigtig god idé som overgangsstol. Herefter kan børnene begynde at sidde selv på træbænken i ladcyklen.

Melia Comfort-børnesæderne giver dit barn ekstra beskyttelse, og den rette støtte til hoved og ryg. Især hvis du tilføjer Plus-indlægget, som du får med, hvis du køber dette produkt.

Universalsæde

Melia-barnesæderne er i de senere år blevet utroligt populære blandt ladcykelejere. De er nemme og bekvemme, og kan let af- og påmonteres. Der findes forskellige udgaver af sæderne; Basis, Comfort og Plus.

Her hos El-ladcykler.dk fører vi Comfort- og Plus-udgaverne i 0-9 måneder og 7-18 måneder. De fås i Brun Læderlook, Sort Mesh og hvid plys. Comfort adskiller sig fra Basis ved at have et ekstra skumindlæg, og plus udmærker sig ved at have et ekstra indlæg til både hoved/nakke og krop. Dette indlæg kan du også senere tilkøbe, så din Comfort-stol bliver til en Plus-udgave.

Ekstra info

Alt afhængigt af din ladcykel skal du muligvis bruge et monteringsbeslag. Det beslag, du kan tilvælge og tilkøbe hos os, passer til fx Wildenburg, Cangoo, og Cargobike of Swedens ladcykler. Sædet kan sættes i langt de fleste el-ladcykler på det danske marked.

admin

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse 28 × 65 × 65 cm
Farve på Melia-sæde

Brun Læder, Hvid Plys, Sort Mesh

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo

1 anmeldelse af Melia Comfort Plus Babyindsats (7-18 mdr.)

  1. Adul

    Eneste anke er at leveringstiden var 14 dage
    Pga corona øv – men passer godt til vores cykel og Audi

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kun 3 tilbage på lager

EAN: N/A Varenummer S1002lrcfb- Kategori Mærke

Du kunne også være interesseret i...