Tilbud

Melia Comfort Plus Sort Mesh (7-18 md.)

Denne Melia Comfort Plus Sort Mesh er Melias luksusudgave til børn fra 7 til 18. måneder. Der er inkluderet ekstra indsats for ekstra nakke- og kropsstøtte.

kr. 949,00

Ikke på lager

Du kunne også være interesseret i...

Melia Comfort Plus Sort Mesh (7-18 md.)

EAN: 8717677871100 Varenummer S1002mplus Kategorier , Mærker , , , ,

Beskrivelse

Melia Comfort Plus Sort Mesh

Dette Melia Comfort Plus Sort Mesh barnesæde med trepunktssele er specielt lavet til børn fra 7 måneder til cirka 18 måneder. Når børn i denne alder sidder i en cykeltrailer, synker de ofte sammen eller sidder meget skævt, fordi deres ryg er ikke stærk nok til at kunne sidde ret op.

Denne stol er specielt lavet til at afhjælpe dette. Barnet sidder godt beskyttet i denne stol og får den rette støtte til hoved og ryg. Denne stol er udstyret med en ekstra indsats, som kan tages ud når dit barn bliver lidt ældre. Så er du sikker på at det altid sidder godt og beskyttet i din ladcykel.

Vil du gerne se andre versioner af dette sæde? Dem kan du finde her

Ekstra info

Dette barnesæde er lavet styrofoam og dækket med et blødt meshstof, som er åndbart. Så kan du bruge den hele året. Stolen er universel og passer til alle mærker af cykeltrailere og ladcykler. Køber du den hos os, kan du tilvælge et monteringssæt, der passer til blandt andet Wildenburg Classic El-ladcykel, Mustang, CargoKid og Cargobike of Sweden.

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse 28 × 65 × 65 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort Plus Sort Mesh (7-18 md.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *