Tilbud

Melia Comfort Sort Mesh (9-18 md.)

Dette Melia Comfort Sort Mesh (9-18 md.)-børnesæde med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen fra 9 til cirka 18 måneder.

Læs mere om sædet og se specifikationer længere nede på siden.

kr. 749,00

Beslag til montering i trækassecykel med trepunktsseler

Vælg dette for at få ekstra hoved- og kropsstøtte i matchende farve til de lidt mindre børn

Hvis din stol ofte står utildækket udendørs, kan det være en god idé med et regndækken.

Du kunne også være interesseret i...

Melia Comfort Sort Mesh (9-18 md.)

EAN: 8717677871124 Varenummer S1002mcf Kategorier , Mærker ,

Beskrivelse

Dette Melia Comfort Sort Mesh (9-18 md.)-børnesæde med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen fra 9 til cirka 18 måneder. Materialet gør, at sædet kan bruges i al slags vejr, og officielt hedder sædet da også “4 Seasons”.

Hvis man skal have børn i den alder med i en ladcykel, er det nærmest et must med et Melia Comfort Sort Mesh (9-18 md.). Først når børnene bliver lidt ældre, kan de sidde selv, og her kan en hyndestol (klik og se nærmere) være en rigtig god idé som overgangsstol. Herefter kan børnene begynde at sidde selv på træbænken i ladcyklen.

Melia Comfort-børnesæderne giver dit barn ekstra beskyttelse, og den rette støtte til hoved og ryg. Især hvis du tilføjer Plus-indlægget, der kan tilkøbes dette produkt.

Universalsæde

Melia-barnesæderne er i de senere år blevet utroligt populære blandt ladcykelejere. De er nemme og bekvemme, og kan let af- og påmonteres. Der findes forskellige udgaver af sæderne; Basis, Comfort og Plus.

Her hos El-ladcykler.dk fører vi Comfort- og Plus-udgaverne i 0-9 måneder og 7-18 måneder. De fås i Brun Læderlook, Sort Mesh og White Sheep. Comfort adskiller sig fra Basis ved at have et ekstra skumindlæg, og plus udmærker sig ved at have et ekstra indlæg til både hoved/nakke og krop. Dette indlæg kan du også senere tilkøbe, så din Comfort-stol bliver til en Plus-udgave. Når du vælger en Plus-udgave kan stolene i øvrigt anvendes lidt tidligere end ellers.

Ekstra info

Denne barnestol er lavet i styrofoam og dækket i et sort mesh-materiale. Du kan også få sædet i imiteret lammeskind og brunt læderlook, som vi også forhandler (se øvrige modeller her).

Alt afhængigt af din ladcykel skal du muligvis bruge et monteringsbeslag. Det beslag, du kan tilvælge og tilkøbe hos os, passer til fx Wildenburg Classic/Hydraulic, Cargobike of Swedens modeller, og en lang række andre el-cykler på det danske marked.

Obs: Skulderpuder, som ses på billedet, er tilkøb og er således ikke med i prisen.

Brand

Melia

MELIA

- KOMFORT FOR DE ALLERMINDSTE Melia har det største udvalg af babyindsatser og småbørnesæder til din ladcykel eller cykeltrailer. Vi leverer også de korrekte monteringssæt, der er skræddersyet til netop din ladcykel eller cykeltrailer. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 2003 har vores mål været at markedsføre solide produkter, der gør det muligt for dig som trafikant at transportere dine børn sikkert og komfortabelt i en cykeltrailer, lastcykel eller pullert. Vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige.
Melia logo

Yderligere information

Vægt 0,9 kg
Størrelse 28 × 65 × 65 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort Sort Mesh (9-18 md.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *