Tilbud

Moride Fatbike C El-Foldecykel

Wildenburg Fat C er en rigtigt flot elektrisk fatbike, som som findes i hvid og orange. Den leveres med masser af udstyr, og kan foldes.

kr. 11.499,00

Vælg motortype

Hvis du ikke vælger denne mulighed, leveres cyklen i standardudgave med 250 Watts motor (25 km/t) til brug på offentlig vej.

Vælg forsikringsgodkendt kædelås

Vi anbefaler en kraftig, forsikringsgodkendt kædelås til din foldecykel. Fås i to længder.

Vælg sporingsenhed

Vælg cykelhjelm

Vis delbetaling
×
Delbetaling
388 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.499 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 388 kr. Samlede kreditomk. 2.469 kr. Samlet tilbagebetaling 13.968 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,91%. Der er fortrydelsesret.

Moride Fatbike C El-Foldecykel

EAN: N/A Varenummer FAT0101-1 Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Moride Fat C er en rigtigt flot foldecykel, som findes i hvid og orange. Denne Wildenburg Fat C lever naturligvis op til vores egne høje krav omkring specifikationer og kvalitet. Med i prisen får du for- og bagskærm, integreret LED-forlys samt affjedring i sadel og styr. Cyklen er også udstyret med de fede magnesiumfælge, så du ikke skal bekymre dig om knækkede eger. Fat C har et batteri på hele 10Ah, så du kan potentielt køre op til 50 kilometer på en opladning. Fat C er udstyret med stor 750 Watts motor, som kan køre op til 45 km/t, eller 250 Watts motor, som kan køre op til 25 km/t på offentlig vej.

Cyklen er 100 procent samlet og køreklar, når du modtager den. Den er også forsynet med lovpligtigt dansk stelnummer, som er vigtigt, hvis din cykel skulle blive stjålet!

 

Fed elektrisk foldecykel

Vi har selvfølgelig sørget for den bedste affjedring i alle vores cykler. Det er muligt at låse eller åbne front-affjedringen, dvs. slå det fra og til efter behov. Samtidig er vores saddel udstyret med virkelig god og behagelig affjedring.
Cyklens vægt er omkring 30 kilo Anbefalede maksimalt tilladte vægt på føreren af cyklen er 150 kg. Vi anbefaler cyklen til folk i højden fra 150 cm. og op til ca. 215 cm. Cyklen er nem at folde sammen og tage med på båden eller i bilen.
Er du på udkig efter en fat-bike uden lav indstigning, men med et mere klassisk look? Så se vores Moride Fat X Straighrider ved at klikke her.
Bemærk modellen er velegnet til banebrug og ikke på offentlig vej.

Brand

Moride

Yderligere information

Vægt 34 kg
Størrelse 120 × 50 × 80 cm
Batteritype

Litium-Ion

Batteristørrelse

10 Ah

Affjedring

Dobbelt affjedring i front

Forhjul

Kraftige 4×0-fælge med eger. 20"

Baghjul

Kraftige 4×0-fælge med eger. 20"

Forbremser

Skivebremser

Bagbremser

Skivebremser

Lastevægt

150 kilo

Certificering

CE, EPAC

Display

Smart LCD farve display som viser alt nødvendigt data, inkluderet batteri og hvor meget motoren skal hjælpe.

Farve

,

Øvrige egenskaber

Cyklen kan nemt foldes sammen og tages med bag i bilen eller i toget

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moride Fatbike C El-Foldecykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *