CargoBike Kinder Electric Hydraulic

Dette er cyklen til dig, der skal kunne læsse en masse! Masser af børn, ting eller bare udstyr. Ideel til dagplejeren eller børnehaven.

DKK 22.995,00

Vælg øvrigt tilbehør

Markér det ekstra tilbehør, du har brug for. Et garagecover er en god idé, hvis din cykel parkeres udenfor det meste af året. Et isofix-beslag er til dig, som har en autostol fra bilen, du vil montere i din ladcykel.

Kaleche inkl. stænger

Garagecover

Bagagebærer

Vælg fastmonteret stellås og forsikring

Vi anbefaler, at du tilkøber en forsikringsgodkendt ringlås, som passer til din cykel. OBS!: Selvom du godt kan forhindre tyveri udelukkende ved brug af en kædelås, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har en fastmonteret lås på din cykel. Priserne er inklusiv montering.

GRATIS Tryg Basis-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Vi giver dig gratis et halvt års mobilitetsforsikring og selvrisikoeliminering med, når du køber en ny ladcykel.

Udvidet TRYG-forsikring (KUN VED KØB AF STELLÅS)

Du kan tilkøbe plus-modulet, og forlænge forsikringen billigt, når den udløber. Du kan tegne dig for enten 12 eller 24 måneder.

Bikefinder Cykelalarm og GPS-tracker

Måske verdens bedste cykelalarm og gps-tracker, som du via en app kan spore i hele Europa. Du har mulighed for at tilvælge abonnement med inkluderet Tryg-forsikring. Dette tegner du selv via Bikefinders hjemmeside, når du har modtaget selve enheden. Selve sporingsenheden gemmes inde i cyklens stel, så en eventuel tyv ikke kan se den og fjerne den.

Vælg kædelås

Herudover kan det være en rigtig god idé at supplere med en kraftig kædelås i en god kvalitet, så du kan låse din ladcykel fast til fx et cykelstativ.

Isofix-beslag

Vælg Melia-barnesæde

Melia-sæderne er blevet utroligt populære – og med god grund. Et Melia-sæde er løsningen, hvis du ikke har en isofix-autostol, du kan bruge i din ladcykel. De fås i størrelserne 0-9 og 7-18 måneder alt afhængigt af, om du opgraderer til Plus-modellen med ekstra indlæg.

Opgradér til Melia Comfort Plus (KUN VED KØB AF MELIA-SÆDE)

Når du opgraderer fra Melia Comfort til Plus får du to ekstra indlæg med til din stol. Udover, at dette styrker komforten for barnet, så bevirker indsatsen også, at barnet allerede kan begynde at sidde i stolen et par måneder tidligere end ellers.

Hyndestol (2-3 år)

En hyndestol er det perfekte overgangssæde fra autostol eller Melia-sæde, når barnet skal begynde at sidde selv. Barnet sidder ret op, men har stadigvæk god og ekstra blød støtte til både ryg og arme.

Skulderpuder til sikkerhedsseler

Skal vi montere udstyret for dig?

Delbetaling
728 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 22.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 728 kr. Samlede kreditomkostninger 3.204 kr. Samlet tilbagebetaling 26.199 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,02%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Beskrivelse

Dette er cyklen til dig, der skal kunne læsse en masse! Masser af børn, ting eller bare udstyr. En svensk designet bokscykel – patenteret af Cargobike of Sweden

Fronten af ladet kan åbnes, hvilket betyder, at børnene selv kan hoppe op på ladet. De to parallelle siddebænke er forsynet med 6 stk. sikkerhedsbælter for børnenes sikkerhed. Ladet er bygget ud over hjulene, hvilket gør denne ladcykel til vores mest rummelige lastcykel.

Kindergarden Electric egner til børnehaver, familier og erhverv. Den transporterer det, du har brug for på en praktisk og miljøvenlig måde takket være sin stærke el-drevne motor.

Denne cykel med elektrisk hjælpemotor fra Bafang og plads til op til seks børn er et smart transportmiddel for den store familie eller børnehave.

Hvert barn er sikkert fastgjort med robuste trepunktsbælter. Børnene selv hopper ind gennem den åbne front.

Den elektriske motor drives af vores solide standard 13Ah-batteri (LG-celler). Dette minimerer indsatsen i skråninger, modvind eller tunge belastninger. Valget af hjælpeniveau foretages med et enkelt tryk på en knap. Du kan nemt oplade batteriet i et almindeligt stikkontakt.

Inkluderer; for- og bagbelysning og sikkerhedssele til 6 børn.

Glem ikke at købe en baldakin, betræk eller lås som tilbehør.

(Rammelås på billedet er ikke inkluderet)

BEMÆRK! på grund af ekstremt hårdt tryk lige nu og den fremherskende Covid-19 er leveringstiden lidt længere end normalt.

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

Yderligere information

Vægt 55 kg
Størrelse 200 × 100 × 120 cm
Vægt

60 kilo

Dimensioner

210 × 94 × 110 cm

Motor

250 watts børsteløs motor fra Bafang (8fun), 45 Nm

Forbremse

Hydraulisk skivebremse

Bagbremse

Hydraulisk skivebremse

Håndbremser

Ja, med to parkeringsbremser

Forhjul

20 tommer

Baghjul

24 tommer

Lys

Ja, for- og baglys er monteret

Dæk

Kenda punkteringshæmmende dæk

Fælge

Dobbeltbundede aluminiumsfælge

Farve

Sort ramme og mat sort kasse

Kaleche

Kan købes som tilbehør

Kasse

Dør foran, 10 mm lakeret marine krydsfiner

Maksimal belastning

100 kilo i ladet samt 100 kilo fører

Kassens indvendige dimensioner

Længde 91,5 cm Bredde 89 cm Højde 55 cm

Stel

Sort pulverlakeret ramme i Hi-ten stål

Reflekser

Ja, efter lovgivningen

Sadel

Quickrelease for let og hurtig højdejustering

Støddæmper

Ja

Styr

Justerbar 115-130 cm, polstret styr

Gearsystem

6-trins Shimano SiS-Tourney udvendige gear

Certifikater

TÜV-, SGS- og CE-mærket

Garanti

1 år på alle løse dele (gælder ikke sliddele. Se garantibetingelser) , 5 års rammegaranti

Batteri

Li-ion, 36 V 13Ah med indbygget lampe.
Aftagelig med lås.

Rækkevidde

25 km – 45 km. (Anslået rækkevidde. Afhænger af belastning, vind og muskelkraft). Ekstra batteri kan tilkøbes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CargoBike Kinder Electric Hydraulic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...