fbpx

El-ladcykler.dk

Overdækken til ladkasse

EAN: N/A Varenummer (SKU): 301013-1 Kategori: Tags: , , , , ,

DKK 249,00

Vandafvisende overdækken i materiale af teltdug. Passer til blandt andet Cargobike of Sweden og Wildenburg.

Loading...

Vandafvisende overdækken i materiale af teltdug. Passer til blandt andet Cargobike of Sweden og Wildenburg.

Overdækkenet beskytter din ladkasse, når den står stille, og er et godt supplement til garagecoveret. Det er også fint at have på, hvis du fx kører med varer i kassen. Det kan bruges på de cykler, der har bøjlehuller med et mellemrum på 94 x 62 cm, hvilket gælder de fleste Wildenburg- og Cargobike of Sweden-modeller.

Overdækkenet fastgøres ved hjælp af påmonterede elastiksnore, og kan således tages af og på i et snuptag.

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.
Vægt1 kg
Størrelse92 × 64 × 2 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Overdækken til ladkasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Shopping Cart