Premium Garagecover XL til ladcykel (Heldækkende Regnslag)

XL Garagecover/Regnslag i ekstra tyk kvalitet til beskyttelse af din el-ladcykel. Afvisende overfor regn og vind, og en god idé hvis din cykel primært står udendørs.

kr. 749,00

På lager

Premium Garagecover XL til ladcykel (Heldækkende Regnslag)

EAN: N/A Varenummer COS301001XL Kategori Mærker , , , , , , ,

Beskrivelse

Regnslag i ekstra tyk kvalitet og i stor størrelse til beskyttelse af din el-ladcykel. Afvisende overfor regn og vind, og en god idé, hvis din cykel primært står udendørs.
Dette garagecover har en længde på hele 230 cm., så det kan dække de lidt længere cykler såsom Wildenburg Nordic- og Adventure-serien.
Regnslaget leveres i en lille praktisk taske, som du kan bruge igen og igen.
Dette luksus-regnslag leveres i en praktisk stofpose med snorelukning. Dermed fylder det ikke så meget, og du kan let pakke det sammen og lægge det væk, når det ikke bruges.
Der er naturligvis elastiksyning hele vejen rundt, så coveret sætter sig helt tæt ind til stellet på din ladcykel, uanset mærke.
Du kan med fordel imprægnere garagecoveret for ekstra modstandsdygtighed over for vind og vejr.
Du kan med fordel imprægnere garagecoveret, for at styrke materialet ekstra meget.
OBS: Farven varierer fra billedet. Coveret er sort med el-ladcykler.dk-logo på siden samt orange syninger.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse 230 × 100 × 160 cm
Størrelse sammenfoldet

40 x 30 x 30

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

El-ladcykler

El-ladcykler

LADCYKLER TIL ALLE El-ladcykler.dk har en ambition om at sælge el-ladcykler til ethvert behov og enhver pengepung. Vi har både prisvenlige modeller, og mere raffinerede cykler. Herudover producerer El-ladcykler.dk også sin egen serie af tilbehør til ladcykler.
El-ladcykler.dk-logo

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Premium Garagecover XL til ladcykel (Heldækkende Regnslag)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *