Sandini SleepFix BIKE Nakkestøtte til brug i ladcykel

kr. 399,00

Kort om produktet

Sandini SleepFix® BIKE er en prisvindende nakkestøtte, som forhindrer, at dit barn “taber hovedet” under cykelturen. Det er den praktiske, sikre løsning, som samtidigt er temperaturregulerende og anbefalet af både forældre og trafiksikkerhedsekspterter.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:

Beskrivelse

Sandini SleepFix® BIKE Nakkestøtte forhindrer, at dit barn “taber hovedet” under cykelturen. Det er den praktiske, sikre løsning, som samtidigt er temperaturregulerende og anbefalet af både forældre og trafiksikkerhedsekspterter. Endelig fås denne nakkestøtte nu også i Danmark, hvor vi hos El-ladcykler.dk forhandler Sandini SleepFix’en eksklusivt.

Som en af landets førende forhandlere af el-ladcykler og tilbehør, har vi et mål om altid at være førende, og have relevante produkter, som landets mange ladcykelejere efterspørger.

PROBLEMET
Er du også bekymret, hvis dit barns hoved vippes ubehageligt fremad eller til siden, mens det sover i ladcyklen? Selvom du har købt et støttende Melia-sæde, eller har barnet placeret i en autostol fx via isofix-montering, så kan du ofte opleve problemet med, at barnet taber hovedet forover.

 

EN UNIK LØSNING

SANDINI SleepFix BIKE, nakkestøtten, eller sovepuden, med en blid støttefunktion, er en speciel udgave specielt til ladcyklen, cykeltraileren eller barnesædet og gør det muligt for dit barn at sove afslappet på farten. Det har reflekterende bælter for mere sikkerhed i trafikken samt Outlast-stofudstyr til behagelig varmeregulering på varme sommerdage. Ikke for varmt – ikke for koldt – men lige tilpas.

FUNKTIONALITET
De to bløde pudehalvdele er lukket foran med en lille velcrospids. Halsområdet forbliver frit, da barnet stadigvæk kan vippe hovedet fremad som med konventionelle nakkepuder. Man kan montere SleepFix’en på to måder: Den direkte fastgørelse af puderne og varianten med stropper, som muliggør universel fastgørelse til en række forskellige sædekonstruktioner.

TESTET AF VIRKELIGHEDEN
SleepFix blev oprindeligt udviklet af mødre for deres børn og har etableret sig som et ideelt og meget efterspurgt stykke tilbehør på markedet.

PRISVINDENDE
SleepFix BIKE er GULDPRISVINDER for EUROBIKE AWARD 2018 i kategorien tilbehør.

FORDELENE – KAN BRUGES ÅRET RUNDT
– Fra den første tur i cykelsædet!
– Høj fleksibilitet: Forskellige monteringsmuligheder
– Outlast temperaturkompenserende materiale
– Reflekterende stropper
– Vaskes op til 30 ° C og velegnet til tørretumbler
– Designet i Tyskland, fremstillet i EU
– Fås i to farvevarianter: Antracit og limegrøn

Yderligere information

Vægt 0,8 kg
Størrelse 28 × 17 × 8 cm
Materiale

Outlast® 100% PES / akryl med PCM-kapsler

Fyld

Fiberkugler – 100% polyester.

Plejeinstrukser

Vaskes op til 30 ° C og egnet til tørretumbler.

Med i pakken

SANDINI SleepFix © Kids BIKE sovepude (vedhæftningsvariant C), Bælter (fastgørelsesvariant A) samt monteringsmanual.

Farve på Sandini SleepFix

Antracit, Froggy Green

Brand

El-ladcykler

El-ladcykler

LADCYKLER TIL ALLE El-ladcykler.dk har en ambition om at sælge el-ladcykler til ethvert behov og enhver pengepung. Vi har både prisvenlige modeller, og mere raffinerede cykler. Herudover producerer El-ladcykler.dk også sin egen serie af tilbehør til ladcykler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sandini SleepFix BIKE Nakkestøtte til brug i ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ikke på lager

EAN: N/A Varenummer 221031 Kategori Mærker ,