Seaside Bike Signature El-ladcykel – Champagne

kr. 38.995,00

Kort om produktet
  • Nyt stabilere stel der også passer de højeste cyklister
  • Enviolos senaste innovative gearsystem med trådløs automatisk skifte af gear, Enviolo Automatiq
  • Integreret GPS fra PowUnity med tyverisikring og sporing i realtid med Seaside Bikes app for iOS och Android
  • Nyt rummeligere kaleche med plads for de lidt større børn
  • To nye farvekombinationer i marineblå- eller champagnefarvet stel med cognacsbrun kasse
  • Nydesignat kasse
  • Opgraderet dæk med høg punkteringsbeskyttelse (nivå 5 af 7)
  • Nya kraftigere Mach1 fælger och egrer
  • OBS! Flere billeder er på vej

En Seaside Bike er en cykel af høj kvalitet, hvor hver cykeltur er en fornøjelse. Tænk engang at blive fri for trafikpropper og støj, og i stedet stille og roligt suse frem gennem byen eller naturen.

Vores familiecykel er bygget af komponenter fra velkendte producenter og af nøje udvalgte materialer med fokus på kvalitet, sikkerhed og performance. Hver Seaside Bike samles, justeres og testes før den leveres hjem til dig med et fuldt opladet batteri – klar til eventyr!

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:

Beskrivelse

Alt er inkluderet.

Alle Seaside Bikes leveres fuldt udstyrede med kaleche, puder, Y-seler på alle fire pladser, godkendt AXA-lås, for – og baglygte mv. Montering er selvfølgelig altid inkluderet og cyklen leveres 100% samlet.

GPS som standard.

Alle Seaside Bike kommer med indbygget GPS, der uden tvivl er den bedste måde at få cyklen tilbage ved tyveri. I Seaside Bikes egne iPhone og Android app kan du aktivere et stille alarm der direkte fortæller dig hvis nogen prøver at stjæle cyklen*. Selv hvis cyklens egne batteri ikke er til stede  eller hvis nogen bryder strømmen så kan du spore cyklen i realtid. Udover sikkerhed så får du direkt i mobilen interessante informationer om dine cykelture, support och nyheder. *Kræver abonnemang ved BikeTrax GPS, det ingår 1 måned gratis.

Centermotor med remtræk.

Vi har udstyret cyklen med en kraftig centermotor, der sammen med det trinløse gear og remtræk er en uovertruffen kombination. Hverken bakker, modvind eller tung last bliver en hindring – du vælger selv hvor meget hjælp du har brug for med et simpelt tryk på en knap.

Trådløs automatgear.

Seaside Bike model 2021 har trådløse automatgear fra Enviolo. Nu behøver du ikke længere skifte gear*. Du er altid i det rigtige gear, uanset om du er stoppet for rødt lys, eller kører ned af en bakke. Gearene er bygget ind i navet, de er trinløse og de bliver ikke nedslidte. Du får maksimum komfort med minimal vedligeholdelse. *Manuel gearskifter findes som tilvalg

Vedligeholdelsesfrit remtræk.

Den nyeste model af Seaside Bike har ikke længere kæde men derimod remtræk. Det giver en blødere og mere stille gang, du slipper for at skulle oliere, og det er fuldstændig vedligeholdelsesfrit.

Smart display.

Det baggrundsbelyste farvedisplay viser hastighed, tid, batteri og distance. Det regner oveni ud hvor lang tid du kan cykle inden batteriet skal oplades. Med en knap ændrer du nemt graden af assistance i seks trin. På indersiden af displayet findes et USB-stik til opladning af din mobiltelefon under turen.

Effektive bremser.

Det er meget vigtigt, at bremserne på en ladcykel er effektive og bremser stabilt for at undgå en farlig slingren i trafikken. Bremser med wire bliver ofte ru med tiden så af denne årsag har vi udstyret Seaside Bike med kraftige, hydrauliske bremser på samtlige hjul. Bremserne kan låses, hvilket er praktisk ved parkering.

Sikker og smidig.

Af hensyn til børnenes sikkerhed er påstigning og kalechens åbning placeret på fortovssiden og der er Y-seler på alle fire pladser. Vi har valgt store hjul med brede, dæmpede dæk og ekstra stærke gasfjedre, hvilket betyder, at en Seaside Bike er meget stabil og nem at cykle på. Cyklen er lidt over 80 cm bred og kan derfor komme ind af de fleste porte.

Fire børn – og mere dertil.

Du får nemt plads til fire børn, picnickurv, madkasser eller sportsudstyr i den store kasse. Det ene sæde kan bruges til opbevaring og det andet foldes op. Kassen er lavet af krydsfiner, der har fået en vandfast belægning og den vandafvisende, slidstærke bund betyder at sand og sne aldrig bliver et problem.

Nem opbevaring og vedligehold.

Seaside Bike er næsten helt vedligeholdelsesfri, men ligesom med de fleste ting, har den behov for lidt pleje engang imellem i form af rengøring og gennemsyn. Den opbevares stående på næsen og fylder mindre end én kvadratmeter, hvilket også praktisk, når cyklen skal rengøres eller tjekkes.

Skjulte kabler i stellet.

Da vi designede Seaside Bike, var det vigtigt for os, at der ikke hang en masse kabler henover hele cyklen. Dette løste vi ved at lade alle kabler løbe indeni stellet. Dette ser smukkere ud, er nemmere at holde rent, og gør, at der ikke er kabler i vejen, når du cykler.

Automatisk belysning.

Den automatiske belysning drives af cykelbatteriet, som automatisk tænder om aftenen og slukker igen, når det er blevet lyst. Forlyset er integreret i den nedre kant af kassen, og baglyset er monteret på bagagebæret.

admin

Yderligere information

Vægt 60 kg
Størrelse 217 × 81 × 110 cm
Vælg farve

,

Brand

Seaside Bike

Seaside Cargobike logo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Seaside Bike Signature El-ladcykel – Champagne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

EAN: N/A Varenummer SB1021 Kategorier , ,