Smiley Croco Fire Cykelhjelm til børn

kr. 179,00

Kort om produktet

Abus Smiley Croco Fire Cykelhjelm til børn med otte luftkanaler. Velegnet til børn, der sidder i cykelstol.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:

Beskrivelse

Begynderhjelm til børn. Velegnet til barnestol, da den er flad bagpå. Smiley Croco Fire Cykelhjelm har også hagespænde med enkel betjening Inkl. pude på undersiden, så den ikke niver barnet i hagen. Hjelmen har hele otte luftkanaler, og har dermed et optimeret luftindtag og ventilation giver beder afkøling.

Hjelmen opfylder naturligvis sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078), og er Abus Safety Approved samt TÜW-godkendt. Hjelmen er lavet med in-mold som giver den flotteste finish, og den bedste beskyttelse, og har fluenet så du undgår at få fluer og bier ind under hjelmen. Smiley Croco Fire Cykelhjelm til børn har også reflekser på hjelmen.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 25 × 20 × 20 cm
Størrelse

Small, Medium

Brand

ABUS - German Tech Security

360 graders sikkerhed ABUS (August Bremicker und Söhne) er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet! Siden er virksomheden vokset kraftigt og består nu af tre divisioner, der dækker over alt fra cykelhjelme over låsecylindre til videoovervågning. Sikring i Fart er produkter inden for især to-hjulsbranchen (cykler, motorcykler og scootere). Den gode følelse af sikkerhed - i hele verden I dag har ABUS salgsmæssig succes over hele verden med produkter, som alle udspringer af grundidéen omkring sikkerhed. Som tysk kvalitetsproducent fokuserer vi på, at vores produkter er pålidelige og har lang levetid, samtidig med, at de er nemme at betjene.
Abus-logo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smiley Croco Fire Cykelhjelm til børn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

EAN: N/A Varenummer Ikke mulig Kategori