Sportskaleche inkl. stænger

Vandafvisende kaleche i teltdug med velcro. Passer til blandt andet Cargobike of Sweden og Wildenburg.

kr. 849,00

1 på lager

Sportskaleche inkl. stænger

EAN: N/A Varenummer 301013 Kategori Mærker , , , ,

Beskrivelse

Vandafvisende sportskaleche i teltdug. Passer til blandt andet Cargobike of Sweden og Wildenburg.

Med denne kaleche kan der snildt sidde to børn i kassen på din el-ladcykel i al slags vejr, og samtidigt er udsynet uspoleret. Samtidigt beskytter kalechen også kassen, eller de varer du har deri.

Kalechen kan bruges på de cykler, der har bøjlehuller med et mellemrum på 94 x 62 cm, hvilket gælder de fleste Wildenburg- og Cargobike of Sweden-modeller.

Der medbølger monteringsbøjler til denne vare (også kaldet kalechestænger).

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 92 × 64 × 60 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sportskaleche inkl. stænger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *