fbpx

El-ladcykler.dk

Thule Coaster XT Trailer og Stroller – Sort

EAN: N/A Varenummer (SKU): 10101810 Kategori: Tags: , , , , ,

DKK 3.295,00

Smart og prisbillig cykelanhænger med plads til to børn, som kan laves om til klapvogn med et snuptag. Lygter, styr og monteringsbeslag medfølger.

Loading...

Thule Coaster XT er en smart og prisbillig cykelanhænger med plads til to børn. Traileren kan med et snuptag kan laves om til klapvogn. Her er du garanteret et holdbart transportmiddel med ekstra bagageplads, som du sikkert og komfortabelt kan transportere dine børn i. Ønsker du at anvende cykeltraileren som klapvogn, er dette også en mulighed, da både cykelanhængersæt og klapvognsæt er inkluderet. Siddehøjden er på 60 cm og traileren har en vægtkapacitet på 45 kilo.

Du får også lygter, reflekser, myggenet og justerbart styr med i prisen.

Anvendelse:
Denne cykeltrailer er beregnet til daglig transport af børn, og kan anvendes af børn fra cirka et år og op til 4-6 års-alderen afhængig af barnets størrelse. Barnet skal dog kunne sidde stabilt selv, hvis ikke der er monteret et babysæde. Når du sætter et enkelt barn i vognen, skal barnet altid placeres i barnets højre side.

Montering
Når cykeltraileren skal monteres anbefaler vi at følge den medfølgende brugsanvisning.

Kvalitetsniveau
Coaster XT fra Thule opfylder alle internationale sikkerhedsstandarder, og er lavet af holdbare materialer af høj kvalitet, som du med glæde kan bruge i mange år. Thules produkter er kvalitetstestet og garanterede mod fejl i materialer og fremstilling.

Vedligeholdelse
En cykeltrailer bør vedligeholdes som en cykel. Hvis traileren ikke anvendes i en periode, er det bedst at traileren opbevares i et tørt rum. Du skal være opmærksom på ikke at klappe vognen sammen når den er fugtig eller våd, for at undgå svamp på overtrækket. Dæktrykket kontrolleres jævnligt og skal ligge mellem 2.1 og 2.5 bar.

Fakta om Thule Coaster XT – Black:

  • 2 stk. 5-punktseler
  • Smart bagagerum
  • Nem konvertering til klapvogn
  • Justerbart styr
  • Passer til 2 børn
  • Med insektnet
  • Til aksel med møtrik (Adapter er tilkøb)
  • Maksimal belastning: 45 kg
  • Siddebredde: 68,4 cm
  • Siddehøjde: 60 cm

Brand

Thule

Thule

Thule er en svensk virksomhed, som producerer et bredt udvalg af transportløsninger. Thule er kendt for at have fokus på kvalitet og funktionalitet. Når du køber et produkt fra Thule, er du sikker på at det overholder alle gældende regler.

Vægt12 kg
Størrelse94 × 77 × 28 cm
Farve

Sort/turkis

Siddebredde

58,4 centimeter

Siddehøjde

60 centimeter

Bæreevne

Max 45 kilo

Sikkerhedssele

Ja, fem-punktssele

Egenvægt

12 kilo

Dimensioner (sammenklappet)

L: 94 x B: 77 x H: 28 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thule Coaster XT Trailer og Stroller – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vis delbetaling
×
Delbetaling
306 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.295 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 306 kr. Samlede kreditomkostninger 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.670 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 22,38%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv