fbpx

El-ladcykler.dk

Tilbud

Hyndestol til ladcykel

(3 kundeanmeldelser)

DKK 429,00

Universel hyndestol til montering på bænken i ladcyklen. God ryghøjde og armlæn, som giver god støtte til børn, der er lidt for store til babysæde eller autostol.

Ikke på lager

EAN: N/A Varenummer (SKU): COS001627 Kategori: Tags: , , , ,

Høj hyndestol til lidt større børn til brug i ladcykel.

Denne universelle stol monteres på bænken i ladcyklen, og har god ryghøjde og armlæn, som giver stabilitet og støtte til børn, der er lidt for store til babysæde eller autostol.

Når børnene bliver så store, at de selv begynder at kunne støtte ryggen, kan det stadigvæk være en god idé at øge komforten en smule. Det kan nemlig være lidt hårdt at gå direkte fra en Melia-stol til de hårde træbænke.

Derfor har vi fået udviklet denne smarte hyndestol til lidt større børn til brug i ladcykel, som udover at være tilpas blød, også har armstøtter. Med stolen sikrer man samtidigt, at barnet ikke har mulighed for at blive for “livlig” i ladet.

Øvrige fordele:

Hyndestolen monteres direkte på en af træbænkene i ladcyklen, og der kan fint stå to ved siden af hinanden. Der kan også stå en én hyndestol og et Melia-sæde (0-9 md. eller 7-18 md.) ved siden af hinanden.

Man bruger de allerede eksisterende seler fra cyklen til det barn, der skal sidde i hyndestolen.

Stolen sidder enten løs på bænken eller monteres med velcrobånd under sædet.

Sædet kan justeres i bredden afhængigt af, hvor stort barnet er.

Stolen er universel, og passer således til de fleste kasseformede cykler med træbænk, som blandt andre Christiania, Wildenburg, Babboe, AM Ladcykler, CargoKid, Cargobike of Sweden, Bellabike, Box-bike og X-zite.

Brand

CargoBike of Sweden

CargoBike of Sweden

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL CargoBike of Sweden har produceret cykler siden 2007, og har cykler til alle behov. CargoBike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler. CargoBike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.
Vægt2 kg
Størrelse27 × 23 × 36 cm
Materiale

Skum indvendigt med 100 % vandafvisende vinylbetræk i læderlook.

Egenskaber

Sammenklappelig

Montering

På bænk med velcro

3 anmeldelser af Hyndestol til ladcykel

 1. Jonna Hansen

  Lækker stol, den passer perfekt til vores datter
  Og meget billigere end hvad andre har i samme kvalitet

 2. Henriette bendixesen

  Har købt 4 stk til dagplejen
  Super kvalitet til de små.

 3. Sally Mortensen

  God overgangsstol. Havde først købt en Melia-stol, som viste sig at være for lille til min søn på 1,5 år, men manden ved El-ladcykler.dk foreslog så denne. Og den kostede endda under det halve!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart