Wike Cykelanhænger til handicappede voksne XL

kr. 11.999,00

Kort om produktet

Denne Wike cykelanhænger til handicappede voksne er den største, som Wike fremstiller. Anhængeren er også en mulighed for at få gangbesværede ældre med på cykeltur.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:

Beskrivelse

Denne Wike cykelanhænger til handicappede voksne er den største, som Wike fremstiller. Anhængeren er også en mulighed for at få gangbesværede ældre med på cykeltur.

Denne Wike cykelanhænger til handicappede voksne specielle ved netop denne anhænger er, at den har plads til en voksen person på op til 68 kilo.

Cykelanhængeren egner sig bedst til personer mellem 122 og 178 centimeter + hjelm. Du kan i videoen her se, hvordan man let kan flytte en handicappet voksen fra en kørestol over i cykelanhængeren.

Som alle andre Wike-produkter er denne trailer glat, stabil og rummelig. Baldakinen på vores Special Needs-trailer er fuldt udtrækkelig for at muliggøre en nem overførsel ind og ud.

Tilpas Wike Cykelanhænger til handicappede voksne XL efter behov

Med mange kombinationer af valgfri understøtninger kan du tilpasse traileren til den enkeltes behov. Vi bruger DuPont Cordura-materialer i denne xl-trailer. Dette stof af høj kvalitet sikrer traileren længst mulig levetid.

Med i prisen følger anhængertræk til cyklen, myggenet, regnslag og fem-punkts sele inkluderet i traileren.

Du har derudover mulighed for at tilkøbe et komplet tilbehørssæt med bærepose, heldækkende regnslag, hvilepuder til benene, hovedstøtte og sidebolster.

Bemærk venligst at dette produkt IKKE kan konverteres til en jogger eller klapvogn. Det har Wike mange andre anhængere som kan. På den måde får du tre produkter i et, og kan således både på motion, frisk luft og et køretøj til praktiske hverdagsgøremål i et og samme produkt.

Leder du efter en trailer til børn, en klapvogn eller jogger, så klik her og se vores øvrige udvalg. Vi sælger også anhængere fra andre mærker end Wike. Er du mere til ladcykler, har vi også et af Danmarks største udvalg.

Dette produkt er ret unikt på det danske marked, da der desværre ikke findes mange alternativer, når man ønsker at have sit voksne barn eller en ældre gangbesværet med på cykeltur. Har du spørgsmål eller ønsker du råd og vejledning til netop dit behov, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Yderligere information

Dimensioner

135 cm (l) x 86 cm (b) x 122 cm (h)

Vægt

20 kilo

Stelmateriale

Aluminium og stål

Sædets dimensioner

94 cm (benlængde) x 66 cm (b) x 94 cm (h)

Max lastevægt

68 kilo

Max højde

178 cm

Hjulstørrelse

20 tommer. Kan let klikkes af.

Brand

Wike

WIKE

- PRISVINDENDE CYKLER OG TRAILERE Vi elsker alle den frihed, som en ladcykel giver. Sæt børnene i cyklen og kør. Men i en travl hverdag er den traditionelle ladcykel ikke altid det allermest praktiske køretøj. Det har Wike rådet bod på, og opfundet Salamanderen; en to-hjulet ladcykel, som med et simpelt greb kan laves om til en klapvogn – endda uden at man skal have børnene ud af kabinen. En vældig praktisk løsning, når man skal ned for at handle, eller måske bare en tur i skoven. Udover den prisvindende cykel, producerer Wike også både anhængere, trolleys og handicapvenlige transportmidler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wike Cykelanhænger til handicappede voksne XL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

EAN: N/A Varenummer WSNXLTRBY Kategori Mærker , , , , ,