Wike Salamander Cykelklapvogn (blå)

(1 kundeanmeldelse)

kr. 37.995,00

Kort om produktet

Denne ladcykel er noget helt specielt. På få øjeblikke kan den laves om, og bruges som klapvogn. Således bliver den altså det ideelle transportmiddel for den moderne danske storbyfamilie.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:

På lager

Beskrivelse

Denne patenterede cykelklapvogn er noget helt specielt. På få øjeblikke kan denne to-hjulede el-ladcykel laves om, og bruges som klapvogn = Verdens første cykelklapvogn. Således bliver den altså det ideelle transportmiddel for den moderne danske storbyfamilie. I forhold til en Wildenburg Classic har den også den fordel, at den kan klappes sammen og sagtens være i de fleste bagagerum.

Ladcyklen kan rumme op til to børn, som naturligvis kan fastspændes med trepunktsseler – og det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at tage børnene ud af kabinen for at konvertere imellem ladcykel og klapvogn.

Prisvindende design

Det har taget fem år at designe dette helt specielle køretøj, som er blevet rost flittigt i det store udland. Det foreløbige højdepunkt må siges at være topprisen, Gold Award, ved verdens største cykelmesse – Euro Bike Show med 1.400 udstillere – i Tyskland i 2018.

Indtil videre har også europæerne taget Wike Salamander til sig – i hvert fald melder vores hovedlager i Holland den elektriske model i restordre indtil primo 2020. Det er dog muligt at købe en model uden el-motor, og senere opgradere.


Med eller uden el-motor?

Du kan både få en variant uden hjælpemotor, der er udstyret med Shimano Nexus Twist Shift 7-Speed. Hvis du senere vil have opgraderet, er det muligt at købe et sæt med motor, batteri og styresystem til at påsætte. Den anden variant er udstyret med hjælpemotor af typen Bafang Mid-drive assist 500-750W. Den har et 48V-batteri, og er gearet med Shimano Steps E6000.

Vælg mellem fire friske farver:

Stellet på Wike Salamander er altid sort, og chassiet er gråt. Grå går igen på betrækket som sekundær farve, hvor du kan vælge imellem Blå, Orange, Rød og Grå som hovedfarver. Du kan til enhver tid tilkøbe og udskifte baldakinerne.

Ud over denne smarte cykelklapvogn producerer Wike også forskellige anhængere og klapvogne, som du kan finde andetsteds her på hjemmesiden.

Yderligere information

Vægt 66 kg
Størrelse 229 × 58 × 122 cm

Brand

Wike

WIKE

- PRISVINDENDE CYKLER OG TRAILERE Vi elsker alle den frihed, som en ladcykel giver. Sæt børnene i cyklen og kør. Men i en travl hverdag er den traditionelle ladcykel ikke altid det allermest praktiske køretøj. Det har Wike rådet bod på, og opfundet Salamanderen; en to-hjulet ladcykel, som med et simpelt greb kan laves om til en klapvogn – endda uden at man skal have børnene ud af kabinen. En vældig praktisk løsning, når man skal ned for at handle, eller måske bare en tur i skoven. Udover den prisvindende cykel, producerer Wike også både anhængere, trolleys og handicapvenlige transportmidler.

1 anmeldelse af Wike Salamander Cykelklapvogn (blå)

  1. Noa

    Vi er så glade – kommet igennem s toget og i butikker uden problemet – så cool….
    Ingen ekstra udgifter til toget. Det er pisse fedt.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *