fbpx

El-ladcykler.dk

Wildenburg Moride Fatbike X Straightrider Elektrisk Foldecykel

EAN: N/A Varenummer (SKU): FAT0102 Kategori: Tags: ,

DKK 13.999,00

Wildenburg Fat X er en fat-bike med brede, kraftige hjul og integreret batteri, som lever op til branchens høje krav omkring specifikationer og kvalitet. Fat 2 har et batteri på hele 15Ah, så du kan potentielt køre op til 75 kilometer på en opladning under de rette konditioner.

Loading...

Wildenburg Fat X er en fat-bike med brede, kraftige hjul og integreret batteri, som lever op til branchens høje krav omkring specifikationer og kvalitet. Fat X har et batteri på hele 15Ah, så du kan potentielt køre op til 75 kilometer på en opladning under de rette konditioner. Fat X fås i to farver; grå eller sort. Begge er udstyret med en kraftig 750 Watts motor, som kan køre op til 45 km/t. Er du på udkig efter en elektrisk foldecykel med 250 Watts motor, som er godkendt til offentlig vej, og ikke kun banebrug? Så se vores Xiaomi Himo ZB20 ved at klikke her.

Fed elektrisk foldecykel

Vi har selvfølgelig sørget for den bedste affjedring i alle vores cykler. Det er muligt at låse eller åbne front affjedringen, dvs. slå det fra og til efter behov. Samtidig er vores saddel udstyret med virkelig god og behagelig affjedring.

Hos os får du som standard altid et stort batteri med i købet

Alle vores fat-bikes er forsynet med et 48V 15Ah batteri. Det får du ikke ret mange steder uden at skulle betale mere! Du får også bagagebærer med i prisen samt ekstra lange for- og bagskærme.
Cyklens vægt er omkring 30 kilo. Anbefalede maksimalt tilladte vægt på føreren af cyklen er 150 kilo. Vi anbefaler cyklen til folk i højden fra 150 cm. og op til ca. 215 cm. Cyklen er nem at folde sammen og tage med på båden eller i bilen.
Hvis du er på udkig efter en fat-bike med lav indstigning – så tjek vores Fat L Lowrider ved at klikke her.

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.
Vægt30 kg
Størrelse120 × 50 × 80 cm
Batteritype

Litium-Ion

Batteristørrelse

15 Ah

Motor

250W brushless gear motor, 36V, 750W brushless gear motor, 48V

Affjedring

Dobbelt affjedring i front

Forhjul

Kraftige 4×0-fælge med eger. 20"

Baghjul

Kraftige 4×0-fælge med eger. 20"

Forbremser

Skivebremser

Bagbremser

Skivebremser

Egenvægt

30 kilo

Lastevægt

150 kilo

Certificering

CE, EPAC

Display

Smart LCD farve display som viser alt nødvendigt data, inkluderet batteri og hvor meget motoren skal hjælpe.

Farve

,

Øvrige egenskaber

Cyklen kan nemt foldes sammen og tages med bag i bilen eller i toget

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wildenburg Moride Fatbike X Straightrider Elektrisk Foldecykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Ryd

Vælg ekstraudstyr

Vælg forsikringsgodkendt kædelås

Vi anbefaler en kraftig, forsikringsgodkendt kædelås til din foldecykel. Fås i to længder.

Vis finansiering
×
Delbetaling
460 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 13.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 460 kr. Samlede kreditomkostninger 2.544 kr. Samlet tilbagebetaling 16.543 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,77%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Shopping Cart