fbpx

El-ladcykler.dk

Wildenburg Hydraulic El-ladcykel (sort)

EAN: N/A Varenummer (SKU): 001002-2 Kategorier: , , Tags: , , , ,

DKK 15.899,00

OBS! Leveringstid lige nu: Få hverdage + op til 6 dages transporttid

 

KLASSISK EL-LADCYKEL I VERSION MED VEDLIGEHOLDELSESFRI HYDRAULISKE BREMSER, SOM ER FREMSTILLET I EU OG SAMLET I DANMARK.


CYKLEN ER 100 % SAMLET OG KØREKLAR:
Inden den forlader vores værksted er den afprøvet og gennemtestet af vores erfarne cykelsmede.

Følgende udstyr følger med i prisen:

 • Stor udstyrspakke, som følger med i prisen:
  • To børnesæder med plads til fire børn i alt
  • Fire sæt y-seler
  • Oplader og 9 Ah-batteri
  • Shimano 7 gear SIS-Tourney
  • CST-tråddæk
  • Høj, gennemsigtig præriekaleche med sideindgang
  • To u-bøjler til montering af præriekaleche
  • Bengal Ares 25 Hydraulisk bremsesystem
  • Fælgbremse som ekstrabremse bagpå

 

Cyklen kan køre op til 40 kilometer på en opladning, og du kan have fire børn i kassen, som kan bære 100 kilo.

Loading...

OBS! Leveringstid lige nu: Få hverdage + op til 6 dages transporttid

 

Klassisk el-ladcykel i version med vedligeholdelsesfri hydrauliske bremser, som er fremstillet i EU, og samlet i Danmark. Inden den forlader vores værksted er den afprøvet og gennemtestet af vores erfarne cykelsmede.

Stor udstyrspakke, som følger med i prisen:

 • To børnesæder med plads til fire børn i alt
 • Fire sæt y-seler
 • Oplader og 9 Ah-batteri
 • Shimano 7 gear SIS-Tourney
 • CST-tråddæk
 • Høj, gennemsigtig præriekaleche med sideindgang
 • To u-bøjler til montering af præriekaleche
 • Bengal Ares 25 Hydraulisk bremsesystem
 • Fælgbremse som ekstrabremse bagpå

 

NÅR DU VIL KØRE LANGT PÅ LITEREN

Det, der gør din ladcykel til en el-ladcykel er mange forskellige ting. Motoren, styremodulet og al elektronikken kan dog være ligegyldigt uden de fornødne hestekræfter. Og det er jo ikke meningen, at det skal være ren rugbrødmotor, når du nu har købt en elektrisk ladcykel med hjælpemotor.

Det er et 36V, 9 ah li-ion-batteri, som sidder på cyklen. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt, og er beskyttet mod vind og vejr i en unikt designet kasse af hård plast. Desuden er det tyverisikret med lås, som du får to nøgler med til.

Du kan med et enkelt klik afmontere batteriet, og tage det med indenfor, når det skal lades op. Så med andre ord; bare rolig – du skal ikke trække en ledning helt ud til cyklen!

SKIVEBREMSER – NÅR DU VIL TRÆFFE DET SIKRESTE VALG!

Med den vægt, man kan have på sin el-ladcykel, synes vi, det er et must at kunne stole på sine bremser. Hydrauliske skivebremser (disc-brakes) er det dyre valg, men til gengæld også det sikreste. Skivebremsen sidder inde i selve navet på de to forhjul, og er derfor lige pålidelig, uanset om det regner eller er tørvejr.

Mange billigere (lad-)cykler på det danske marked er udstyret med de mindre pålidelige V-bremser med bremseklodser, som hurtigt bliver slidte, og dermed vil bremse skævt. Wildenburg bruger nogle af de bedste bremser på markedet; nemlig det anerkendte amerikanske mærke, Promax kombineret med Tektro Aries-bremsesystem.

NÅR DU VIL HAVE STYR PÅ DIN CYKEL…

Wildenburg-cyklerne er udstyret med et styremodul, som kan give dig lige nøjagtigt den hjælp fra motoren, som du vil have. Du vælger nemt mellem assistance i fem niveauer. Motoren justerer herefter automatisk ydeevne og tophastighed.

Som standard er hjælpefunktionen indstillet til en maksimal hastighed på 25 km/t, da lovgivningen siger, at du ikke må køre hurtigere.

Styremodulet har blandt mange andre funktioner også “walk-assist” eller “gå-funktion”, som hjælper dig, hvis du skal trække cyklen.

Du får naturligvis en dansk manual med til dit styremodul, så du selv kan indstille det efter dine præferencer.

Fjernbetjeningen sidder adskilt fra selve styremodulet, så du også kan nå det, når du trækker cyklen. Selve displayet er baggrundsbelyst, når det er mørkt, og informerer også om klokken, temperaturen mv.

Din cykel er gearet med Shimano SIS-Tourney 7, som i samspil med motoren sørger for en trinvis, men glidende overgang fra et gear til det næste. At Wildenburg-cyklen er udstyret med syv gear i modsætning til seks bevirker at gearingen vil foregå endnu mere glidende end på mange andre ladcykler.

ISOFIX-BESLAG – FASTSPÆND DIN AUTOSTOL SOM I EN BIL

Wildenburg har som de første i Europa udviklet et særligt beslag til montering på bundpladen i din el-ladcykel, som er særligt velegnet til familier med helt små børn. Det giver nemlig mulighed for at fastspænde din isofix-autostol akkurat som i en bil.

For de fleste forældre skaber det samtidig tryghed, at kunne se barnet foran sig, frem for at have det siddende bagpå i en barnestol.

Med et isofix-beslag kan du lynhurtigt “klikke” din autostol fast i ladcyklen. Beslaget fås kun hos Wildenburg Cykler, men kan også monteres i cykler af andre mærker. Du kan også vælge at tilkøbe en Melia-stol til ladet eller en almindelig barnestol til bagagebæreren.

OBS! Leveringstid lige nu: Få hverdage + op til 6 dages transporttid

 

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.
Vægt55 kg
Størrelse210 × 88 × 110 cm
Lasteevne

100 kilo i ladet + 100 kilo fører

Kassens dimensioner

94 × 66 × 60 centimeter

Forbremser

Promax/Tektro hydrauliske skivebremser med parkeringsbremse

Bagbremse

Promax/Bengal Fælgbremse

Fælge

Aluminiumsfælge med dobbelt bund

Lys/lygter

LED-lys både for og bag

Reflekser

Ja, efter lovgivningen

Distance

Op til 40 kilometer på en opladning afhængig af ydre forhold som vejr, tærren og lastevægt

Børstefri motor

Elektrostyret motor på 250 watt, 36 volts spænding

Batteri

36V, 9 ah Li-on batteri – tyverisikret med lås (der medfølger to nøgler)

Ringeklokke

Ja, er monteret

Bundmåtte

Mål: 90,5 x 63 centimeter

Styremodul

Model KT-LCD3 med fjernkontrol

Kaleche

Høj præriekaleche med "vinduer" og sideindgang og kraftig lynlås

Gear

7 udvendige Shimano Tourney SIS-gear

Stel

Galvaniseret stålramme og stel

Lakering

5 behandlinger: Maling, lakering, anti-rustbehandling samt anti-stenslagsforsegling samt træbeskyttelse

Trinbræt til indstigning

Ja, på begge sider

Beskyttelse af kasse

Kantliste i gummi monteret øverst

2 anmeldelser af Wildenburg Hydraulic El-ladcykel (sort)

 1. Roshan (verificeret ejer)

  I would give full 5 starts or more. Whether it was throu phone or email, they have been very prompt. Even during this recent challenging times they have delivered the Wildenburg Hydraulic El-ladcykel on time. The transaction has been smooth even without trying the Cykel. While I didnt have time much to drive, but the little I could its been very smooth. Based on my driving experience would share more info or edit this. But currently its 5 starts or more.

 2. Line (verificeret ejer)

  Virkelig god service. Vi købte cyklen uden at prøve den fordi vi fik rigtig god vejledning online og vi har ikke fortrudt.
  Virkelig en lækker cykel til prisen og de hydrauliske bremser virker bare så man føler sig virkelig tryg når man kører på den.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vælg øvrigt tilbehør

Markér det ekstra tilbehør, du har brug for. Et garagecover er en god idé, hvis din cykel parkeres udenfor det meste af året. Et isofix-beslag er til dig, som har en autostol fra bilen, du vil montere i din ladcykel.

Garagecover

Vælg fastmonteret stellås og forsikring

Vi anbefaler, at du tilkøber en forsikringsgodkendt ringlås, som passer til din cykel. OBS!: Selvom du godt kan forhindre tyveri udelukkende ved brug af en kædelås, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har en fastmonteret lås på din cykel. Priserne er inklusiv montering.

Vi giver dig gratis et halvt års mobilitetsforsikring og selvrisikoeliminering med, når du køber en ny ladcykel.

Du kan tilkøbe plus-modulet, og forlænge forsikringen billigt, når den udløber. Du kan tegne dig for enten 12 eller 24 måneder.

Kun relevant ved bestilling af Tryg-forsikring Læs vilkår og betingelser her (Åbner i nyt vindue).

Vælg kædelås

Herudover kan det være en rigtig god idé at supplere med en kraftig kædelås i en god kvalitet, så du kan låse din ladcykel fast til fx et cykelstativ.

Bikefinder Cykelalarm og GPS-tracker

Måske verdens bedste cykelalarm og gps-tracker, som du via en app kan spore i hele Europa. Du har mulighed for at tilvælge abonnement med inkluderet Tryg-forsikring. Dette tegner du selv via Bikefinders hjemmeside, når du har modtaget selve enheden. Selve sporingsenheden gemmes inde i cyklens stel, så en eventuel tyv ikke kan se den og fjerne den.

Opgradér til 95% punkteringshæmmende dæk

Isofix-beslag

Vælg Melia-barnesæde

Melia-sæderne er blevet utroligt populære – og med god grund. Et Melia-sæde er løsningen, hvis du ikke har en isofix-autostol, du kan bruge i din ladcykel. De fås i størrelserne 0-9 og 7-18 måneder alt afhængigt af, om du opgraderer til Plus-modellen med ekstra indlæg.

Opgradér til Melia Comfort Plus (KUN VED KØB AF MELIA-SÆDE)

Når du opgraderer fra Melia Comfort til Plus får du to ekstra indlæg med til din stol. Udover, at dette styrker komforten for barnet, så bevirker indsatsen også, at barnet allerede kan begynde at sidde i stolen et par måneder tidligere end ellers.

Hyndestol (1½-3 år)

En hyndestol er det perfekte overgangssæde fra autostol eller Melia-sæde, når barnet skal begynde at sidde selv. Barnet sidder ret op, men har stadigvæk god og ekstra blød støtte til både ryg og arme.

Børnesæde til træbænk (9 mdr. til tre år/max 15 kilo)

Sandini Nakkestøtte

Prisvindende nakkestøtte, som hjælper barnet fra at “tabe hovedet”, når trætheden melder sig under cykelturen. Anbefales i særdeleshed, hvis barnet sidder i Melia-stol med cykelhjelm på.

Skulderpuder til sikkerhedsseler

Indkøbsnet / Bagagenet

Selesamler til sikkerhedsseler

Skal vi montere udstyret for dig?

Opgradér batteri

Hvis du gerne vil kunne køre længere på en opladning, kan det være en god idé at opgradere batteriet til et større.

Vis finansiering
×
Delbetaling
514 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 15.899 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 514 kr. Samlede kreditomkostninger 2.601 kr. Samlet tilbagebetaling 18.500 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,60%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Shopping Cart