fbpx

El-ladcykler.dk

Wildenburg Street Elektrisk Løbehjul

EAN: N/A Varenummer (SKU): WBR001 Kategori: Tags: ,

DKK 3.199,00

Wildenburg Street Elektrisk Løbehjul henvender sig til dig, som gerne vil hurtigt rundt i trafikken!

Loading...

Wildenburg Street Elektrisk Løbehjul henvender sig til dig, som gerne vil hurtigt rundt i trafikken!

El-løbehjulet kan køre op helt op til 40 kilometer på en opladning, og kan let foldes sammen, så det næsten ingenting fylder. Samtidig er det konstrueret af letvægtsmaterialer, så vægten holdes på 12 kilo.

Der er dobbelt bremsesystem på de middelstore 8 tommer hjul, og el-løbehjulet er i øvrigt forsynet med både for- og baglys samt bremselys. Det kan klatre op ad stigninger på 20 grader, og kan bære hele 120 kilo.

 

Styr dit el-løbehjul i app’en

I den medfølgende app kan du selv styre tophastigheden op til 32 kilometer i timen. Bemærk dog, at du ved kørsel på offentlig vej maks må køre 20 km/t og i øvrigt skal bære cykelhjelm. Se vores udvalg af smarte hjelme her. Du kan læse reglerne for brug af elektrisk løbehjul hos Sikker Trafik her.

Du får selvfølgelig oplader med i pakken, så du let kan oplade el-løbehjulet vha. en almindelig 220V-stikkontakt. En fuld opladning tager cirka fire timer. Løbehjulet er naturligvis CE-certificeret.

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.
Vægt12 kg
Størrelse107 × 43 × 15 cm
Batteritype

Litium-Ion

Batteristørrelse

36V 7.5 Ah

Certificering

CE

Egenvægt

12 kilo

Lastevægt

120 kilo

Øvrige egenskaber

Foldbar, så den let kan medbringes i offentlig trafik

Lygter

Integreret for- og baglys samt bremselys

Motor

350 Watt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wildenburg Street Elektrisk Løbehjul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vælg cykelhjelm

Da det er lovpligtigt at bære cykelhjelm, når man kører på offentlig vej på et løbehjul, vil vi anbefale dig at tilkøbe en hjelm.

Vis finansiering
×
Delbetaling
298 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 3.199 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 298 kr. Samlede kreditomkostninger 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.574 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 23,10%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Shopping Cart