Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel med Centermotor – Naturfarve

kr. 26.995,00

Kort om produktet

Prisen er inklusiv den store udstyrspakke! – Kaleche, kaleche-stænger, kant-lister, hynder til to bænke, forsikringsgodkendt stellås, solsejl og seler til fire børn. Den leveres 100% samlet og køreklar.
Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel med Centermotor – Naturfarve er et meget godt bud på årets ladcykel 2023 i Danmark! Den er udstyret med top-komponenter i meget høj kvalitet til en uovertruffen pris. Wildenburg Urban er storebror til Wildenburg City. Den eneste forskel på de to modeller er motoren. City har baghjulsmotor, Urban har centermotor.

Wildenburg Urban har hydrauliske skivebremser for og bag, automatisk belysning både for og bag, stærk centermotor på 250 Watt med fuld 120Nm. 13Ah batteri med LG Chem-celler, kaleche, bænke, hynder, kant-lister og seler til 4 børn er inkluderet i prisen, USB-opladning på styret, styrdæmpning, 8 Shimano Altus-gear, aluminiumsramme og high-ten-steel-stel. Denne ladcykel har naturligvis også anti-tilt-funktion.
Leveres 100 % monteret og køreklar til din hoveddør.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:

Ikke på lager

Beskrivelse

Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel med Centermotor – Naturfarve er et meget godt bud på årets ladcykel 2024 i Danmark! Den er udstyret med top-komponenter i meget høj kvalitet til en uovertruffen pris. Wildenburg Urban er storebror til Wildenburg City. Den eneste forskel på de to modeller er motoren. City har baghjulsmotor, Urban har centermotor.

Vi vil gå så vidt som til at sige, at det er den absolut stærkeste cykel, man kan få til prisen. Ladcyklen har en af de stærkeste motorer på markedet, og er derfor også det oplagte valg, hvis du kører med mange kilo, eller skal op ad mange bakker dagligt.

Wildenburg Urban har hydrauliske skivebremser for og bag. automatisk belysning både for og bag, stærk centermotor på 250 Watt med fuld 120Nm. 13Ah batteri med LG Chem-celler, kaleche, bænke, hynder og seler til 4 børn, USB-opladning på styret, styrdæmpning, 8 Shimano Altus-gear, aluminiumsramme og high-ten-steel-stel. Den stærke motor bevirker, at du ikke behøver så stort et batteri, som på andre cykler, for at opnå samme distance på en opladning. Denne ladcykel har naturligvis også anti-tilt-funktion. Se alle de tekniske specifikationer under fanen “Yderligere Information” andetsteds på siden.

Med centermotoren på hele 120 Nm bliver bakker, modvind eller tunge belastninger til en leg at forcere.

Du kan nemt tage det låsbare batteri med dig og oplade det vha. en almindelig stikkontakt.

Wildenburg Urban El-ladcykel leverer kort sagt alt, hvad du kan ønske dig fra en sikker cykel. Den er udelukkende bygget af komponenter i et førsteklasses kvalitet og med funktioner ud over det sædvanlige.

Leveres 100 % monteret inklusiv stellås og tilbehør lige til din hoveddør.

På denne Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel kan du se frem til at suse ud på cykelstierne på byens flotteste ladcykel. Men det er ikke kun udseendet, der er værd at være stolt over; Med sine helt specielle magnesiumfælge kommer du aldrig til at bøvle med knækkede eger. Og med hydrauliske bremser på alle tre hjul, store forhjul og anti-tilt samt styrdæmpning, så er sikkerheden også i orden. På komfortsiden står der heller ikke meget tilbage at ønske, hverken for dig eller dine børn. Der medfølger nemlig kraftig “læderstue”, 4 Y-seler, kant-lister og stor panorama-kaleche med godt udsyn og indgange i begge sider.

El-ladcykel med stærk centermotor og god komfort

Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel har trods det slanke design god plads i ladkassen, hvor du på de to bænke kan placere i alt fire børn i de dertil indrettede Y-seler. Med i prisen får man også læderhynder i tre centimeters tyk kvalitet, så de små kommer til at sidde helt perfekt.

Fra deres læderstue kan børnene så ellers nyde udsigten rundt i byen gennem den store medfølgende panoramakaleche. Her er godt udsyn til alle sider, og i øvrigt indgange i begge sider af cyklen.

Børnene kan selv let kravle op i ladkassen ved hjælp af de to trinbræt, der findes på begge sider af cyklen.

Føreren af cyklen skal naturligvis også sidde komfortabelt. Derfor har vi udstyret Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel med en dejlig, stor behagelig sadel, som man i øvrigt let kan justere op og ned, da der jo ofte er to brugere om en ladcykel.

Selve “cockpittet” – styrbøjlen er monteret med et behageligt styrgreb og du har let adgang til hele styret. I midten sidder det store farvedisplay, og der er både for- og bagbremser. Shimano-gearet er integreret i håndtaget, så du let skifter modstand på cyklen. Til venstre sidder fjernkontrollen, hvor du blandt andet styrer, hvor meget motorhjælp, du vil have. Du kan også tænde og slukke cyklens integrerede LED- for- og baglys.

Sikkerhed frem for alt!

Denne Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel er et suverænt valg til prisen. Ingen konkurrenter kan være med på pris contra udstyr og kvalitet for pengene.

Denne ladcykel udmærker sig ved at have anti-tilt, der giver en langt højere sikkerhed i sving, da balancen føles langt mere naturlig end på andre ladcykler. Anti-tilt betyder i praksis at bagstellet vipper for at kompensere for vejens hældning, og på den måde giver dig en mere naturlig balance, som du kender fra en almindelig tohjulet cykel.

Styrdæmpere er også standardudstyr på denne Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel. Denne funktion er med til at give dig mere stabil kørsel, og bedre kontrol over ladkassen. Ladcykler uden styrdæmpere kan godt være meget livlige – især hvis man kommer lidt op i fart. Og det gør man jo, når man har en kraftig hjælpemotor til at klare ærterne for sig.

Fremtidssikret ladcykel

Sikkerhedsmæssigt er de ekstra store forhjul på hele 24 tommer også med til at give cyklen mere stabilitet, så den er knapt så følsom over for det underlag, man kører på. Alt i alt har Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel fantastiske køreegenskaber.

En meget væsentlig detalje er, at denne ladcykel er udstyret med hydrauliske skivebremser på alle tre hjul. Der er altså ikke på nogen måde gået på kompromis med sikkerheden. Det hydrauliske forbremsesystem gør, at begge hjul bremser lige, og i modsætning til billigere mekaniske skivebremser ikke skal justeres.

EU arbejder på en lov om sikkerhed og bremsesystemer på ladcykler, som forventes vedtaget inden for få år. Din nye Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel er med sit bremsesystem fremtidssikret i forhold til denne lovgivning – og de nuværende anbefalinger fra myndighederne.

Knækkede eger er en saga blot. Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel er udstyret med helstøbte magnesiumfælge, som har den egenskab at det både er solidt og fleksibelt på en og samme tid. Du skal altså ikke frygte for skæve hjul, eller eger der skal opstrammes. Og samtidigt er det jo en designdetalje, der er med til at give denne ladcykel et ret unikt udtryk i forhold til mange andre på markedet.

En el-ladcykel er vejen frem

Som navnet antyder – Urban E-Cargo – er dette ladcyklen for dig, som bor i storbyen, og vil have et driftsikkert alternativ til bilen. Den er udstyret med det gennemprøvede Ananda-styresystem, og har en stærk centermotor, der yder en kraft op til 120 Nm, og hjælper dig op til 25 km/t. Ladcyklen har en af de stærkeste motorer på markedet, og er derfor også det oplagte valg, hvis du kører med mange kilo, eller skal op ad mange bakker dagligt. På farvedisplayet på styret får du informationer om din kørsel, og du kan regulere hjælpen fra motoren i seks hjælpeniveauer. Cyklen er udstyret med Shimano Altus 8-Speed, og sadlen kan let justeres op og ned.

 

admin

Yderligere information

Vægt 50 kg
Størrelse 215 × 83 × 110 cm
Motor

250 Watt , Ananda M100 Centermotor – 120Nm

Gearsystem

8-trins udvendigt Shimano Altus

Batteri

13 Ah , LG Chem-celler , 36 Volt , Li-Ion

Rækkevidde

Op til 45 km estimeret rækkevidde. Afhænger af belastning, overflade, dæktryk, vind og muskelkraft. Ekstra batteri kan tilkøbes.

Styresystem

2,8" Ananda Farvedisplay med sensor. IP65-certificeret (vandtæt)

Maksimal belastning

150 kilo i kasse samt 100 kilo fører

Forbremser

Dobbelt hydraulisk Bengal-bremse med parkeringsbremse

Bagbremse

Hydraulisk Bengal-bremse med parkeringsbremse

Kassens indvendige mål

Længde 91,5 cm Bredde 61,5 cm Højde 49,5 cm

Frontlad

12 mm lakeret marinekrydsfiner, opbevaring til batteri under sæde, plads til 4 børn

Håndbremse

Ja, med parkeringsbremser

Forhjul

24 tommer x 1,95

Baghjul

26 tommer x 1,95

Lygter

LED-bagbelysning, Dual LED-front, Integreret for- og bagbelysning

Reflekser

Ja, efter lovgivningen

Dæk

24 "x 1,95 forhjul , 26" x 1,95 baghjul, punkteringshæmmende

Fælge

Helstøbte magnesiumfælge

Farve

Pulverlakeret, sort

Stel

Hi-ten-stål-ramme med alu-svejsninger

Sadel

Soft-shell med quickrelease for hurtig og nem højdejustering

Støddæmper

Ja

Seler/bælter

4 trepunktsseler (er monteret)

Styr

Justerbar 115-130cm, polstret styr

Medfølgende udstyr

2 bænke, kraftige sædehynder med rygstøtte, 4 Y-seler, Bundmåtte, Kalechesystem, Oplader, Batteri

Bagagebærer

Medfølger ikke. Fås som ekstraudstyr

Certifikater

CE, EPAC

Garanti

1 år på alle løse dele (gælder ikke sliddele. Se garantibetingelser) , 5 års stelgaranti

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wildenburg Urban E-Cargo El-ladcykel med Centermotor – Naturfarve”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ikke på lager