fbpx

El-ladcykler.dk

El-cykel Xiaomi Himo Z16 MAX

EAN: N/A Varenummer (SKU): XI201100-2-1 Kategori: Tags: ,

DKK 9.999,00

Xiaomi Z16 Max El-cykel Foldecykel er måske den flotteste af sin slags på markedet. Den fås i to afdæmpede farver, hvid eller grå, og har detaljer, som man ikke finder på andre el-cykler.

Loading...

Xiaomi Himo Z16 MAX El-cykel er måske den flotteste af sin slags på markedet. Den fås i to afdæmpede farver, hvid og grå, og har detaljer, som man ikke finder på andre el-cykler.

EL-cykler er generelt blevet en populær vare for cyklister i alle aldre, og hos El-ladcykler.dk har vi længe ledt efter den helt rette model, som man ikke bare finder alle mulige andre steder.

Xiaomi Himo Z16 MAX El-cykel er en CE-cerficeret, stærk cykel med en meget lav egenvægt på kun 28 kilo, hvilket gør den cirka seks kilo lettere end de fleste andre. Praktisk, hvis man skal have den med bag i bilen eller på båden.

Foldecykel med mange features

Den anbefalede maksimalt tilladte egenvægt er 120 kilo. Vi anbefaler Xiaomi Himo Z16 MAX El-cykel til folk imellem 150 og 190 centimeter – det vil sige stort set alle voksne danskere.

Vi har selvfølgelig sørget for den bedste affjedring i alle vores cykler, som klargøres på vores danske værksted. Det er muligt at låse eller åbne frontaffjedringen – altså slå det til og fra efter behov.

Xiaomi Himo Z16 MAX El-cykel er forsynet med et indbygget 48V-batteri med en kapacitet på 10 ampere. Rigeligt med batteri til en lang køretur i byen eller på ferien – cirka 50 kilometer på en opladning, alt afhængig af vægt, vejr, vind, terræn og dæktryk.

En lovlig el-cykel til gader og stræder

I modsætning til mange andre el-cykler på det danske marked, er denne Xiaomi Himo Z16 MAX El-cykel fuldt ud lovlig til brug på offentlig vej. Den er nemlig udstyret med en børstefri motor på 250 Watt, som er EU-grænsen for el-cykler. Hvis du er interesseret i en fatbike til brug på bane/privat vej, så tag et kig på en af vores andre modeller.

Xiaomi giver assistance i seks forskellige niveauer, som du let indstiller under kørslen. Cyklen er også udstyret med et smart LCD-display, som giver dig alle nødvendige informationer på din vej.

Vi anbefaler naturligvis, at du bærer cykelhjelm, når du kører på cykel. Du kan se vores udvalg af hjelme ved at klikke her. Husk også at tilkøbe forsikringsgodkendt kædelås.

OBS: Leveres 100% samlet og køreklar med dansk stelnummer!

Brand

Xiaomi

Vægt22 kg
Størrelse120 × 50 × 80 cm
Batteritype

Litium-Ion

Batteristørrelse

10 Ah

Motor

250W brushless gear motor, 36V

Affjedring

Dobbelt affjedring i front

Forhjul

Kraftige 4×0-fælge med eger. 20"

Baghjul

Kraftige 4×0-fælge med eger. 20"

Forbremser

Skivebremser

Bagbremser

Skivebremser

Egenvægt

28 kilo

Lastevægt

150 kilo

Certificering

CE, EPAC

Display

Smart LCD farve display som viser alt nødvendigt data, inkluderet batteri og hvor meget motoren skal hjælpe.

Øvrige egenskaber

Cyklen kan nemt foldes sammen og tages med bag i bilen eller i toget

Farve

Grå, Hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “El-cykel Xiaomi Himo Z16 MAX”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Ryd

Vi anbefaler en kraftig, forsikringsgodkendt kædelås til din foldecykel. Fås i to længder.

Vis delbetaling
×
Delbetaling
326 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 326 kr. Samlede kreditomkostninger 1.704 kr. Samlet tilbagebetaling 11.703 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,04%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv