Verdens første cykel-klapvogn

prisbelønnet alt-i-ét-køretøj

WIKE SALAMANDER KAN PÅ TYVE SEKUNDER KONVERTERES FRA LADCYKEL TIL KLAPVOGN!

Denne patenterede ladcykel er noget helt specielt. På få øjeblikke kan den laves om, og bruges som klapvogn. Således bliver den altså det ideelle transportmiddel for den moderne danske storbyfamilie. I forhold til en almindelig ladcykel har den også den fordel, at den kan klappes sammen og sagtens være i de fleste bagagerum.

Ladcyklen kan rumme op til to børn, som naturligvis kan fastspændes med trepunktsseler – og det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at tage børnene ud af kabinen for at konvertere imellem ladcykel og klapvogn.

PRISVINDENDE DESIGN

Det har taget fem år at designe dette helt specielle køretøj, som er blevet rost flittigt i det store udland. Det foreløbige højdepunkt må siges at være topprisen, Gold Award, ved verdens største cykelmesse – Euro Bike Show med 1.400 udstillere – i Tyskland i 2018.

Indtil videre har også europæerne taget Wike Salamander til sig – i hvert fald melder vores hovedlager i Holland den elektriske model i restordre indtil primo 2020. Det er dog muligt at købe en model uden el-motor, og senere opgradere.

MED ELLER UDEN EL-MOTOR?

Du kan både få en variant uden hjælpemotor, der er udstyret med Shimano Nexus Twist Shift 7-Speed. Hvis du senere vil have opgraderet, er det muligt at købe et sæt med motor, batteri og styresystem til at påsætte. Den anden variant er udstyret med hjælpemotor af typen Bafang Mid-drive assist 500-750W. Den har et 48V-batteri, og er gearet med Shimano Steps E6000.

VÆLG MELLEM FIRE FRISKE FARVER:

Stellet på Wike Salamander er altid sort, og chassiet er gråt. Grå går igen på betrækket som sekundær farve, hvor du kan vælge imellem Blå, Orange, Rød og Grå som hovedfarver. Du kan til enhver tid tilkøbe og udskifte baldakinerne.

WBSALARG Salamander red life16
WBSALARG Salamander red life01