Fede cykler fra >>hinsidan<<

Budcykler og meget andet godt

SVERIGES MEST SOLGTE LADCYKEL

CargoBike of Sweden er det mest solgte ladcykelmærke i vores naboland. Derfor laver de cykler med sikkerheden for øje, og designet til at kunne holde til det skandinaviske klima.

Når du vælger Cargobike, får du en cykel, som er blevet testet i over ti år i vores skandinaviske klima. Vi er de største i Sveriges på ladcykler, og vi vil godt vove at påstå, at vi sælger de mest trygge ladcykler i Sverige. Cargobike er et af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV-kvalitetsteste sine ladcykler.

Cargobike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

 

VISIONEN OM EN BEDRE FREMTID

En Cargobike er et klimavenligt transportmiddel. Desuden er det et praktisk og let anvendeligt transportmiddel. Vi ønsker at levere den tryggeste ladcykel og samtidig være med til at ændre nutidens standard for, hvordan vi dagligt bevæger os. Det kan lyde højtravende, men at udskifte bilen med en Cargobike er faktisk at passe på vores planet. En stor del af vores biltransport i hverdagen kan nemt udskiftes med en Cargobike-tur. Det smarte lad til forskellige typer af varetransport kan let tilpasses, så det er så fleksibel som muligt i din hverdag.

DINE BØRN ER I GODE HÆNDER

En Cargobike er et resultat af mange års udvikling, afprøvning og forbedring. Vores cykler er designet i Sverige af cykelfanatikere og er blevet testet til vores hårde klima. Vi kender enhver skrue og vinkel på vores cykler, fordi vi designer og monterer dem på vores eget værksted.

Vi kender og elsker vores cykler, og vi vil gøre alt for, at du også kan holde af din Cargobike i mange år frem.

 

KØRENDE FORRETNING?

Vores ladcykler til erhverv kan tilpasses til forskellige typer af omrejsende salg og transport. Vi designer og konstruerer cykler i robuste, holdbare materialer. Din Cargobike skal være et driftssikkert redskab i din virksomhed.

Cyklen kan tilpasses efter forskellige aktiviteter, det være sig håndværkere, viceværtstjenester, gartnere, streetfood, transport, salg af varme drikke osv.

 

FRA DRØM TIL SVERIGES STØRSTE

Cargobike blev allerede grundlagt i 2007. Da var vi pionerer i Sverige inden for ladcykler. I årenes løb har vi konstant videreudviklet og forbedret vores modeller. I dag er vi de største i Sverige på ladcykler. Vores engagement stiger støt, og vi vil forsæt arbejde benhårdt på at kunne sælge Sveriges mest trygge ladcyker.

El-ladcykel med hund
Cargobike of Sweden
cargobike-butcher-header
Afspil video