LADCYKLER TIL DIN FIRBENEDE VEN

En el-ladcykel er et praktisk køretøj til dig, som har hund. Læs mere herunder.

Selvom de fleste i dag forbinder ladcykler med børnefamilier, så er det også et rigtigt praktisk køretøj til dig med hund.

Cargobike Dog Delight

Cargobike Dog Delight er den ypperste el-ladcykel til din bedste firbenede ven. Den kommer med stort batteri, ekstra kraftig motor samt hydrauliske skivebremser på alle tre hjul.

Den rette cykel til dig med hund... er en el-ladcykel!

Hos El-ladcykler.dk forhandler vi forskellige modeller med klap i fronten af ladcyklen, som gør ladcyklen særdeles velegnet til at komme ud i den friske luft sammen med din bedste firbenede ven.

En el-ladcykel giver generelt rigtigt mange muligheder for at udnytte pladsen i frontladet – eller i kassen om man vil. Familier med to børn og en hund kan med fordel købe en af vores ladcykler med frontlåge, så man får en let og komfortabel indstigning for både hund og børn – samtidigt med at der er plads til det hele. Disse modeller leveres nemlig med bænk i den ene ende af ladet, og god plads til hund eller indkøb i den anden ende.

For dig med en større hund er det muligt helt at fjerne bænken i din el-ladcykel, og på nogle modeller kan bænken simpelthen vippes op, så du får mere plads i ladcyklens kasse.

Se YouTube-vloggeren Sable Fox’ uafhængige anmeldelse af Cargobike Dog Delight.

Husk selen - så er sikkerheden i top!

Alle ladcykler, som forhandles her på El-ladcykler.dk overholder naturligvis både dansk og europæisk lovgivning, og lever op til Sikker Trafiks anbefalinger for el-ladcykler. Alle vores el-ladcyklers batterier er i øvrigt CE-mærkede, og mange af el-ladcyklerne er ydermere blevet og godkendt af det uvildige europæiske testorgan, TÜV – hvilket meget få cykler på det danske marked kan prale af. 

I øvrigt går vi ikke på kompromis med bremsesikkerheden på de ladcykler, der sælges i dette segment. De er alle sammen udstyrede med hydrauliske bremser, oftest af det anerkendte amerikanske mærke, Tektro. Udover at have en uovertruffen bremsekomfort og pålidelighed, så er det også totalt vedligeholdelsesfrit. Det er muligt, at der er andre producenter på det danske marked, som kan sælge billigere cykler, men at gå på kompromis med sikkerheden er ikke noget for os.

Cargobike Dog Electric Hydraulic

Cargobike Dog Electric Hydraulic er en prisbillig ladcykel med frontlåge, så din hund nemt kan hoppe op i ladet. Herudover er der monteret bænk, og både børn og hund har masser af plads til både ben og poter.

HUNDENS BEDSTE VEN?

Godt nok siger man, at hunden er menneskets bedste ven. Men hvem siger, at ladcyklen ikke er hundens? Fra hundeejere over hele landet, ved vi, at hunde elsker en køretur i ladet med frisk luft om ørerne sammen med deres ejer.

FRISK LUFT TIL ALLE

Der er mange fordele ved en ladcykel. Og med en elektrisk version får du assistance fra hjælpemotoren, så du både får frisk luft, motion uden at få sved på panden, og med garanti masser af kærlighed fra din hund!

DU MANGLER ALDRIG P-PLADS

El-ladcyklen er for mange blevet et praktisk alternativ til en bil nummer to i husstanden. Bor du i en af de større byer, er der mange åbenlyse fordele ved ladcyklen. Parkering er for eksempel både let tilgængeligt og gratis!

LÆS MERE OM DE ENKELTE MODELLER: