Ladcykler til dagplejere og institutioner

Mange dagplejere nyder allerede i dag godt af at have en elektrisk ladcykel til børnene

Vores egen lille uvidenskabelige undersøgelse viser, at institutioner med en el-ladcykel får flere plusser i bogen, når forældre skal vælge dagplejer, vuggestue eller børnehave. Når vi spørger, hvad de største fordele er ved at have en el-ladcykel, så er det ret gennemgående følgende tre udsagn, som går igen:

TIDEN UDNYTTES BEDRE

- Vi sparer tid, når vi eksempelvis skal i skoven eller til stranden for at udforske naturen. Førhen brugte vi meget tid på selve gåturen, som jo kan være lang, når man har så små ben.

SUNDERE OG MERE FLEKSIBEL

- Vi får masser af frisk luft. Alternativet var en minibus, men en el-ladcykel er både en sundere og mere miljøvenlig transportform. Samtidigt er den endog endnu mere fleksibel, da vi for eksempel kan køre helt ind i skoven.

BILLIGERE END BILEN

- Elmotoren, som det ville være umuligt at undvære. Det er for hårdt at køre med den tunge last uden hjælpemotor, så det er en alle tiders løsning, og billigere end en minibus eller bil.

Cargobike Kinder

El-ladcykel til dagplejere, vuggestuer og børnehaver
Find den rette el-ladcykel her

Hos El-ladcykler.dk har vi flere forskellige modeller, der er særdeles velegnede for den moderne dagplejemor. Udover at kunne tilbyde el-ladcykler i forskellige prisklasser såsom Wildenburg og Cargobike of Sweden, forhandler vi også ekstraudstyr som barnestole til bagagebæreren og Melia-stole til frontladet. 

Har man som dagplejer eksempelvis fem børn, kan man ”nøjes” med at købe en almindelig el-ladcykel med plads til fire børn i ladet samt ét barn bagpå. Har man seks eller syv børn i pleje, kan man købe en af vores specialmodeller til institutionsbrug, fx en Cargobike Kinder Electric Hydraulic Her sidder de seks børn på den anden led (tværbænkede) i forhold til i en almindelig el-ladcykel, og man kan have et syvende barn på bagagebæreren i en Toddler-barnestol

Sikkerheden er helt i top

Alle vores modeller til brug for dagplejere og institutioner her på El-ladcykler.dk overholder naturligvis både dansk og europæisk lovgivning, og lever op til Sikker Trafiks anbefalinger for el-ladcykler. Alle vores el-ladcyklers batterier er i øvrigt CE-mærkede, og mange af el-ladcyklerne er ydermere blevet og godkendt af det uvildige europæiske testorgan, TÜV – hvilket meget få cykler på det danske marked kan prale af. 

I øvrigt går vi ikke på kompromis med bremsesikkerheden på de ladcykler, der sælges i dette segment. De er alle sammen udstyrede med hydrauliske bremser, oftest af det anerkendte amerikanske mærke, Tektro. Udover at have en uovertruffen bremsekomfort og pålidelighed, så er det også totalt vedligeholdelsesfrit. Det er muligt, at der er andre producenter på det danske marked, som kan sælge billigere cykler, men at gå på kompromis med sikkerheden er ikke noget for os.

Læs i øvrigt mere på www.sikkertrafik.dk, hvor du også kan finde andre gode råd om små passagerer på ladcyklen.

Cargobike Kinder Delight

IDÉER TIL FINANSIERING AF LADCYKEL

En investering i en eller flere ladcykler kan naturligvis være svær at bide over på én gang – især hvis man vil op i de dyrere modeller. Vi har igennem Resurs Bank mulighed for at tilbyde rentefri afbetaling til finansiering af din nye elektriske ladcykel. 

Vi ved af erfaring og tilbagemeldinger at mange forældregrupper er gået sammen om at samle penge ind til en el-ladcykel, fx ved at lave temadage, arrangementer og søge lokale sponsorer, som efterfølgende har fået deres logo på cyklen som tak for støtten. En støtte, der i øvrigt er fradragsberettiget for den virksomhed, der vælger at støtte det gode formål.

FIND INSPIRATION

Se videoen her fra Hillerød Kommune, der beskriver hvad indkøbet af 18 ladcykler har betydet for kommunens daginstitutioner. 

Se i øvrigt også nedenstående artikler:

Klittens Børnehus har længe haft to ladcykler på ønskelisten – fik lokale sponsorer til at finansiere dem. (Fra HvideSande.nu)

– Ladcykler giver stor frihed og mange muligheder for gode oplevelser (Fra Haraldsgården i København)

Lovgivning og regler

Mange af vores kunder spørger om regulativerne og lovgivningen på området for ladcykler, og det kan da også være svært at finde ud af, da den har ændret sig flere gange, senest i 2016, hvor nedenstående blev bekendtgjort. Bekendtgørelsen kan læses i dens fulde længde ved at klikke her.

SELER TIL ALLE

Når du har passagerer med på din ladcykel, skal der være en siddeplads til alle, og alle være spændt forsvarligt fast. Det gælder naturligvis både børn i ladet og bag på din el-ladcykel.

GODKENDT TIL FLERE

Ladcyklen må have op til 7 personer i alt inkl. føreren af cyklen - så længe cyklen er godkendt til det. Det indebærer maximalt 3 voksne og 4 børn eller op til 6 børn under 8 år (+ føreren af cyklen).

CYKLENS BREDDE

Ladcykler må være op til 125 cm i bredden (1,25 meter). De cykler, som du kan købe hos os er knapt 90 cm, og institutionscyklerne er cirka 110 cm brede, så det punkt lever de naturligvis også op til.

LÆS MERE OM DE ENKELTE MODELLER: