I samarbejde med

Tryg forsikring på el-ladcykel

Din nye ladcykel er i trygge hænder

Når du køber en ny el-ladcykel hos os, får du automatisk en Tryg-forsikring med i købet, hvis du samtidigt tilkøber en fastmonteret lås.

Ladcykler er blevet en eftertragtet vare blandt tyve i hele landet. Vi mener ikke, at det skal holde nogen tilbage fra at købe en ny el-ladcykel. Derfor giver vi en gratis forsikring med, som kan udvides og forlænges efter behov.

DET FÅR DU GRATIS!

Vi giver dig gratis et halvt års mobilitetsforsikring og selvrisikoeliminering med, når du køber en ny ladcykel. Du kan tilkøbe plus-modulet, og forlænge forsikringen billigt, når den udløber.

MOBILITETSFORSIKRING

Hvis du fx punkterer, når du er ude at køre på din ladcykel, kan du få en gratis taxa til din destination. Ret praktisk, når det regner ad h til, og børnene skal være i skole klokken otte!

Selvrisikoeliminering

Selvom man har en indboforsikring hos et andet selskab, som ens ladcykel umiddelbart går ind under, så er der alt afhængigt af dine betingelser en selvrisiko på tyveri. Den dækker vi!

TILVÆLG PLUS-MODUL

Udover gratismodulet, som indeholder Mobilitetsforsikring og Selvrisikoeliminering, har du mulighed for at tilkøbe Plus-modulet, som dækker følgende:

TJEK DINE FORSIKRINGER!

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke er dækket ind af dine nuværende forsikringer. Så gør dig selv den tjeneste at tjek op på det, så du ved, om du skal tilkøbe vores Plusmodul eller kan nøjes med det gratis Basismodul.

Du får altså en fuld dækning af skader, tyveri og hærværk til en fast pris – uden selvrisiko! Selvom du har en cykelforsikring med i din indboforsikring, er det nemlig ikke sikkert, den dækker, hvis din ladcykel ikke holder parkeret ved dit eget hjem, eller ved hærværk. Det er også meget muligt, at den kun dækker op til et vist beløb, og muligvis er der en stor selvrisiko på. Alt afhængigt af din fritids- og ulykkesforikring er du måske heller ikke dækket ind, hvis du skulle køre galt eller komme til at få en skade under kørsel med din ladcykel. Derfor anbefaler vi, at du tegner Plus-modulet, når du køber el-ladcykel. Et produkt, som du kun kan få hos El-ladcykler.dk.

BASISMODUL
Det får du med i prisen
kr 0 for de første 6 måneder*
  • Selvrisikoeliminering
  • Mobilitetsforsikring
GRATIS *
PLUSMODUL
Det kan du tilvælge
fra 24 kr. Månedligt*
  • Hærværk
  • Tyveri
  • Dækning af aldersafskrivning
  • All Risk / Pludselige skader
TILKØB
Del den gode nyhed:
fås kun hos el-ladcykler.dk

Hos El-ladcykler.dk har vi en ambition om at være Danmarks førende forhandler af el-ladcykler i alle prisklasser. Derfor forsøger vi hver dag at gå et ekstra skridt i forhold til vores konkurrenter og til fordel for vores mange kunder.

Et af de tiltag er samarbejdet med Danmarks største forsikringsselskab, Tryg, hvor vi med en attraktiv forsikring forhåbentligt eliminerer den værste frygt, man kan have som kommende ladcykel-ejer.

Det eneste, vi kræver, er at du tilkøber en forsikringsgodkendt, fastmonteret lås sammen med din nye el-ladcykel.

Vi giver to moduler gratis med: Mobilitetsforsikring samt Selvrisikoeliminering. Læs mere om de forskellige moduler herunder.

Mobilitetsforsikring, hvis ladcyklen går i stå

Dækker ekstraomkostninger til videre transport, fx med taxa eller tog i tilfælde af, at den forsikrede el-ladcykel har fejl eller skader, og derfor ikke kan køre videre. Det er et krav at cyklen bruges som transportmiddel, når skaden opstår og at videre transport på cyklen ikke er mulig. Gælder altså kun i akut-opståede situationer, og ikke fx næste morgen. Dækker op til 500 kroner pr. år.

Selvrisikoeliminering ved tyveri eller hærværk

Hvis du selv har en indboforsikring, der dækker cykeltyveri, så har du muligvis også en selvrisiko på x antal hundreder eller tusinder kroner. Den udgift får du dækket, når du har vores gratis Basis-modul. Bemærk også, at selvom du er dækket via din indboforsikring, så kan der være visse betingelser, der skal være opfyldt. Fx at den kun dækker, hvis cyklen befinder sig på din egen adresse.

BIKEFINDER + TRYG = EN STÆRK DUO

Bikefinder er en ny kombineret alarm, gps-tracker, som integreres i styret eller stellet på din ladcykel. Andre alarmer og sporingsenheder sidder som regel ekstern på cyklen, og er således ikke meget værd, da de let kan ses og afmonteres af en tyv.

Succesraten for denne norske opfindelse er høj. 90 procent af de cykler, der er blevet stjålet, er blevet fundet, og er kommet hjem til rette ejermand igen. 

De sidste 10 procent har dog også kunnet tage tyveriet af deres cykel med forholdsvis ro: Du kan nemlig få en forsikring gennem Tryg med i dit abonnement. Prisen på abonnementet inkluderer også det sim-kort, som sidder i enheden, og varierer alt efter værdien af din cykel. Du kan læse mere om abonnementer og priser på Bikefinders egen hjemmeside.

Med din Tryg-forsikring gennem El-ladcykler.dk kombineret med en Bikefinder bliver du næppe bedre dækket ind. Det skulle da lige være med en ekstra stærk kædelås fra Axa eller Abus, som vi også forhandler her på siden!

CSI Cycling Supply International
Abus-logo
Tryg-forsikring på ladcykel
Axa_logo
Basta-logo
Bikefinder GPS-cykelalarm til ladcykler

Lovgivning og regler

Mange af vores kunder spørger om regulativerne og lovgivningen på området for ladcykler, og det kan da også være svært at finde ud af, da den har ændret sig flere gange, senest i 2016, hvor nedenstående blev bekendtgjort. Bekendtgørelsen kan læses i dens fulde længde ved at klikke her.

SELER TIL ALLE

Når du har passagerer med på din ladcykel, skal der være en siddeplads til alle, og alle være spændt forsvarligt fast. Det gælder naturligvis både børn i ladet og bag på din el-ladcykel.

GODKENDT TIL FLERE

Ladcyklen må have op til 7 personer i alt inkl. føreren af cyklen - så længe cyklen er godkendt til det. Det indebærer maximalt 3 voksne og 4 børn eller op til 6 børn under 8 år (+ føreren af cyklen).

CYKLENS BREDDE

Ladcykler må være op til 125 cm i bredden (1,25 meter). De cykler, som du kan købe hos os er knapt 90 cm, og institutionscyklerne er cirka 110 cm brede, så det punkt lever de naturligvis også op til.

Find din nye cykel med gratis forsikring her: