El-ladcykel Wildenburg Nordic Plus Fronter

kr. 21.399,00

Kort om produktet

Helt nyudviklet el-ladcykel med frontlåge og smart kalechesystem. Denne Wildenburg Fronter har farvedisplay, integreret LED-lys både for og bag samt bremselys, anti-tilt og styrdæmpning samt hydrauliske skivebremser på forhjulene. Der medfølger et let aftageligt kalechesystem. Desuden er den pulverlakeret, og har batteriet indbygget i ladkassen under bænken. Denne Fronter er ideel for dig som har hund, og ellers er der via frontlågen nem indstigning for børn.

Klassisk el-ladcykel med frontlåge til fx hund eller nem indstigning for børnene, som er fremstillet i EU. Inden den forlader vores værksted, er den afprøvet og gennemtestet af vores erfarne cykelsmede.

Stor udstyrspakke, som følger med i prisen:

 • Frontdør med kliklås
 • To træbænke (én med hængebeslag)
 • Fire sæt y-seler
 • Oplader
 • Integreret LED-baglygte og -forlygter
 • 10,4 Ah-batteri – integreret i ladkassen
 • CST punkteringshæmmende dæk
 • Bengal hydrauliske bremser foran
 • 7 gears Shimano SIS-tourney-system
 • Kaleche i vandafvisende materiale
 • Anti-tilt og styrdæmper
OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:

Ikke på lager

Beskrivelse

Youtube-screenshot

Se video med kundereference (klik her)

LADCYKEL MED FRONTLÅGE FOR LET ADGANG FOR BØRN ELLER HUND

Denne Wildenburg Fronter El-ladcykel adskiller sig ved den klassiske model ved at være udstyret med en frontklap i forenden. Klappen fungerer som en dør, så din hund let kan hoppe op i ladet, når den skal med på cykeltur. Der er stadigvæk plads til fire børn, da bænken i frontenden kan klappes op.

Wildenburg Fronter er samme cykel som Wildenburg Nordic PLUS – blot med frontlåge!

Wildenburg Fronter er ikke kun et praktisk køretøj til dig med hund, men kan også have mange andre anvendelsesmuligheder, da den lettere indstigning til ladet bevirker, at børn eller varer ikke skal løftes hele vejen op over kassens sider.

Denne ladcykel udmærker sig ved at have anti-tilt og styrdæmpning, der giver en langt højere sikkerhed i sving, da balancen føles langt mere naturlig end på andre ladcykler.

Wildenburg Nordic Plus Fronter er ikke kun et praktisk køretøj til dig med hund, men kan også have mange andre anvendelsesmuligheder, da den lettere indstigning til ladet bevirker, at børn eller varer ikke skal løftes hele vejen op over kassens sider.

 

NÅR DU VIL KØRE LANGT PÅ LITEREN

Det, der gør din ladcykel til en el-ladcykel er mange forskellige ting. Motoren, styremodulet og al elektronikken kan dog være ligegyldigt uden de fornødne hestekræfter. Og det er jo ikke meningen, at det skal være ren rugbrødmotor, når du nu har købt en elektrisk ladcykel med hjælpemotor.

Det er et 48V, 10,4ah li-ion-batteri, som sidder på cyklen. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt, og er beskyttet mod vind og vejr.

Du kan med et enkelt klik afmontere batteriet, og tage det med indenfor, men du kan også lade det op via en strømindgang bag på ladkassen.

 

SKIVEBREMSER – NÅR DU VIL TRÆFFE DET SIKRESTE VALG!

Med den vægt, man kan have på sin el-ladcykel, synes vi, det er et must at kunne stole på sine bremser. Skivebremser (disc-brakes) er det dyre valg, men til gengæld også det sikreste. Skivebremsen sidder inde i selve navet på de to forhjul, og er derfor lige pålidelig, uanset om det regner eller er tørvejr.

Mange billigere (lad-)cykler på det danske marked er udstyret med de mindre pålidelige V-bremser med bremseklodser, som hurtigt bliver slidte, og dermed vil bremse skævt.

NÅR DU VIL HAVE STYR PÅ DIN CYKEL…

 

Wildenburg Nordic-cyklerne er udstyret med et styremodul med farvedisplay, som kan give dig lige nøjagtigt den hjælp fra motoren, som du vil have. Du vælger nemt mellem assistance i fem niveauer og tre modes; ECO, Sport og City. Motoren justerer herefter automatisk ydeevne og tophastighed.

Som standard er hjælpefunktionen indstillet til en maksimal hastighed på 25 km/t, da lovgivningen siger, at du ikke må køre hurtigere.

Styremodulet har blandt mange andre funktioner også “walk-assist” eller “gå-funktion”, som hjælper dig, hvis du skal trække cyklen. Herfra tænder du også det integrerede for- og baglys.

Du får naturligvis en dansk manual med til dit styremodul, så du selv kan indstille det efter dine præferencer. Fjernbetjeningen sidder adskilt fra selve styremodulet, så du også kan nå det, når du trækker cyklen.

Din cykel er gearet med Shimano SIS-Tourney 7 med Revoshift, som i samspil med motoren sørger for en trinvis, men glidende overgang fra et gear til det næste.

Yderligere information

Vægt 55 kg
Størrelse 230 × 88 × 110 cm
Lasteevne

100 kilo i kassen + 100 kilo fører

Kassens dimensioner

94 × 66 × 60 centimeter

Forbremser

Bengal hydrauliske skivebremser med parkeringsbremse

Bagbremse

Wuxing fælgbremse

Fælge

Aluminiumsfælge med dobbelt bund

Lys/lygter

Fastmonteret LED-lys, som tændes og slukkes fra styret. Lygterne får strøm fra cyklens batteri.

Reflekser

Ja, efter lovgivningen. Foran, bagpå, hele vejen rundt om kalechen.

Distance

Op til 45 kilometer på en opladning afhængig af ydre forhold som vejr, tærren og lastevægt

Børstefri motor

Elektrostyret motor på 250 watt, 48 volts spænding

Batteri

48V, 10,4 ah Li-on batteri – integreret i ladkassen.

Ringeklokke

Ja, er monteret

Bundmåtte

Fås som tilkøb

Styremodul

Farvedisplay med sensor

Kaleche

Høj skråkaleche med "vinduer" og sideindgang og kraftig lynlås.

Gear

7 udvendige Shimano Tourney SIS-gear. Revoshift.

Stel

Kraftigt aluminiumsstel med anti-tilt

Lakering

Pulverlakeret, mat-sort

Trinbræt til indstigning

Ja, på begge sider

Certificeringer

EPAC og CE

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “El-ladcykel Wildenburg Nordic Plus Fronter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *