Wildenburg Fronter El-ladcykel

FOTOS PÅ DENNE SIDE VISER WILDENBURG CLASSIC UDEN FRONTLÅGEN. OPDATERES HURTIGST MULIGT!

OBS: Leveringstid lige nu: Cirka 18 hverdage!

Klassisk el-ladcykel med frontlåge til fx hund eller nem indstigning for børnene, som er fremstillet i EU, og samlet i Danmark. Inden den forlader vores værksted er den afprøvet og gennemtestet af vores erfarne cykelsmede.

Stor udstyrspakke, som følger med i prisen:

 • Hængslet frontlåge
 • Krog til hundesnor
 • En træbænk
 • En vandafvisende hynde
 • To sæt y-seler
 • Skridsikker bundmåtte
 • Oplader
 • Baglygte
 • 9 Ah-batteri
 • Kenda punkteringshæmmende dæk
 • 7 gears Shimano SIS-tourney-system
 • Høj, gennemsigtig præriekaleche med sideindgang
 • To u-bøjler til montering af præriekaleche

 

Cyklen kan køre op til 40 kilometer på en opladning, og kan bære 100 kilo i kassen samt fører.

DKK 14.999,00

2 på lager

Vælg øvrigt tilbehør

Markér det ekstra tilbehør, du har brug for. Et garagecover er en god idé, hvis din cykel parkeres udenfor det meste af året. Et isofix-beslag er til dig, som har en autostol fra bilen, du vil montere i din ladcykel.

Garagecover

Vælg fastmonteret stellås og forsikring

Vi anbefaler, at du tilkøber en forsikringsgodkendt ringlås, som passer til din cykel. OBS!: Selvom du godt kan forhindre tyveri udelukkende ved brug af en kædelås, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har en fastmonteret lås på din cykel. Priserne er inklusiv montering.

Vi giver dig gratis et halvt års mobilitetsforsikring og selvrisikoeliminering med, når du køber en ny ladcykel.

Du kan tilkøbe plus-modulet, og forlænge forsikringen billigt, når den udløber. Du kan tegne dig for enten 12 eller 24 måneder.

Accept og samtykke

Læs vilkår og betingelser her (Åbner i nyt vindue).

Bikefinder Cykelalarm og GPS-tracker

Måske verdens bedste cykelalarm og gps-tracker, som du via en app kan spore i hele Europa. Du har mulighed for at tilvælge abonnement med inkluderet Tryg-forsikring. Dette tegner du selv via Bikefinders hjemmeside, når du har modtaget selve enheden. Selve sporingsenheden gemmes inde i cyklens stel, så en eventuel tyv ikke kan se den og fjerne den.

Vælg kædelås

Herudover kan det være en rigtig god idé at supplere med en kraftig kædelås i en god kvalitet, så du kan låse din ladcykel fast til fx et cykelstativ.

Isofix-beslag

Vælg Melia-barnesæde

Melia-sæderne er blevet utroligt populære – og med god grund. Et Melia-sæde er løsningen, hvis du ikke har en isofix-autostol, du kan bruge i din ladcykel. De fås i størrelserne 0-9 og 7-18 måneder alt afhængigt af, om du opgraderer til Plus-modellen med ekstra indlæg.

Opgradér til Melia Comfort Plus (KUN VED KØB AF MELIA-SÆDE)

Når du opgraderer fra Melia Comfort til Plus får du to ekstra indlæg med til din stol. Udover, at dette styrker komforten for barnet, så bevirker indsatsen også, at barnet allerede kan begynde at sidde i stolen et par måneder tidligere end ellers.

Hyndestol (2-3 år)

En hyndestol er det perfekte overgangssæde fra autostol eller Melia-sæde, når barnet skal begynde at sidde selv. Barnet sidder ret op, men har stadigvæk god og ekstra blød støtte til både ryg og arme.

Skulderpuder til sikkerhedsseler

Barnestol

Skal vi montere udstyret for dig?

Ekstra bænk

Hvis du ønsker selv at montere bænk nummer to – eventuelt som opklappelig bænk vha. et hængebeslag, kan du tilkøbe ekstra bænk, hynde og selesæt.

Delbetaling
486 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 14.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 486 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 17.483 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,73%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Beskrivelse

FOTOS PÅ DENNE SIDE VISER WILDENBURG CLASSIC UDEN FRONTLÅGEN. OPDATERES HURTIGST MULIGT!

OBS: Leveringstid lige nu: Cirka 18 hverdage!

Klassisk el-ladcykel med frontlåge til fx hund eller nem indstigning for børnene, som er fremstillet i EU, og samlet i Danmark. Inden den forlader vores værksted, er den afprøvet og gennemtestet af vores erfarne cykelsmede.

Stor udstyrspakke, som følger med i prisen:

 • Hængslet frontlåge
 • Krog til hundesnor
 • En træbænk
 • En vandafvisende hynde
 • To sæt y-seler
 • Skridsikker bundmåtte
 • Oplader
 • Baglygte
 • 9 Ah-batteri
 • Kenda punkteringshæmmende dæk
 • 7 gears Shimano SIS-tourney-system
 • Høj, gennemsigtig præriekaleche med sideindgang
 • To u-bøjler til montering af præriekaleche

DEN BEDSTE CYKEL TIL DIN FIRBENEDE VEN ER EN LADCYKEL

Denne Wildenburg Frontier El-ladcykel adskiller sig ved den klassiske model ved at være udstyret med en frontklap i forenden. Klappen fungerer som en dør, så din hun let kan hoppe op i ladet, når den skal med på cykeltur. Derfor har vi også udstyret ladet med en krog til hundesnoren.

Wildenburg Fronter er ikke kun et praktisk køretøj til dig med hund, men kan også have mange andre anvendelsesmuligheder, da den lettere indstigning til ladet bevirker, at børn eller varer ikke skal løftes hele vejen op over kassens sider.

I en klassisk Wildenburg er der monteret to bænke, men i denne Fronter er kun den inderste bænk monteret, fordi den yderste bænk ville spærre for frontlågen.

NÅR DU VIL KØRE LANGT PÅ LITEREN

Det, der gør din ladcykel til en el-ladcykel er mange forskellige ting. Motoren, styremodulet og al elektronikken kan dog være ligegyldigt uden de fornødne hestekræfter. Og det er jo ikke meningen, at det skal være ren rugbrødmotor, når du nu har købt en elektrisk ladcykel med hjælpemotor.

Det er et 36V, 9 ah li-ion-batteri, som sidder på cyklen. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt, og er beskyttet mod vind og vejr i en unikt designet kasse af hård plast. Desuden er det tyverisikret med lås, som du får to nøgler med til.

Du kan med et enkelt klik afmontere batteriet, og tage det med indenfor, når det skal lades op. Så med andre ord; bare rolig – du skal ikke trække en ledning helt ud til cyklen!

SKIVEBREMSER – NÅR DU VIL TRÆFFE DET SIKRESTE VALG!

Med den vægt, man kan have på sin el-ladcykel, synes vi, det er et must at kunne stole på sine bremser. Skivebremser (disc-brakes) er det dyre valg, men til gengæld også det sikreste. Skivebremsen sidder inde i selve navet på de to forhjul, og er derfor lige pålidelig, uanset om det regner eller er tørvejr.

Mange billigere (lad-)cykler på det danske marked er udstyret med de mindre pålidelige V-bremser med bremseklodser, som hurtigt bliver slidte, og dermed vil bremse skævt. Wildenburg bruger nogle af de bedste bremser på markedet; nemlig det anerkendte amerikanske mærke, Promax kombineret med Tektro Aries-bremsesystem.

NÅR DU VIL HAVE STYR PÅ DIN CYKEL…

Wildenburg-cyklerne er udstyret med et styremodul, som kan give dig lige nøjagtigt den hjælp fra motoren, som du vil have. Du vælger nemt mellem assistance i fem niveauer. Motoren justerer herefter automatisk ydeevne og tophastighed.

Som standard er hjælpefunktionen indstillet til en maksimal hastighed på 25 km/t, da lovgivningen siger, at du ikke må køre hurtigere.

Styremodulet har blandt mange andre funktioner også “walk-assist” eller “gå-funktion”, som hjælper dig, hvis du skal trække cyklen.

Du får naturligvis en dansk manual med til dit styremodul, så du selv kan indstille det efter dine præferencer.

Fjernbetjeningen sidder adskilt fra selve styremodulet, så du også kan nå det, når du trækker cyklen. Selve displayet er baggrundsbelyst, når det er mørkt, og informerer også om klokken, temperaturen mv.

Din cykel er gearet med Shimano SIS-Tourney 7, som i samspil med motoren sørger for en trinvis, men glidende overgang fra et gear til det næste. At Wildenburg-cyklen er udstyret med syv gear i modsætning til seks bevirker at gearingen vil foregå endnu mere glidende end på mange andre ladcykler.

OBS: Leveringstid lige nu: Op til 14 hverdage!

Brand

Wildenburg

Wildenburg

KVALITETSCYKLER TIL DEN PRISBEVIDSTE FORBRUGER Wildenburg Cykler har fokus på klassiske el-ladcykler, som produceres i EU, og færdigsamles i Danmark. Brandet har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer, og ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til produkterne, og har løbende forbedret kvaliteten heraf. Din Wildenburg-cykel er med andre ord lavet til at holde i mange år.

Yderligere information

Vægt 66 kg
Størrelse 210 × 88 × 110 cm
Lasteevne

100 kilo i kassen + 100 kilo fører

Kassens dimensioner

94 × 66 × 60 centimeter

Forbremser

Promax/Tektro mekaniske skivebremser med parkeringsbremse

Bagbremse

Promax/Bengal fælgbremse

Fælge

Aluminiumsfælge med dobbelt bund

Lys/lygter

Fastmonteret baglygte

Reflekser

Ja, efter lovgivningen

Distance

Op til 40 kilometer på en opladning afhængig af ydre forhold som vejr, tærren og lastevægt

Børstefri motor

Elektrostyret motor på 250 watt, 36 volts spænding

Batteri

36V, 9 ah Li-on batteri – tyverisikret med lås (der medfølger to nøgler)

Ringeklokke

Ja, er monteret

Bundmåtte

Mål: 90,5 x 63 centimeter

Styremodul

Model KT-LCD3 med fjernkontrol

Kaleche

Høj præriekaleche med "vinduer" og sideindgang og kraftig lynlås

Gear

7 udvendige Shimano Tourney SIS-gear

Stel

Galvaniseret stålramme og stel

Lakering

5 behandlinger: Maling, lakering, anti-rustbehandling samt anti-stenslagsforsegling samt træbeskyttelse

Trinbræt til indstigning

Ja, på begge sider

Beskyttelse af kasse

Kantliste i gummi monteret øverst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wildenburg Fronter El-ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *